Hévíz az OMÉK-en is bemutatkozik, mint Hungarikum

2021. október 7. és 10. között rendezik a Hungexpón az idei OMÉK – Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárt, amin az Agrármarketing Centrum jóvoltából idén is szép számmal képviselik magukat a Hungarikumok.

Hévíz az OMÉK-en is bemutatkozik, mint Hungarikum

A Hévízi-tó és a tradicionális hévízi gyógyászat 2015-ben került be a Hungarikumok gyűjteményébe.

A Hungexpó területén több hungarikum, köztük Hévíz is bemutatkozik a nagyközönségnek. A 4 napos rendezvényen a Hévízi standon a várost bemutató kiadványok mellett egyéb attrakciókkal is várjuk a látogatókat.

Október 7-én, a nyitó napon Tüttő Beáta írónő mutatja be és dedikálja Hévízhez kötődő mesekönyveit, melyek a helyszínen is megvásárolhatók lesznek. A stand vendége a Hévízigyógyfürdő, akik szívesen avatnak be mindenkit a hévízi tradicionális gyógyászat részleteibe.

Október 8-án, pénteken a nap vendége Vomberg Frigyes mesterszakács, aki a Séfek séfje tévéműsorának zsűrije, és aki a helyszínen Szakácskabátba zárva című könyvét dedikálja.

Október 9-én a standon a Hotel Európai Fit**** lesz a vendég, valamint a Hungarikumok könyve című kiadvány népszerűsítése zajlik majd.

A záró napon, október 10-én pedig újra két mesekönyvet lehet majd megismerni és megvásárolni, a Keszthelyi kastélymesék és a Kincses Keszthely című kiadványokat. Ezen a napon a standon a Hévízi Szobakiadók Szövetsége vendégeskedik.

A Hungarikumok standjait és rajta Hévízt a Hungexpó B pavilonjában találjátok majd. Vendégeink mellett természetesen készülünk játékokkal, nyereményekkel, és az elmaradhatatlan hévízi kiadványokkal.

További információk

Hévízi Tourinform Iroda

Hévíz, Rákóczi u. 2.

Telefonszám: 06 83 540 131

E-mail: heviz@tourinform.hu

Facebook | Instagram | Blog

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!