Megújul a Hévízi Tófürdő Főbejárati öltözője

November 4-én bezár és várhatóan júniusig zárva tart a Hévízi Tófürdő dr. Schulhof Vilmos sétány felőli főbejárata.

Megújul a Hévízi Tófürdő Főbejárati öltözője

Mint Czene Alexandrától, a Hévízi Tófürdő vezetőjétől megtudtuk: a Hévízi Tófürdő főbejáratának ideiglenes bezárására felújítási munkák miatt van szükség. A felújítás legalább 6-7 hónapot vesz igénybe, ezért várhatóan júniusban nyílhat meg újra a vendégek által nagyon kedvelt dr. Schulhof Vilmos sétány felőli "kerubos" bejárat.

A felújítás a főbejárati épület öltözőjét érinti. Az öltözőben komplex felújítási munkák zajlanak novembertől, így jövő nyárra egy teljesen megújult, sokkal szebb és korszerűbb helyiség várja majd a vendégeket.

A lezárás időszakában a Hévízi Tófürdőre a Festetics Fürdőház felőli (Ady utca) bejáraton keresztül lehet majd bejutni, az ottani pénztárak továbbra is a megszokott nyitva tartással üzemelnek. 

A Festetics Fürdőház felőli bejárat megközelíthető autóval az Ady utca felől. A parkolás a kifolyó melletti parkolóban és az Ady utcán tovább haladva a kijelölt városi parkolóban lehetséges, itt elektromos autó töltésére is van lehetőség. Gyalogosan vagy kerékpárral a Deák tér (buszpályaudvar) felől, a Véderdő és a Hévízi-a tó közötti sétányon végig haladva, nagyjából 10 perc alatt lehet eljutni a Festetics bejáratig. A dr. Schulhof Vilmos sétányon, a Tófürdő főbejárat előtt tovább haladva, a tó kerítését követve is megközelíthető a másik bejárat, a "kerubos" bejárattól nagyjából 3 percnyi sétára.

A vendégek az átmeneti időszakban a Festetics Fürdőház öltözőit tudják használni, illetve szükség esetén a Tófürdő munkatársai ideiglenes öltözőket is kialakítanak majd a fürdő több pontján, amiről természetesen tájékoztatják a látogatókat.

A Tófürdő a felújítási munkák ellenére sem tervezi a bezárást vagy időszakos leállást, így várhatóan zavartalanul lehet majd élvezni a Hévízi Tófürdő szolgáltatásait a téli időszakban is. Mindemellett a fürdő dolgozói szeretnék kérni a vendégek türelmét és megértését, ha a téli, leginkább ünnepi időszakban majd kicsivel nagyobb lesz a zsúfoltság a továbbra is használható öltözőkben.

A májusi strand nyitás idejére remélhetőleg a most lezárásra kerülő főbejárat pénztárait fogják tudni részlegesen megnyitni a látogatók előtt, vagy a látogatószámtól és időjárástól függően a Deák-téri bejáratot nyitják meg valamivel korábban a strandra jutás és a nyári öltözők könnyebb megközelítése érdekében.

A fürdő látogatói más munkálatokat is tapasztalhatnak majd a Főbejárat környékén, hiszen a Főbejárat előtt a tavaszi időszakban közműcsere munkálatok is folynak majd, amit egy nagyobb sétányfelújítás követ, várhatóan a jövő év második felében. Ezek a munkálatok azonban nincsenek összefüggésben a Hévízi Tófürdő öltöző felújításával.

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!