Veterán autócsodák, luxusautók, hangulatos élő zene, finom falatok és gyerekprogramok a 14. Lotus Retro rendezvényen Hévízen

A régi vagy luxus autók szerelmese? Önnek is van egy féltve őrzött oldtimer autója vagy motorja? Esetleg igazi benzintyúk? Programot keres, ahol az egész család jól érzi magát? Ezt a rendezvényt ajánljuk!

Veterán autócsodák, luxusautók, hangulatos élő zene, finom falatok és gyerekprogramok a 14. Lotus Retro rendezvényen Hévízen

2005-ben találta ki hévízi egyetlen 5 csillagos szállodája, a Lotus Therme Hotel & Spa, hogy Lotus autó találkozót szeretné szervezni a hotel impozáns, 17 hektáros ősparkjában. Fel is keresték a témában jártas Retro Mobil magazin munkatársait, hogy összehozzák az országban egyedülálló, közös szervezésű rendezvényt, ám hamar kiderült, hogy akkor az országban, összesen két darab old timer Lotus autót tartottak nyilván. Felmerült azonban az ötlet, hogy miért ne lehetne a rendezvényt kiterjeszteni más luxus autó márkákra és veterán autókra, sőt motorokra is. Így született meg a Lotus Retro Mobile Concours D'Elegance Régi Autók Szépségversenye és Luxusautó Kiállítás két napos hévízi program.

A két napos rendezvény 2019. június 15-én szombaton 15.00 órakor a hagyományőrző, Hévíz belvárosán át vezető autós felvonulással veszi kezdetét, majd a kiállítókat egy gálaestre hívják. A nagyközönség testközelből június 16-án, vasárnap ismerkedhet az autócsodákkal és egyéb különleges járművekkel. Az oldtimer ritkaságokat több mint 25 kategóriában értékeli a szakmai zsűri, a "Best of Show" kategória győztesét pedig a közönség szavazás dönti el. A kiállított autók mind működőképesek, a gyerekeket lábbal hajtható autóversenyek várják, az egész napos rendezvény alatt a hotel finomabbnál finomabb falatokkal és hangulatos élő zenével is készül.

A szombati felvonulás útvonala: Lotus Therme Hotel & Spa parkolójából indulva - Kossuth Lajos utca - Széchenyi utca - Petőfi utca - Festetics tér - Erzsébet királyné utca - Széchenyi utca - Ady utca - Lotus Therma Hotel & Spa parkja

Nézze meg kedvcsináló képgalériánkat!

Még több érdekességet olvasna Hévízről? Kövessen minket saját csatornáink mindegyikén!

Facebook Blog Instagram Youtube

Kapcsolódó cikkek


Elnökségi tag választás a Hévíz TDM Egyesületnél!

Elnökségi tag választás a Hévíz TDM Egyesületnél!

2019. április 08. 10:32

Nyugdíjba vonult a Hévíz TDM Egyesület egy zászlós tagja, Töreky Tamás, akinek munkáját hálásan köszönte az Egyesület Elnöksége, egyúttal szeretettel búcsúztak Tőle.

A Hévíz Tourinform arculata is megújult!

A Hévíz Tourinform arculata is megújult!

2019. augusztus 08. 08:00

Új arculata és lógója van a Tourinform hálózatnak, amelyet már a Hévíz Tourinform Iroda épületén is láthatnak a turisták és a helyi lakosok.

Lezárult a 2019-es Minőségfejlesztési pályázat beadási szakasza

Lezárult a 2019-es Minőségfejlesztési pályázat beadási szakasza

2019. március 04. 14:04

A hévízi magánszálláshelyeknek újra alkalmuk nyílik a célzottminőségi fejlesztésére. Ehhez 2019. február 28-ig kellet benyújtaniuk pályázataikat a Hévíz TDM Egyesülethez. A pályázat finanszírozását Hévíz Város Önkormányzata biztosítja a 2018. évben befizetett idegenforgalmi adóból, amelynek kerete 16.000.000 forint.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!