#hevizfoto avagy a ’Hévíz, ahogy TE láttad!’ fotópályázat nyertes alkotásai

Több mint 550 fénykép érkezett be a „Hévíz, ahogy Te láttad!” hévízi fotópályázatra, melynek keretében elsősorban a hévízi vendégektől vártak egyedi, különleges fényképeket. A legtöbb fotót a Facebookon és az Instagram-on keresztül küldték be a pályázók #hevizfoto hashtag-gel ellátva, így azok továbbra is nézegethetők, ha ezeknek a felületeknek a keresőjébe valaki beírja ezt: #hevizfoto

#hevizfoto avagy a ’Hévíz, ahogy TE láttad!’ fotópályázat nyertes alkotásai

A beérkezett fényképekből 103 került be a közönségszavazásba, melyeket november 15-én éjfélig lehetett like-olni. Végül 16-án reggelre lett meg az egyértelmű kategóriagyőztes, aki összesen 590 szavazatot szerzett, amivel kiemelkedően sok like-al nyerte el a közönségdíjat.

Zsűrizés

A 7 tagú zsűriben, akik a kategóriánként győzteseket választották ki, voltak marketing szakemberek, fotósok, operatőr, gasztronómiai szakértő. Egymástól függetlenül bírálták el a képeket, majd a bírálatokat összesítve született meg annak a néhány képnek a listája, melyek a legtöbb szakember szerint is a legjobban megfeleltek a kiírásnak.

A zsűri amellett, hogy először átválogatta azokat a képeket, amik az alapvető technikai paramétereknek nem feleltek meg, a zsűrizés szempontjainál figyelembe vette a témaválasztást, a választott nézőpontot, a fények és színek harmóniáját, a téma elrendezését a fotón. Nem csak, sőt nem elsősorban az volt a fontos, hogy a kép tökéletes legyen, hiszen a képek nagy többségét nem profi fényképészek készítették, sokkal inkább az, hogy a kép készítője meglátott-e valami egyedit, érződik-e a képen a saját szubjektív nézőpontja, miközben -témától függően -  a kép egyértelműen és beazonosíthatóan hévízi tudott maradni.

Íme a győztes alkotások!

A ’Csak én láttam!’ kategóriában a zsűri által legjobbnak ítélt alkotást Bársony Anna küldte be.

A ’Hévízi-tó vízen, földön, levegőben’ kategóriában a zsűri Ani Smith fotóját találta a legjobbnak.

A ’Gasztrofotó’ kategóriában pedig Husz Krisztina küldte azt a fényképet, melyet a zsűri végül győztesnek választott.

A  ’Csak én láttam!’ kategória közönség által legjobbnak ítélt fotóját Budainé V Márta küldte el nekünk.

A Hévízi Televízió egy különdíjat is odaítélt Petróczi Edintnek, akinek a fotójában egyértelműen az elkapott pillanatot, egyediséget és különleges szemszöget szeretnék díjazni.

A Hévízi Turisztikai Np Kft. is odaítélt egy különdíjat, mégpedig Ary György számára, aki több különleges képet is küldött, melyek közül az alábbiban mutatkozott meg legjobban a fotós egyedi perspektívája.

A nyertesek egy-egy Hévízi wellness ajándékcsomagot kapnak, melyek tartamát azt alábbi szervezetek ajánlották fel:

  • Hévízi Turisztikai Np Kft.
  • Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz****
  • Hévízgyógyfürdő – Kinesio Labor
  • Hotel Európa Fit****
  • Palace Hotel Hévíz****
  • Ensana Thermal Hotel Hévíz és Aqua****
  • A különdíj felajánlója a Hévízi Televízió

Minden fotó egyedi és megismételhetetlen, minden alkotás különleges és értékes, és minden beküldött pályaműért nagyon hálásak a Hévízi Turisztikai Np Kft. munkatársai, melyeket a későbbi marketingmunkában fel is használhatnak a fotók készítőinek és a fotókon szereplők beleegyezésével.

Címkék:

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!