Megújult a Hévíz Card+

Az idei évben ismételten megjelent a Hévíz Card, átalakult struktúrával és ajánlatokkal.

Megújult a Hévíz Card+

Igazodva a vendégek igényeihez, az ingyenes és kedvezményes szolgáltatások köre leszűkült. Kizárólag a legkedveltebbek maradtak benne a kedvezmény rendszerben, ezek viszont jelentősebb – minimum 20%-os – kedvezménnyel.

Igénybe vehető kedvezmények:

  • + 1 óra ingyenes bent tartózkodás a 3 órás Tófürdő belépőhöz
  • + egész napos ingyenes parkolás a Nagyparkolóban
  • + 1 óra vagy +fél nap ingyenes kerékpár bérlet a Tourinform Irodában
  • Kedvezményes repülőtéri transzferlehetőség
  • Kedvezményes autóbérlési kínálat
  • Sétahajózás Keszthelyről árengedménnyel

A Hévíz Card kiadvány kétféle funkciót tölt be, a kedvezmények mellett tájékoztat a helyi látnivalókról és információval lát el a vendégeket. Az útmutatók négy nyelven - magyarul, angolul, németül és oroszul – olvasható. A kiadvány ötletet ad a szabadidő eltöltéséhez, a műemlékek, érdekességek felfedezéséhez.

A korábbiakhoz hasonlóan az idei Hévíz Card+ információs füzetben ismételten lehetőség van egy hévízi hétvége megnyerésére, amennyiben a brosúra végén található Hévíz Passport kuponszelvényt hiánytalanul kitöltik és bedobják a Tourinform Irodában található gyűjtőládába. A sorsolás időpontja: 2016. december 21.

Az ajándék szolgáltatások minden vendég számára elérhetők, akik minimum két éjszakát töltenek el a fürdővárosban, és a Tourinform Irodában kiváltják a kedvezményre jogosító Hévíz/térségi kártyát.

Bővebb információ:

http://www.heviz.hu/hevizkartya

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!