Hévíz, a közös szenvedélyünk! Itt az idő újra elcsábulni!

A nagy sikerre való tekintettel újra indul a hévízi Facebook nyereményjáték!

Hévíz, a közös szenvedélyünk! Itt az idő újra elcsábulni!

Január 21-én estétől újra lehet játszani a Hévíz az élet forrása! Facebook oldalon értékes hévízi pihenésekért.

A kampány címe: Hévíz, a közös szenvedélyünk! Célja pedig, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy Hévíz megannyi meglepetést tartogat azok számára, akik a téli – kora tavaszi időszakban egy kis romantikára, vagy páros feltöltődésre vágynak ebben a mesés hangulatú kisvárosban. A kampány így a „Tedd, amit igazán szeretsz!”, a „Nem fáj a fej, nem fáj a hát, nincs több kifogás!”, és a „Mindörökké fiatalon!”témakörök köré építve nyújt felpezsdítő ajánlatokat, programlehetőségeket a hidegebb hónapokban Hévízre látogatók számára. A legérdekesebb ötletek és legjobb, sok esetben akciós ajánlatok folyamatosan jelennek majd meg a kampányidőszak alatt a Hévíz, az élet forrás! Facebook oldalon.

Na de milyen is lesz maga a nyereményjáték!

A most induló játékban hetente 1 játék poszt kerül ki az oldalra, mindig hétfőn esti órákban, ami egy kérdést tartalmaz.  A kérdésre választ adó hozzászólók és a bejegyzést megosztó játékosok közül következő hét hétfőn sorsolják ki a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. munkatársai a szerencsés nyertest, aki egy 2 fős, 2 éjszakás wellness pihenést nyert Hévíz egyik szállodájába.

A játék 7 héten át tart, az esély minden hétfőn újra indul, hiszen minden nyereményért azok szállhatnak harcba, akik az adott játékhét bejegyzésére reagálnak.

A nyeremények a játékhetek sorrendjében a következők:

Kapcsolódó cikkek


Töltse E-bike-ját a hévízi Tourinform irodában!

Töltse E-bike-ját a hévízi Tourinform irodában!

2019. július 11. 10:51

A Balatoni Ebike Töltőhálózat új tagjaként, immáron a hévízi Tourinform irodában is lehetőség nyílik az elektromos kerékpárok töltésére.

Elérhető a 2020-as Minőségfejlesztési Pályázat a hévízi magánszálláshelyeknek!

Elérhető a 2020-as Minőségfejlesztési Pályázat a hévízi magánszálláshelyeknek!

2019. december 02. 14:51

Ismét lehetősége nyílik a hévízi magánszállásoknak minőségfejlesztés megvalósítására Hévíz Város Önkormányzata finanszírozásában és a Hévíz TDM Egyesület lebonyolításában zajló pályázat keretein belül. Az erről szóló határozatot a képviselő-testület 2019. november 28-án fogadta el.

Ismét csúcson a vendégéjszaka szám Hévízen

Ismét csúcson a vendégéjszaka szám Hévízen

2019. február 05. 12:06

Ismét növekedő vendégéjszaka számról adhat tájékoztatást Hévíz.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!