Hévíz a közös szenvedélyünk!

Szállásajánlatok Hévízen a szenvedélyes hétvégékre, hétköznapokra, vagy akár Valentin napra!

Hévíz a közös szenvedélyünk!

Szeretné szerelmét egy szenvedélyes hétvégével meglepni? Tudja minek örülne a párja? Segítünk! Íme néhány szállásajánlat a szenvedély jegyében a világ legnagyobb termáltavánál:

 

Figyelem az ajánlatok nemcsak Valentin napra szólnak!

 

Az öt csillagos hévízi Lotus Therme Hotel & SpaLOTUS LOVE” csomagja egészen december 22-ig foglalható. A 3 éjszaka a romantika jegyében biztosan örökre emlékezetes marad! Hiszen ki ne élvezné, a reggelit a szálloda kényelmes ágyába szervírozza?Amit frissítő páros masszázs követ, majd gyönyörű környezetben a meleg gőzölgő medencében úszhat, majd a privát spa részlegen szerelmével meg is pihenhet. Este hangulatos élőzenét hallgatva, szerelme kezét fogva egy-egy pohár finom ital fogyaszthatnak? Ugye ezt mind Önnek találták ki!

Amennyiben négycsillagos kikapcsolódást keres, a belvárostól mindössze két kilométerre fekvő családbarát Kolping Hotel Family& Spa Resort szállodában a „SZÜLŐKNEK IS JÁR A ROMANTIKA” csomagját érdemes foglalni. Míg a szülők páros masszázson vehetnek részt és Ámor nyila-, vagy a Páratlan páros koktélokat fogyaszthatnak a szálloda bárjában, addig a piciket a szálloda profi animátorai és Bobó meg Mimi a szálloda „kabalavízilovai” szórakoztatják.

A belvárosi hévízi szállodák romantikus ajánlatai között is érdemes szétnézni a Bonvital Wellness & Gastro Hotel éttermében a BrixBistroban szerelmes dalokat énekel Létay Dóra és Éliás Gyula.  Január 17-én Valentin napi szauna szeánsz lesz, mégpedig este 20:00-tól. A különleges szauna felöntések neve pedig magáért beszél:

  • Love is in the air,

  • a rózsa 50 árnyalata,

  • a csábítás elmélete,

  • korhatáros szerelem.

A négy csillag superior Hotel Európa fit-ben is érkezik sztár Valentin nap alkalmával, a szállodában Torres Dániel lép majd fel. A szerelmesek hétvégéjén érkezéskor pezsgő és édes meglepetés várja a szobában. A hölgyeknek frissítő négy évszak arckezelés és illatos csokoládémasszázs, az uraknak aromaolajos revitalizáló masszázs segíti az önfeledt hévízi kikapcsolódást.

A háromcsillagos Hotel Erzsébet, királynői névvel „SISSI ROMANTIKA” csomagot kínál, ami szintén egész évben foglalható. A Sissi szuperior szobákban kétszemélyes pezsgőfürdő és különleges intim hangulatot sugárzó baldachinos ágy, érkezéskor 1 üveg bor vagy pezsgő és gyümölcstál várja a szobába bekészítve. A hangulat kettesben biztosan adott a többi Önön múlik!

Amennyiben nincs kedvük szállodai környezetben kikapcsolódni, Hévíz számos magánszállása rendelkezik romantikusan berendezett szobákkal. A hévízi Fontana filmszínházban a legújabb filmeket-premiereket élvezheti, a Hévízi Termelői Piacon minőségi, egészséges ételeket, és alapanyagokat vásárolhat. A városban több étteremben például Kocsi Csárda, Magyar Csárda, Rózsakert Étterem élő zene szól vacsora időben.

A Hévízi-tó vize pedig néphit szerint felpezsdíti a szerelmi életet is.

Hagyja magát elcsábulni párjával egy szenvedélyes hétvégére Hévízen!

További szállásajánlatok>>>

Nézze meg a szenvedélyes hévízi szobákat a I love.heviz.bolg-on!

 

Kapcsolódó cikkek


Sikerrel lezárult a negyedik Minőségfejlesztési pályázat Hévízen!

Sikerrel lezárult a negyedik Minőségfejlesztési pályázat Hévízen!

2019. július 11. 11:00

A 113 nyertes összesen 14.739.735,- forintot használt fel az Önkormányzat által nyújtott 16.000.000.-Ft keretösszegből.

Elnökségi tag választás a Hévíz TDM Egyesületnél!

Elnökségi tag választás a Hévíz TDM Egyesületnél!

2019. április 08. 10:32

Nyugdíjba vonult a Hévíz TDM Egyesület egy zászlós tagja, Töreky Tamás, akinek munkáját hálásan köszönte az Egyesület Elnöksége, egyúttal szeretettel búcsúztak Tőle.

Gőzerővel indulnak Hévíz új termálturisztikai együttműködései Kínában

Gőzerővel indulnak Hévíz új termálturisztikai együttműködései Kínában

2019. május 22. 10:36

Intenzív érdeklődés mutatkozik a nemzetközi szinten is elismert, egyedülálló szaktudásra az egészségturizmus területén.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!