Hévíz 100% vitalitás és profizmus … vagy ha kell 100% vidámság és felszabadultság!

Az egyedülálló helyzetek, egyedülálló megoldásokat követelnek!

Hévíz 100% vitalitás és profizmus … vagy ha kell 100% vidámság és felszabadultság!

Márpedig az ez idei, semmiképp sem nevezhető átlagos évnek. Főleg nem az, ha mindezt a turizmusban dolgozók szemével nézzük egy olyan helyszínen, mint Hévíz. Az ország második legfelkeresettebb településén különösen átértékelődött most minden, amit a korábbi években a turizmusról és vendégeik utazási szokásairól gondoltak.

Minifilmbe sűrített vidámság

Ennek a merőben új helyzetnek az egyik igazán üdítő eredménye a tegnap bemutatott „100% hogy Hévíz Téged vár” minifilm, ami másfél percbe tudta sűríteni, a várakozás utáni szabadság, felszabadultság, bizakodás nagyon is emberi érzelmeit, ráadásul mindezt finom humorral is fűszerezve.

Ez a film a szabadságról szól!

Ez a film rövidsége ellenére is sok mindent elmond Hévízről, de sokkal inkább szól azokról, akik szeretnek, szeretnének utazni. Mindenkiről, aki valamikor a közeljövőben újra vendég szeretne lenni valahol. Azt tükrözi, hogy az akaratunkon kívül otthon töltött hosszú hetek, vagy épp a helyzet miatt feltorlódott munkamennyiség miatt mennyire nagy öröm egy kis napsütés a szabadban, találkozni régi barátokkal, kollégákkal. Újra tervezgetni, újra bízni, újra azt érezni, hogy ha lassan is, de elkezdhetjük élni és megélni megszokott hétköznapjainkat.

Az elmúlt hetek megtanítottak, hogy tudni kell örülni olyan kis dolgoknak, mint egy teraszon elköltött vacsora, egy közös fagyizás, egy kerékpártúra, és hogy a humor sok mindenen átsegít.

De ami pár hete még elérhetetlennek tűnt, most újra elérhető közelségbe került:

  • az, hogy úszkáljunk szabad ég alatt egy 32°C-os tóban - lesz az még melegebb is,
  • hogy újra felfedezzük kedvenc helyeinket vagy épp az átértékelődött viszonyok miatt újakat keressünk magunknak,
  • az, hogy öröm tud lenni az is, ha újra láthatjuk nagyszüleinket, vagy együtt játszani a gyereket a játszótéren,
  • mekkora érték egy közeli park, erdő, sétány, vízpart, szabad téri múzeum, állatsimogató, kalandpark…
  • minden, ami valódi élményt jelent az online helyett, ami szabadság a bezártság után.

A filmben sokan szerepelnek, lényegében szinte minden fontos szereplője a hévízi turizmusnak. Papp Gábor polgármester mellett ott sorakoznak a szállodaigazgatók, a szobakiadók, a turisztikai szolgáltatók képviselői, a Tófürdő és a Hévízi Turisztikai Np. Kft. munkatársai, hogy a közösen megálmodott kisfilmben elmondják fontos és időszerű, személyes üzeneteiket a leendő utazóknak.

De végül mégsem bíztat felelőtlenül, nem vár sokat, nem sürget. Amit üzen, az mindenki számára egyformán fontos 2020 májusának végéhez közelítve:

Utazni nem muszáj, de nagyon jó, hogy újra megtehetjük!!

Végül íme egy kis werk arról, hogy miért, hogyan és kikkel készült a film:

 

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!