Veterán autócsodák, luxusautók, hangulatos élő zene, finom falatok és gyerekprogramok a 14. Lotus Retro rendezvényen Hévízen

A régi vagy luxus autók szerelmese? Önnek is van egy féltve őrzött oldtimer autója vagy motorja? Esetleg igazi benzintyúk? Programot keres, ahol az egész család jól érzi magát? Ezt a rendezvényt ajánljuk!

Veterán autócsodák, luxusautók, hangulatos élő zene, finom falatok és gyerekprogramok a 14. Lotus Retro rendezvényen Hévízen

2005-ben találta ki hévízi egyetlen 5 csillagos szállodája, a Lotus Therme Hotel & Spa, hogy Lotus autó találkozót szeretné szervezni a hotel impozáns, 17 hektáros ősparkjában. Fel is keresték a témában jártas Retro Mobil magazin munkatársait, hogy összehozzák az országban egyedülálló, közös szervezésű rendezvényt, ám hamar kiderült, hogy akkor az országban, összesen két darab old timer Lotus autót tartottak nyilván. Felmerült azonban az ötlet, hogy miért ne lehetne a rendezvényt kiterjeszteni más luxus autó márkákra és veterán autókra, sőt motorokra is. Így született meg a Lotus Retro Mobile Concours D'Elegance Régi Autók Szépségversenye és Luxusautó Kiállítás két napos hévízi program.

A két napos rendezvény 2019. június 15-én szombaton 15.00 órakor a hagyományőrző, Hévíz belvárosán át vezető autós felvonulással veszi kezdetét, majd a kiállítókat egy gálaestre hívják. A nagyközönség testközelből június 16-án, vasárnap ismerkedhet az autócsodákkal és egyéb különleges járművekkel. Az oldtimer ritkaságokat több mint 25 kategóriában értékeli a szakmai zsűri, a "Best of Show" kategória győztesét pedig a közönség szavazás dönti el. A kiállított autók mind működőképesek, a gyerekeket lábbal hajtható autóversenyek várják, az egész napos rendezvény alatt a hotel finomabbnál finomabb falatokkal és hangulatos élő zenével is készül.

A szombati felvonulás útvonala: Lotus Therme Hotel & Spa parkolójából indulva - Kossuth Lajos utca - Széchenyi utca - Petőfi utca - Festetics tér - Erzsébet királyné utca - Széchenyi utca - Ady utca - Lotus Therma Hotel & Spa parkja

Nézze meg kedvcsináló képgalériánkat!

Még több érdekességet olvasna Hévízről? Kövessen minket saját csatornáink mindegyikén!

Facebook Blog Instagram Youtube

Kapcsolódó cikkek


Töltse E-bike-ját a hévízi Tourinform irodában!

Töltse E-bike-ját a hévízi Tourinform irodában!

2019. július 11. 10:51

A Balatoni Ebike Töltőhálózat új tagjaként, immáron a hévízi Tourinform irodában is lehetőség nyílik az elektromos kerékpárok töltésére.

Őszi Tourinform nyitva tartás Hévízen!

Őszi Tourinform nyitva tartás Hévízen!

2018. szeptember 28. 10:20

A Nagyparkolóban található Hévíz Infopont szeptember 30-val bezárja a kapuit, viszont a központi Tourinform iroda heti hét napon továbbra is üzemel.

Top látnivalók és családi programtippek - Új, ingyenes kiadvány a Hévízi Tourinform Irodában

Top látnivalók és családi programtippek - Új, ingyenes kiadvány a Hévízi Tourinform Irodában

2020. augusztus 14. 08:32

Nem csak a világon egyedülálló Hévízi-tó és a klasszikus hévízi gyógyászat miatt érdemes Hévízen tölteni a nyaralást. Hévíz és környéke tele élményígéretekkel. Aki egyszer már járt a környéken, tudja, hogy évszakról-évszakra tele van programlehetőségekkel, amiket most össze is gyűjtöttek egy ingyenes kiadványba.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!