Közeleg a Hévízi Borünnep - hasznos tudnivalók

Augusztus 18-án kezdődnek városunkban a VI. Hévízi Borünnep programjai.

Közeleg a Hévízi Borünnep - hasznos tudnivalók

A borünnep alatt átalakul a belvárosban a közlekedési rend. Aki autóval érkezik, válassza a nagyparkolót, illetve a focipályával szembeni kavicsos és a Szentlélek-templom mögötti parkolót.

Megállni ezen kívül még a Kossuth utcából nyíló keresztutcákban lehet. A belvárosban több helyen behajtási tilalom lesz. A Petőfi, az Erzsébet királyné és a Rákóczi, azaz a sétálóutcát a rendezvény idejére lezárják, s a szervezők kérik az autósokat, hogy ne hajtsanak be a buszpályaudvarhoz vezető Kölcsey utcába, ahol tilos a parkolás. A buszok a Kölcsey utcában, a pályaudvar előtti buszöbölben veszik fel az utasokat, de nem kerülik meg a pályaudvar épületét. A rendezvényen orvosi ügyelet működik. Mosdót a véderdő területén és a nagyparkolóban találnak a résztvevők. A szervezők kérik: kutyáját és - az előző nagyrendezvényen tapasztaltak alapján - lovát mindenki hagyja otthon. Szigorú szabály, hogy a borünnepen nincsenek műanyag poharak, a borászatok csak Hévíz címeres fesztiválkehelyben szolgálhatják ki vendégeiket. Ezt, aki szeretné, megtarthatja, a többiek távozás előtt leadhatják, s akkor visszakapják a 600 forintos kauciót.

Kapcsolódó cikkek


Határon átnyúló együttműködés az egészségért

Határon átnyúló együttműködés az egészségért

2018. szeptember 24. 09:24

Magyarország Zágrábi Nagykövetségének szervezésében, a rijekai Magyar Kulturális Napok rendezvénysorozat előfutáraként, üzletember találkozónk vett rész Hévíz 2018. szeptember 20-án.

Ismét csúcson a vendégéjszaka szám Hévízen

Ismét csúcson a vendégéjszaka szám Hévízen

2019. február 05. 12:06

Ismét növekedő vendégéjszaka számról adhat tájékoztatást Hévíz.

A Hévíz Tourinform arculata is megújult!

A Hévíz Tourinform arculata is megújult!

2019. augusztus 08. 08:00

Új arculata és lógója van a Tourinform hálózatnak, amelyet már a Hévíz Tourinform Iroda épületén is láthatnak a turisták és a helyi lakosok.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!