Luxustelepülés épül Zalacsányban

250 millió eurós (kb. 77 milliárd forintos) beruházás keretein belül a Balaton régióban épül Közép-Európa első luxus resortja.

Luxustelepülés épül Zalacsányban

A Zala Springs Golf Resort 160 hektáros területén megvalósuló fejlesztésrészeként ötcsillagos szállodát, villákat, üzleteket, wellness központot, éttermeket és más prémium szolgáltatásokat terveznek. A területen már most várja a látogatókat a térség legszínvonalasabb golfpályája, ahozzá tartozó bisztró, klubház és két társasház.

Magyarországon kivételes méretű beruházás keretein belül épül meg az első magyar luxustelepülés Zalacsányban. Az egész évben látogatható üdülőfalu lakóinak a jövőben nemigen kell kimozdulniuk, hiszen a területen minden szolgáltatást megtalálnak majd, amire csak szükségük lehet.

“A Resort a tervek szerint több, mint ezer főt is ki tud majd szolgálni, akik a nagyságrendileg ötszáz lakás és villa lakói lesznek. Rajtuk kívül a területen létesülő exkluzív fürdőszálló vendégei isélvezhetik majd a különleges közösség előnyeit. A tervezésnél kiemelten figyeltünk arra, hogy a lakók és a vendégek a Zala Springs területén belül érjenek el minden olyan szolgáltatást,amely egy feledhetetlen nyaralás, vagy pihenés során elképzelhető, ráadásul ezeket a legjobb minőségben kínáljuk majd számukra” - mondta Tankó Balázs, a Zala Springs értékesítési vezetője.

A tervek szerint prémium wellness, fürdőház, éttermek, kávézók, konditerem, gyógyszertár, játszótér, kulturális- és konferenciaközpont, sportpályák, fürdőtó, rekreációs területek islétesülnek a közeljövőben.

A Zala Springs Golf Resort azonban nem csak terv. Harmadik éve működik, Közép-Európa egyik legszínvonalasabb és legszebb golfpályája, melyet a világhírű tervező, Robert Trent Jones,Jr. álmodott meg. A 6351 méter hosszú, tavakkal tarkított, 18 szakaszos bajnoki pályát 2015 szeptemberében nyitották meg a játékosok előtt, és idén már több mint tizenháromezer golfozójátszott rajta. A golfpálya klubházában a régió egyik legkiemelkedőbb bisztrója kapott helyet, ahol a nemzetközi konyha és helyi alapanyagok fúziója várja a gasztroturistákat. A golfpálya mellettévről-évre egyre több lehetőség várja a sportolni és kikapcsolódni vágyókat.

Ha pedig valaki mégis el szeretné hagyni a luxustelepülést, mindössze néhány percre találja a világ legnagyobb biológiailag is aktív, természetes termálvizét, a Hévízi tófürdőt. A Zala Springs Golf Resort három régiósfővárostól (Budapest, Bécs, Zágráb) is mindössze két órányi autóútra található, azonban a Hévíz-Balaton nemzetközi repülőtér közelsége révén lényegében saját repülőtérrel rendelkezik.

OKTÓBERBEN TOVÁBB BŐVÜL A FEJLESZTÉS

Ősszel kerül átadásra a golffalu harmadik condominium épülete, amelyben 18 darab 1-2 hálószobás lakás várja tulajdonosait. Az úgynevezett „második otthon” koncepció alapján prémiumminőségű enteriőrök valósulnak meg: egy belvárosi lakás kényelme és színvonala szállodai szolgáltatásokkal kibővítve. A belsőépítészek tervei alapján „Prestige” és „Balance” névre keresztelt otthonoka természet közelségével, a Resort kivételes táji szépségével harmonizálnak. A legkisebb lakás 57 nm, a legnagyobb pedig 186 négyzetméter nagyságú, akár 3000 EUR / nm ártól elérhető.

A Zala Springs Golf Resort területén található lakások befektetési célra is kiválóak. A 2017 júniusában átadott társasházban például 28 darab stúdió és 4 darab penthouse lakás került átadásra. Előbbieket a cég visszabérli minimum 3%hozammal, ami akár 5,5% is lehet kihasználtság függvényében.

Az eddigi vásárlók több mint nyolcvan százaléka külföldi, de egyre több magyar érdeklődő keresi meg a Zala Springs munkatársait, felismerve az egyedülálló környezeti minőséget és exkluzivitást,amit csak egy ekkora és ilyen különleges minőséget célba vevő Resort nyújthat.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!