Július 15-18 között első alkalommal Sörsétány Hévízen

Július 15-18 között első alkalommal Sörsétány Hévízen

A rendezvény nulladik napja július 14-e, amikor is 15 órától már megnyitnak a sörcsapok, és várják a sörök szerelmeseit. Ugyanezen a napon 18 órától a Festetics téren szabadtéri zenés koncertfilmvetítés alapozza meg a hangulatot. Júliusi 15-én délutánra megérkeznek a kézműves árusok, akiknél gyantaékszerek, textilképek, fazekas- és bőrdíszműves termékek vagy a gyermekek örömére faragott fajátékok is várják új gazdáikat. A gyermekek sör helyett egy nagyon finom helyi specialitást, a Csizmás málnaszörpöt kóstolhatják meg.

A sörsétányon különleges cseh kézműves csapolt söröket kínálnak a résztvevőknek. Ami biztos, hogy a négynapos rendezvény alatt szinte lehetetlen megkóstolni mind a 30-40 féle sörvariációt. Világos, barna, fekete, szűrt szüretlen, gyümölcsös sörök… itt mindenki megtalálja az új kedvencét!

Családi programok

A gyermekeket csütörtökön délután 16:00 órától már várja a fajátékpark, pénteken 17:00 órától és vasárnap 10:00 és 12:00 között pedig a Tourinform Iroda kertjében (Rákóczi u. 2) Ugrifüles játszóházban merülhetnek bele a kalandokba. Szombaton 10:00 és 18:00 óra között interaktív gyermekprogramok kerülnek megrendezésre a Moll Károly téren a Virgonckodókkal: Buborék játszóház, Oroszlánbarlang kincse - szabaduló szoba. Vasárnap 17:00 és 18:00 óra között gyermekműsor a Harisnyás pipikkel szórakoztatja majd a kisebbeket.

A felnőttek sem maradnak játék nélkül: pénteken 17:30-18:30 között sörös játékokon vehetnek részt. Szombaton ugyanebben az időpontban Reischl sörház „Sör Ki Mit Tud” versenyén lehet próbára tenni a sörrel kapcsolatos tudásukat.

Buli és koncert

Esténként 18:00 és 19:00 óra között koncertek várják az érdeklődőket a város sétálóutcájában. Július 15-én a Babos Piller Jazz Duó és Schmidt János lépnek fel. 19:00-23:00 óra között Retro Disco a Festetics téren DJ Beloval. Pénteken hegedűvel és zongorával a Full Live Duo előadását továbbá a szaxofonos Szinusz koncertje lesz hallgatható. 19:30-kor Tangóharmonika show, majd 21:00-23:00 óra között a buliról Németh Fanni zenekara gondoskodik. A szombati nap Jónás Leonard játszik pianinon és Sajcz Gábor harmonikán, este 20:30-tól Night Session bulikoncert. Vasárnap az utcazenét Fidels Brass Band és Takács Precussion Group adja, az est zárásaként pedig a Helios zenekar zenél.

A rendezvény védettségi igazolvány nélkül látogatható.*
A programokon mindenki saját felelősségére vesz részt! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényről fotók készülhetnek, melyeket fórumokon publikálhatunk. A rendezvényen való részvétellel tehát, – mint ráutaló magatartással, – Ön elfogadja, hogy a fotók szabadon felhasználhatók!
A változtatás jogát fenntartjuk!

*A rendezvény besorolása falunap

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!