HÉVÍZ BÜSZKE! KIHIRDETTÉK AZ ÉV SZÁLLODÁJA DÍJAZOTTJAIT.

A Kolping Hotel Spa & Family Resort lett az év vidéki szállodája. A Hotel Európa Fit rangos különdíjat vett át.

HÉVÍZ BÜSZKE! KIHIRDETTÉK AZ ÉV SZÁLLODÁJA DÍJAZOTTJAIT.

A magyar éttermek és szállodák szövetsége (MSZÉSZ) 2013 óta hirdeti meg a presztizsértékű Év Szállodája pályázatot. 3 év kihagyás után az idéi, a Magyar Turisztikai Ügynökséggel partnerségben meghirdetett pályázaton 24 hazai hotel indult. 

Az Év Szállodája díj célja: kiemelni azokat a szállodákat, melyek kiemelkedő gazdasági teljesítményük mellett minőségi szolgáltatásokat nyújtanak a vendégeknek, példaértékű a humánpolitikájuk, fenntartható megoldásokkal óvják környezetünket, vagy éppen jótékonysági akciókkal segítik a rászorulókat. – olvasható a MSZÉSZ oldalán.

A 24 idei pályázó hotel mind ismert arról, hogy „büszke a magas szintű szolgáltatásaira, a szálloda állapotára, a dolgozói elégedettség érdekében tett törekvéseire, digitális fejlesztéseire, illetve az üzemeltetési eredménye is kitűnik a versenytársak közül”.

A szövetség által felkért szakmai zsűri szigorú értékelési szempontok alapján, egymástól függetlenül értékeli a jelölteket, majd összesítik az eredményeket, melyek ünnepélyes eredményhirdetésére és a díjak átadására idén március 14-én a Hilton Budapest hotelben került sor.

Büszkék vagyunk rá, hogy idén Év Szállodája díjat vehetett át a fővároson kívüli 4*-os kategóriában a Kolping Hotel Spa**** & Family Resort, immár harmadik alkalommal és a legaktívabb CSR-tevékenység különdíját kapta a Hotel Európa Fit****superior hotel.

 
Fotó: Tamás Pál

 

Miért a Kolping?

”A díjátadón büszkén hallgattuk a felkonferálásban, hogy az ÉV SZÁLLODÁJA címet egy ikonikus hely kapja …, ez a hotel az elmúlt majdnem 30 évben a szakma szeme előtt nőtt nagyra…, és az itt dolgozók szakmai alázattal teszik a dolgukat, és odaadó szeretettel fordulnak a családok és a gyerekek felé. Magunkra ismertünk. Örülünk, ha mások is így gondolnak ránk!

A díj történetében most történt meg először, hogy 3 egymás utáni alkalommal ugyanaz a szálloda nyert. A díjjal a bírálók értékelték mindazokat az innovatív megoldásokat, melyeket részben a COVID időszak, részben pedig a minőségi családi pillanatokért tett innovációink inspiráltak. A #bobohazhomegy blog, a felépített 3000m2-es adrenalin aréna, a Bobó Bankó, az Üres tányér teli pocak 2.0 program, az élőszóban elhangzó esti mese olvasás népszerűsítése, a fennarthatóság érdekében tett lépések. Sok-sok ötletet, ami a Kolpingban született és hódító útjára indult. A Kolpingban egy biztos: a folyamatos fejlődés mindig is fókuszban marad.” – nyilatkozta Baldauf Csaba szállodaigazgató.



Mit is jelent a Hotel Európa Fit hotel különdíja?

"A Hotel Európa Fit****superior-ban szemléletünk része a társadalmi szerepvállalásban betöltött kiemelkedő szerep, és az aktív segítségnyújtás a rászorulók részére. Ennek jegyében ruhagyűjtő- és ételosztó akciókban vettünk részt, valamint bútorokkal és ágymatracokkal támogattuk a keszthelyi kollégiumot és a Vöröskeresztet. Megszépítettük a környékbeli óvodát a legkisebbek legnagyobb örömére, meleg élelemmel támogattunk zalai nyári gyermektábort, és ukrán menekültek számára biztosítottunk térítésmentes szállást, vízforralókat, matracokat. Az ukrán menekülteket befogadó Kisgörbő településnek udvari játszóteret adományoztunk. Folyamatosan együttműködünk a HotelHero csapatával, a Vöröskereszttel, az SOS - Gyermekfalvak alapítvánnyal és rendszeresen részt veszünk az MSZÉSZ által meghirdetett karitatív kampányokban. Sikereinkhez nagyban hozzájárultak munkatársaink, vendégeink, és tulajdonosaink, akinek ez úton szeretnék köszönetet mondani a támogatásukért." - mondta el Gyutai-Szalay Nikoletta vezérigazgató.

 

A díjakat Flesch Tamás a MSZÉSZ elnöke, Horváth Péter az MTÜ vezérigazgatója és Szauter István, a zsűri elnöke, a Frivex Consulting ügyvezetője adták át.

Az Év Szállodája 2022 cím nyertesei:

  • Országosan meghirdetett 3* kategóriában: ibis Styles Budapest Airport
  • A fővároson kívüli szállodák részére meghirdetett 4* kategóriában: Kolping Hotel Spa & Family Resort
  • A budapesti 4* „limited service” kategóriában döntetlen eredmény született: Opera Garden Hotel & Apartments, Hotel Moments Budapest
  • A budapesti 4*„full service” kategóriában: Budapest Airport Hotel Stáció Wellness & Konferencia

A szoros verseny miatt a kategóriagyőztesek mellett a zsűri különdíjak odaítéléséről is döntött.

  • Főnix különdíj: Ensana Thermal Margitsziget
  • Legjobb HR-politikáért járó különdíj: Thermal Hotel Visegrád
  • Legaktívabb CSR -tevékenységet elismerő különdíj: Hotel Európa Fit Hévíz
  • Kiemelkedő teljesítményjavulásért járó különdíj: Gotthard Therme Hotel & Conference

 

forrás: turizmus.com
nyitókép: turizmus.com

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!