Hévíz a közös szenvedélyünk!

Szállásajánlatok Hévízen a szenvedélyes hétvégékre, hétköznapokra, vagy akár Valentin napra!

Hévíz a közös szenvedélyünk!

Szeretné szerelmét egy szenvedélyes hétvégével meglepni? Tudja minek örülne a párja? Segítünk! Íme néhány szállásajánlat a szenvedély jegyében a világ legnagyobb termáltavánál:

 

Figyelem az ajánlatok nemcsak Valentin napra szólnak!

 

Az öt csillagos hévízi Lotus Therme Hotel & SpaLOTUS LOVE” csomagja egészen december 22-ig foglalható. A 3 éjszaka a romantika jegyében biztosan örökre emlékezetes marad! Hiszen ki ne élvezné, a reggelit a szálloda kényelmes ágyába szervírozza?Amit frissítő páros masszázs követ, majd gyönyörű környezetben a meleg gőzölgő medencében úszhat, majd a privát spa részlegen szerelmével meg is pihenhet. Este hangulatos élőzenét hallgatva, szerelme kezét fogva egy-egy pohár finom ital fogyaszthatnak? Ugye ezt mind Önnek találták ki!

Amennyiben négycsillagos kikapcsolódást keres, a belvárostól mindössze két kilométerre fekvő családbarát Kolping Hotel Family& Spa Resort szállodában a „SZÜLŐKNEK IS JÁR A ROMANTIKA” csomagját érdemes foglalni. Míg a szülők páros masszázson vehetnek részt és Ámor nyila-, vagy a Páratlan páros koktélokat fogyaszthatnak a szálloda bárjában, addig a piciket a szálloda profi animátorai és Bobó meg Mimi a szálloda „kabalavízilovai” szórakoztatják.

A belvárosi hévízi szállodák romantikus ajánlatai között is érdemes szétnézni a Bonvital Wellness & Gastro Hotel éttermében a BrixBistroban szerelmes dalokat énekel Létay Dóra és Éliás Gyula.  Január 17-én Valentin napi szauna szeánsz lesz, mégpedig este 20:00-tól. A különleges szauna felöntések neve pedig magáért beszél:

  • Love is in the air,

  • a rózsa 50 árnyalata,

  • a csábítás elmélete,

  • korhatáros szerelem.

A négy csillag superior Hotel Európa fit-ben is érkezik sztár Valentin nap alkalmával, a szállodában Torres Dániel lép majd fel. A szerelmesek hétvégéjén érkezéskor pezsgő és édes meglepetés várja a szobában. A hölgyeknek frissítő négy évszak arckezelés és illatos csokoládémasszázs, az uraknak aromaolajos revitalizáló masszázs segíti az önfeledt hévízi kikapcsolódást.

A háromcsillagos Hotel Erzsébet, királynői névvel „SISSI ROMANTIKA” csomagot kínál, ami szintén egész évben foglalható. A Sissi szuperior szobákban kétszemélyes pezsgőfürdő és különleges intim hangulatot sugárzó baldachinos ágy, érkezéskor 1 üveg bor vagy pezsgő és gyümölcstál várja a szobába bekészítve. A hangulat kettesben biztosan adott a többi Önön múlik!

Amennyiben nincs kedvük szállodai környezetben kikapcsolódni, Hévíz számos magánszállása rendelkezik romantikusan berendezett szobákkal. A hévízi Fontana filmszínházban a legújabb filmeket-premiereket élvezheti, a Hévízi Termelői Piacon minőségi, egészséges ételeket, és alapanyagokat vásárolhat. A városban több étteremben például Kocsi Csárda, Magyar Csárda, Rózsakert Étterem élő zene szól vacsora időben.

A Hévízi-tó vize pedig néphit szerint felpezsdíti a szerelmi életet is.

Hagyja magát elcsábulni párjával egy szenvedélyes hétvégére Hévízen!

További szállásajánlatok>>>

Nézze meg a szenvedélyes hévízi szobákat a I love.heviz.bolg-on!

 

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!