Megújul a Hévízi Tófürdő Főbejárati öltözője

November 4-én bezár és várhatóan júniusig zárva tart a Hévízi Tófürdő dr. Schulhof Vilmos sétány felőli főbejárata.

Megújul a Hévízi Tófürdő Főbejárati öltözője

Mint Czene Alexandrától, a Hévízi Tófürdő vezetőjétől megtudtuk: a Hévízi Tófürdő főbejáratának ideiglenes bezárására felújítási munkák miatt van szükség. A felújítás legalább 6-7 hónapot vesz igénybe, ezért várhatóan júniusban nyílhat meg újra a vendégek által nagyon kedvelt dr. Schulhof Vilmos sétány felőli "kerubos" bejárat.

A felújítás a főbejárati épület öltözőjét érinti. Az öltözőben komplex felújítási munkák zajlanak novembertől, így jövő nyárra egy teljesen megújult, sokkal szebb és korszerűbb helyiség várja majd a vendégeket.

A lezárás időszakában a Hévízi Tófürdőre a Festetics Fürdőház felőli (Ady utca) bejáraton keresztül lehet majd bejutni, az ottani pénztárak továbbra is a megszokott nyitva tartással üzemelnek. 

A Festetics Fürdőház felőli bejárat megközelíthető autóval az Ady utca felől. A parkolás a kifolyó melletti parkolóban és az Ady utcán tovább haladva a kijelölt városi parkolóban lehetséges, itt elektromos autó töltésére is van lehetőség. Gyalogosan vagy kerékpárral a Deák tér (buszpályaudvar) felől, a Véderdő és a Hévízi-a tó közötti sétányon végig haladva, nagyjából 10 perc alatt lehet eljutni a Festetics bejáratig. A dr. Schulhof Vilmos sétányon, a Tófürdő főbejárat előtt tovább haladva, a tó kerítését követve is megközelíthető a másik bejárat, a "kerubos" bejárattól nagyjából 3 percnyi sétára.

A vendégek az átmeneti időszakban a Festetics Fürdőház öltözőit tudják használni, illetve szükség esetén a Tófürdő munkatársai ideiglenes öltözőket is kialakítanak majd a fürdő több pontján, amiről természetesen tájékoztatják a látogatókat.

A Tófürdő a felújítási munkák ellenére sem tervezi a bezárást vagy időszakos leállást, így várhatóan zavartalanul lehet majd élvezni a Hévízi Tófürdő szolgáltatásait a téli időszakban is. Mindemellett a fürdő dolgozói szeretnék kérni a vendégek türelmét és megértését, ha a téli, leginkább ünnepi időszakban majd kicsivel nagyobb lesz a zsúfoltság a továbbra is használható öltözőkben.

A májusi strand nyitás idejére remélhetőleg a most lezárásra kerülő főbejárat pénztárait fogják tudni részlegesen megnyitni a látogatók előtt, vagy a látogatószámtól és időjárástól függően a Deák-téri bejáratot nyitják meg valamivel korábban a strandra jutás és a nyári öltözők könnyebb megközelítése érdekében.

A fürdő látogatói más munkálatokat is tapasztalhatnak majd a Főbejárat környékén, hiszen a Főbejárat előtt a tavaszi időszakban közműcsere munkálatok is folynak majd, amit egy nagyobb sétányfelújítás követ, várhatóan a jövő év második felében. Ezek a munkálatok azonban nincsenek összefüggésben a Hévízi Tófürdő öltöző felújításával.

Kapcsolódó cikkek


Őszi Tourinform nyitva tartás Hévízen!

Őszi Tourinform nyitva tartás Hévízen!

2018. szeptember 28. 10:20

A Nagyparkolóban található Hévíz Infopont szeptember 30-val bezárja a kapuit, viszont a központi Tourinform iroda heti hét napon továbbra is üzemel.

Gőzerővel indulnak Hévíz új termálturisztikai együttműködései Kínában

Gőzerővel indulnak Hévíz új termálturisztikai együttműködései Kínában

2019. május 22. 10:36

Intenzív érdeklődés mutatkozik a nemzetközi szinten is elismert, egyedülálló szaktudásra az egészségturizmus területén.

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

2018. október 01. 14:56

Októberben is rengeteg koncerttel várjuk a Hévízre látogató vendégeinket, melyek garantált szórakozást nyújtanak az őszi hidegben is!

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!