Kis víziló született egy zalai hotelben

A híradások kedvenc befejezése, ha panda, elefánt, zsiráf születik az állatkertekben.Na de víziló szállodában?

Kis víziló született egy zalai hotelben

Az alsópáhoki Kolping Hotelnek a nyitás óta van víziló lakója Bobó személyében. A szálloda kabalaállata egy ideje már társra is talált, és Mimi a vízilólány is a szállodába költözött.

A gyerekek kedvencei még egy nagyszabású víziló esküvőt is tartottak 2016-ban, amin a szálloda apraja-nagyja részt vett.

És hogyan is folytatódhatna a tündér víziló-mese? Igen, bővült a létszám! 2018. májusában gyereknapon érkezett meg Pikkó, a víziló bébi.

A 47 cm-es, 35 kg(!)-os csöppséggel és a büszke szülőkkel együtt ünnepelt 500 vendég a Kolping Hotelben a gyereknapi hétvégén.

Koncerten táncoltak a nagy örömre, fogyott a tejfakasztó koktél, a víziló babakocsinak csodájára jártak, és minden anyukának egyértelmű volt, hogy azok a bizonyos „k” betűs zöldségek miért hiányoztak a vacsoraasztalról.

A gyerekek nagy örömére mostantól Pikkó is Bobóország lakója lesz, mindenki bekukucskálhat majd hozzá a házikójába. Annyit elárulhatunk, hogy a nagy sikerű

Bobóország meséi mesekönyv sorozat következő részében is fontos szerephez jut majd a kis víziló. A vízilovakkal lehet találkozni rajzolt figuraként, plüss állatként megölelhetőek, de gyakran „igaziból” is felbukkannak a vendégek között.

Mi is a Bobó jelenség lényege? Hát a mese, mese, mese. Higgyünk benne, még a nyaralás is jobb lesz tőle!

 

Kapcsolódó cikkek


Határon átnyúló együttműködés az egészségért

Határon átnyúló együttműködés az egészségért

2018. szeptember 24. 09:24

Magyarország Zágrábi Nagykövetségének szervezésében, a rijekai Magyar Kulturális Napok rendezvénysorozat előfutáraként, üzletember találkozónk vett rész Hévíz 2018. szeptember 20-án.

A Hévíz Tourinform arculata is megújult!

A Hévíz Tourinform arculata is megújult!

2019. augusztus 08. 08:00

Új arculata és lógója van a Tourinform hálózatnak, amelyet már a Hévíz Tourinform Iroda épületén is láthatnak a turisták és a helyi lakosok.

Parkolófejlesztés indul Hévízen

Parkolófejlesztés indul Hévízen

2018. szeptember 24. 09:32

A belvárosi nagyparkoló teljes átépítésével, valamint a város főutcájának átalakításával jelentős parkolófejlesztés zajlik Hévízen.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!