Kis víziló született egy zalai hotelben

A híradások kedvenc befejezése, ha panda, elefánt, zsiráf születik az állatkertekben.Na de víziló szállodában?

Kis víziló született egy zalai hotelben

Az alsópáhoki Kolping Hotelnek a nyitás óta van víziló lakója Bobó személyében. A szálloda kabalaállata egy ideje már társra is talált, és Mimi a vízilólány is a szállodába költözött.

A gyerekek kedvencei még egy nagyszabású víziló esküvőt is tartottak 2016-ban, amin a szálloda apraja-nagyja részt vett.

És hogyan is folytatódhatna a tündér víziló-mese? Igen, bővült a létszám! 2018. májusában gyereknapon érkezett meg Pikkó, a víziló bébi.

A 47 cm-es, 35 kg(!)-os csöppséggel és a büszke szülőkkel együtt ünnepelt 500 vendég a Kolping Hotelben a gyereknapi hétvégén.

Koncerten táncoltak a nagy örömre, fogyott a tejfakasztó koktél, a víziló babakocsinak csodájára jártak, és minden anyukának egyértelmű volt, hogy azok a bizonyos „k” betűs zöldségek miért hiányoztak a vacsoraasztalról.

A gyerekek nagy örömére mostantól Pikkó is Bobóország lakója lesz, mindenki bekukucskálhat majd hozzá a házikójába. Annyit elárulhatunk, hogy a nagy sikerű

Bobóország meséi mesekönyv sorozat következő részében is fontos szerephez jut majd a kis víziló. A vízilovakkal lehet találkozni rajzolt figuraként, plüss állatként megölelhetőek, de gyakran „igaziból” is felbukkannak a vendégek között.

Mi is a Bobó jelenség lényege? Hát a mese, mese, mese. Higgyünk benne, még a nyaralás is jobb lesz tőle!

 

Kapcsolódó cikkek


Lezárult a 2019-es Minőségfejlesztési pályázat beadási szakasza

Lezárult a 2019-es Minőségfejlesztési pályázat beadási szakasza

2019. március 04. 14:04

A hévízi magánszálláshelyeknek újra alkalmuk nyílik a célzottminőségi fejlesztésére. Ehhez 2019. február 28-ig kellet benyújtaniuk pályázataikat a Hévíz TDM Egyesülethez. A pályázat finanszírozását Hévíz Város Önkormányzata biztosítja a 2018. évben befizetett idegenforgalmi adóból, amelynek kerete 16.000.000 forint.

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

2018. október 01. 14:56

Októberben is rengeteg koncerttel várjuk a Hévízre látogató vendégeinket, melyek garantált szórakozást nyújtanak az őszi hidegben is!

TESZEDD! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért

TESZEDD! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért

2019. március 08. 11:49

Hévíz is akciócsoportot indít!

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!