Közeleg a Hévízi Borünnep - hasznos tudnivalók

Augusztus 18-án kezdődnek városunkban a VI. Hévízi Borünnep programjai.

Közeleg a Hévízi Borünnep - hasznos tudnivalók

A borünnep alatt átalakul a belvárosban a közlekedési rend. Aki autóval érkezik, válassza a nagyparkolót, illetve a focipályával szembeni kavicsos és a Szentlélek-templom mögötti parkolót.

Megállni ezen kívül még a Kossuth utcából nyíló keresztutcákban lehet. A belvárosban több helyen behajtási tilalom lesz. A Petőfi, az Erzsébet királyné és a Rákóczi, azaz a sétálóutcát a rendezvény idejére lezárják, s a szervezők kérik az autósokat, hogy ne hajtsanak be a buszpályaudvarhoz vezető Kölcsey utcába, ahol tilos a parkolás. A buszok a Kölcsey utcában, a pályaudvar előtti buszöbölben veszik fel az utasokat, de nem kerülik meg a pályaudvar épületét. A rendezvényen orvosi ügyelet működik. Mosdót a véderdő területén és a nagyparkolóban találnak a résztvevők. A szervezők kérik: kutyáját és - az előző nagyrendezvényen tapasztaltak alapján - lovát mindenki hagyja otthon. Szigorú szabály, hogy a borünnepen nincsenek műanyag poharak, a borászatok csak Hévíz címeres fesztiválkehelyben szolgálhatják ki vendégeiket. Ezt, aki szeretné, megtarthatja, a többiek távozás előtt leadhatják, s akkor visszakapják a 600 forintos kauciót.

Kapcsolódó cikkek


Friss lendülettel várja vendégeit újra a Tourinform Iroda Hévízen!

Friss lendülettel várja vendégeit újra a Tourinform Iroda Hévízen!

2020. május 26. 14:14

Kerékpárt kölcsönözne, térképre van szüksége? Feltöltené HeBi kártyáját vagy szeretne még több információt kapni a helyi és környékbeli látnivalókról, programlehetőségekről, vagy csak arról, hogy mi van nyitva? Semmi akadálya!

Új kerékpárok a hévízi Tourinform Irodában

Új kerékpárok a hévízi Tourinform Irodában

2019. március 06. 10:36

A tavasszal együtt nem csak a jó idő érkezett meg Hévízre!

Elérhető a 2020-as Minőségfejlesztési Pályázat a hévízi magánszálláshelyeknek!

Elérhető a 2020-as Minőségfejlesztési Pályázat a hévízi magánszálláshelyeknek!

2019. december 02. 14:51

Ismét lehetősége nyílik a hévízi magánszállásoknak minőségfejlesztés megvalósítására Hévíz Város Önkormányzata finanszírozásában és a Hévíz TDM Egyesület lebonyolításában zajló pályázat keretein belül. Az erről szóló határozatot a képviselő-testület 2019. november 28-án fogadta el.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!