LÉPJEN KI VÉGRE AZ ÖRDÖGI KÖRBŐL! Nyerje vissza álmai alakját!

Már két - három alkalom is látható eredményt nyújt! (x)

LÉPJEN KI VÉGRE AZ ÖRDÖGI KÖRBŐL! Nyerje vissza álmai alakját!

A mozgáshiányos életmód, a nem megfelelő étrend, a kevés vízfogyasztás már fiatalkorban is gyakran túlsúlyhoz vezet. A 35 év felettiek esetében mindezt az anyagcsere lelassulása is követi, így egyre több embert érint az elhízás veszélye.

Ez a probléma nehézséget okoz a társas kapcsolatokban, a munkahelyi előmenetelben. Előtérbe kerülnek a környezet negatív visszajelzései, a párválasztási nehézségekből adódó problémák. Ha a túlsúly nem szűnik meg, egyre fokozottabban jelentkeznek az egészségügyi vonatkozások. Az elhízáshoz köthető betegségek (cukor-, érrendszeri-,szív–betegségek, a szervezet elsavasodása és egyéb krónikus degeneratív megbetegedések) világszerte az egyik legsúlyosabb problémát jelentik a fejlett országokban.

Az elhízás elleni küzdelem azonban nem könnyű folyamat. A szervezetet ugyanis nem lehet becsapni. A zsírfelesleg hagyományos módon kizárólag a táplálkozás és az életmód megváltoztatásával, a lerakódott zsírok „üzemanyagként” való elégetésével távolíthatók el. A változáshoz szükséges a berögzült táplálkozási sémák újraértékelése, a rendszeres testmozgás és a gondolkodásmód megváltoztatása.

A kívánatos testsúly elérésének egyik legelterjedtebb módja a diéta, de a fogynivágyók nagy többsége a diétát kínzó megszorításokként éli meg. Ráadásul az eredmények nem azonnal, hanem hosszú idő (hetek, hónapok) elteltével jelentkeznek, ezért sokan feladják már az elején.  

Az elhízás elleni küzdelem eredményes kezelésének egyik elérhető kulcsa az esztétikai alakformálás.

Kezelhetővé vált a vékonyabb derék, a kisebb fenék, a feszesebb bőr, a halványabb cellulit, gyors és tartós eredmények várhatók.

Az alakformálással kapcsolatban a legsúlyosabb tévedés az, ha valaki azt hiszi, hogy egyetlen technológia használata megoldást nyújthat sok-sok év helytelen életmódjából fakadó összetett problémákra. A szimpla zsírbontás nem alakformálás!

Előfordulhat, hogy néhány zsírbontó kezeléssel eredményes a kezelés valamilyen szinten, de a vendég kötőszövete mindenhol lóg, petyhüdt bőrével, puhább kötőszövetével nem lesz elégedett.Pár hét múlva pedig a nyirokrendszerből való megfelelő elvezetés hiánya a lebontott zsírok gyors visszaépülését jelenti a szervezetbe.

Az eredményességhez vezető út a komplex, kombinált alakformálás. A technológiák összetettsége, a bőr feszesítése,  a lebontott salakanyagok és más felesleges anyagok szervezetből való gyors kiürítése a megoldás kulcsa.

Magas minőség, igényesség, megbízhatóság. A Rejuvena Esztétika Szalon ezen elvek mellett messzemenően elkötelezett az alakformálás  hosszútávú eredményességért. Kezelési eljárásai között a hagyományos – egészségügyben már évtizedek óta használt – technológiák sorozata található. A rádiófrekvencia, az ultrahang,az infravörös fény, a gépi  és kézi nyirokmasszázs, az infraszauna, a mélyizomkezelő rendszer és az aromaterápiás fáslizás, valamint az évezredes múltra visszatekintő vákuumtechnológia együttes, egy kezeléssorozaton belüli alkalmazása gyors és hatékony eredményt kínál. A kezelések árai megfizethetőek, rövid kezelési idővel megoldhatóak és a komfortérzet határán belül, konkrétan akár ellazulás, alvás közben is megoldhatóak.

Minden alakformáló kezelés előtt a szervezet teljes diagnosztikai állapotának biorezonanciás elemzésével indul a személyreszabott alakformáló, méregtelenítő program. Ennek köszönhetően sejtszinten lehetséges a szervezet belső méregtelenítése a külső, nem sebészeti alakformálással egyetemben. Kettős hatás érvényesül, egy hónap alatt akár egy, néha két  ruhaméret változás várható a vendég életmódjától, egészségi állapotától függően. Ez a kezeléssorozat heti  2-3 alkalmat jelent.

A kezelések egyidejűleg lokálisan és általános módon történnek. A fellazított salakanyagot gépi nyirokmasszázs végzi el a nyirokkeringés stimulálásával, így a méreganyagok nem terhelik tovább a szervezetet és már egy kezelés után is érezhető a jobb közérzet, a könnyű láb érzés és a térfogatvesztés. A bőr alól kitakarított  salakanyag általában lógó bőrt eredményez, melyet biocomputerrel kezelünk, így a bőr feszesebbé, az izomzat erősebbé és tónusosabbá válik. Eredményesen kezelhető a stria, a cellulit, a műtéti hegek halványabbá válnak, a bőr sima és feszes lesz, mint „újkorában”. Az alakformáló kezelések lehetnek bérletesek, tehát egy 2-3 hétig Hévízen tartozkodó vendég heti 3-4 alkalomnyi kezeléssel  akár egy ruhaméretcsökkenést is tapasztalhat!

Létezik egy olyan zsírbontó kezelésünk is, az ULTRASHAPE, mely kb. 90 percnyi kezelési idő alatt fél liter zsírt bont le a szervezetből. Ehhez egyetlen-egy alkalom szükséges. 

Az eddigi tapasztalat szerint a vendégek egy egészséges, némi sportot magában foglaló életmód esetén nem nyerik vissza korábbi túlsúlyukat, tehát jo-jo effektus nincs. Nem szükséges  drámai és szigorú diéta és napi 2-3 óra aktív testmozgás, de minden, a korábbi életmód felszámolásához vezető lépés hosszútávú garanciát ígér. Mindig minden fejben dől el.

A jó döntéshez kíván sok szerencsét a Rejuvena Esztétika Szalon csapata!

Rejuvena Esztétika Szalon
8380 Hévíz, dr. Babócsay u.4.
www.rejuvena.care
+36 83 310 359, +36 20 9562 260
www.facebook.com/rejuvena.care

(x)

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!