Magánegészségügyi központ nyílt Hévízen

Vitalium Medical Center néven nyitotta meg egészségközpontját a Hotel Európa fit****superior szálloda.

Magánegészségügyi központ nyílt Hévízen

A hévízi hotel elkötelezett híve az egészségmegőrzésnek. Nem csak a mozgásszervi panaszok professzionális kezelésében jeleskedik már évtizedek óta, de magas színvonalon nyújt egyéb egészségügyi szolgáltatásokat szállóvendégei és nem szállóvendégei számára is. 2015-ben, az országban elsőként itt nyílt Fotona orvosi lézercentrum, 2016-ban Synlab vérvételi pont, a Covid járvány következtében pedig további komplex orvosi szolgáltatások kerültek fel a palettára.

Ezen egészségügyi szolgáltatásoknak egy komplex kínálatát találhatjuk meg a 2023 tavaszán nyílt Vitalium Medical Center-ben. Exkluzív környezetben, nyugodt körülmények között, felkészült szakorvosok várják a pácienseket. Vezérlő elvük elsősorban az egészségmegőrzés és a betegségek megelőzése. Szolgáltatásaik bárki számára elérhetők, csak a páciens döntésén múlik, hogy a kezelés idejére vagy a lábadozáshoz a Hotel Európa Fit szálloda négycsillagos szállás és wellness szolgáltatásait is igénybe kívánja-e venni.

A Vitalium Medical Center szolgáltatásait és szakorvosait 2023. október 7-én, egy nyílt nap keretében lehetett jobban megismerni. A szombati eseményen bárki megtekinthette az egészségközpont helyiségeit, ingyenes tanácsadáson, vizsgálatokon vehetett részt, sőt előadásokat hallgathatott a tudatos egészségmegőrzés témakörében. A nap sztárvendége Dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus volt, aki „Ki vagy Te? Elvárások és szorítások – Megfelelés vagy önazonosság?” témában tartotta meg előadását. A látogatók az előadások között egészséges falatkákkal és csipkebogyó teával frissülhettek fel, ingyenes szűréseken vehettek részt, a lobby-ban pedig kiállítók termékeivel, szolgáltatásaival ismerkedhettek.

A Vitalium Medical Center szolgáltatásai 3 fő pilléren alapulnak

1. Szakrendelések

Jelen pillanatban az alább szakrendelések érhetők el: akupunktúra, belgyógyászat, bőrgyógyászat, dietetika, életmód-tanácsadás, fogászat, kardiológia, nőgyógyászat, pszichológia, reumatológia, sebészet, ultrahang-diagnosztika. A kardiológiai szakrendelés keretében nem csak EKG-vizsgálatra van lehetőség, de szívultrahangot is készítenek, illetve terheléses EKG-re és 24 órás Holter-vizsgáltra is van lehetőség. További különleges eljárásként elérhető az egészségközpontban a PRP ízületi kezelés is.

Hamarosan ortopéd szakrendeléssel, Ajurvéda tanácsadással és Marma energiakezeléssel bővül a kínálat.

 

2. Egynapos sebészet

Az országban először került kialakításra egynapos sebészeti műtő egy szállodában. Lokális érzéstelenítés mellett nőgyógyászati, sebészeti és traumatológiai beavatkozások is végezhetők, míg a lábadozásra akár négycsillagos szállodai körülmények között is van lehetőség.

3. Orvosi lézercentrum

2015-ben elsőként nyílt Fotona orvosi lézercentrum Hévízen. Az itt használt Twinlight kettős lézer technológiának köszönhetően sikeres intimlézer beavatkozásokat, továbbá arc- és testesztétikai kezeléseket tudnak elvégezni.

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!