Mesés téli ajánlatok Hévízen!

Egyre népszerűbb, hogy karácsonykor vagy karácsonyra egy kis pihenést ajándékoznak az emberek. Az „élményajándékozás” persze akkor a legnagyobb öröm, ha részesül belőle az is, aki kapja és az is, aki adja.

Mesés téli ajánlatok Hévízen!

Hévíz pedig több szempontból is tökéletes választás, ha téli pihenésről van szó.

Lássuk mit kínál télen maga a város:

  1. Fürdőzzön a világ legnagyobb termálvizű tavában akár télen is. Bátrabbak választhatják a kinti tóban úszkálást akár hóesésben, kevésbe bátraknak a beltéri medencék ajánlottak, melyekben télen is a megszokott 34-36°C-os a vízhőmérséklet.
  2. Válasszon egy kellemes szállást, akár gyógyvízzel rendelkező gyógy- és wellness szállodát és szinte ki sem kell mozdulnia a kényeztető téli pillanatokért.
  3. Csalogató illatokkal, ízekkel, kézműves kirakódókkal és esti koncertekkel csábítja Önt a Hévízi Adventi Vásár, mely minden hétvégén péntektől-vasárnap késő estig tart nyitva a belvárosban.
  4. Menjen moziba. A téli mozifilm kínálat épp úgy tartalmazza a legújabb sikerfilmeket, mint a megszokott ünnep klasszikusokat.
  5. Bulizzon önfeledten és búcsúztassa barátaival Hévízen az Óévet, hiszen idén is fergeteges utcabál várható.

     +1. Kezdje az Új Évet egy csobbanással a Hévízi-tóban.

És íme egy kis ízelítő a szálláshelyek kínálatából:

A Hotel Európa fit-ben még foglalható a Mikulás Családi Hétvége csomag, ami egyszerre kínál programot szülőknek és gyermekeknek. Míg a felnőttek dr. Kádár Annamária előadásán vehetnek részt és wellness ajándék kupont kapnak foglaláskor, addig a gyerekeket animációs foglalkozásokkal és természetesen Mikulás programmal várják.

Azoknak, aki szívesebben pihennének gyerekzsivaly nélkül, számukra a Decemberi „ÉNIDŐ” csomag az ideális választás, természetesen nem a Mikulásnapi hétvégén.

Aki kimondottan az ünnepekre szeretne foglalni, neki ideális választás lehet a Meghitt Karácsony Hévízen csomag a Hotel Erzsébettől. A szálláshoz nem csak egy karácsonyi koktél, de ünnepi, zenés gála vacsora és kényeztető wellnessezés is jár.

Összekötné a pihenést a gyógyulás érzésével, a Hotel Aquamarin Hóvarázs csomagja kimondottan az adventi időszakban nyújt pihentető 3 nap/ 2 éjszakás üdülést Önnek és párjának.

Meghitt ünnep macera nélkül! vallja a Kolping Hotel csapata. Aki a Kolpingban kisgyerekkel Karácsonyra foglal szállást biztos lehet az önfeledt ünneplésben. Bobóval, gyermekkoncertekkel, ünnepi finomságokkal, kézműves programokkal kényeztetik az egész családot.

Az ünnepek között kelnek legtöbben útra, ezért a Téli vakáció csomagot erre az időszakra találták ki. Lesz Dumaszínház Badár Sándorral és Bellus Istvánnal, Óriás Társasjátékozás, bűvész show, forralt borozós program, Utazó Planetárium és még sok más játékos foglalkozás a Kolping csapatának jóvoltából.

Aki pedig Szilveszterre is marad, neki Kozmikus élményekben lesz része, hiszen az év utolsó napjára egy igazi bolygóközi űrbulivá fokozódik a hangulat, hogy minden kis és nagy földlakó a legvidámabb hangulatban búcsúztassa az Ó és köszöntse majd az Új Évet.

Még több program érdekelné, és még több szállodai kínálat a téli időszakra, kattintson ide, és keresgéljen a hévízi szálláshelyek széles választékából.

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!