Harsányi Levente: „Az én edzőtáborom, Hévíz!”

Harsányi Leventét humoros, profi műsorvezetőként ismeri a közönség, újabban viszont sportolóként is megméretteti magát.

Harsányi Levente: „Az én edzőtáborom, Hévíz!”

Élete első triatlon versenyére készülve Hévíz is fontos helyszín volt.


-Egy hévízi kitérővel tettem teljessé az egész évemet, készülök egy nagyon komoly sport megmérettetésre, ez egy országos triatlon verseny, melyre Hévízen találtam meg az én felkészülésemet, ez az én edzőtáborom, Hévíz. – kezdi Levente – a Hunguest Hotel Heliosban lehet pihenni, itt a kirándult vállamon is tudtak segíteni egy speciális FDM terápiát alkalmaztak rajtam és persze biciklizni is itt tudtam nyugodt körülmények között.


Harsányi Leventének, aki a napjait nagyon sok ember bűvkörében éli, nagyon jót tett, hogy a sok-sok edzés mellett, lazítani is tudott egy kicsit


Ki tudtam magam pihenni és fel tudtam készülni a következő edzésekre. Aztán persze nyilván az este is az enyém volt, finom koktélokat kóstoltam, mert fontos a folyadék bevitel - mosolyog a műsorvezető - ha valakinek olyan problémája van, ami nekem is volt, hogy például fájt a vállam, akkor lejön Hévízre és szakemberek orvosolják azonnal és vissza tud térni akár a sporthoz vagy épp az üzleti életbe. Nekem ez a pár nap a felkészülésem és a pihenésem szempontjából is kiváló volt.


Ha valakinek kevés volna csak a földről nézni Hévíz szépségeit, akár fel is repülhet egy gyrocopterrel vagy hőlégballonnal.


- Felszálltam egy gépre, ami nem helikopter és nem repülő, gyrocopternek hívják. A tériszonyomat is meggyógyította. Felrepültünk a magasba és megnéztük a gyönyörű hévízi panorámát. Azt hiszem, teljesen feltöltődtem. – összegzi élményeit Harsányi Levente.

Kapcsolódó cikkek


Módosul a parkolási rend Hévízen

Módosul a parkolási rend Hévízen

2020. július 31. 09:40

A kijelölt parkolók használata az egész városban 2020. július 31-ig díjmentes, a képviselő-testület által újonnan elfogadott szabályozás 2020. augusztus 1-től lép érvénybe.

Hősképzés a hévízi Tourinform Irodában

Hősképzés a hévízi Tourinform Irodában

2019. február 20. 11:31

Újraélesztő tréning az Országos Mentőszolgálat szakértőivel

Növényvédelmi munkálatok 2021.05.10. és 05. 21. között

Növényvédelmi munkálatok 2021.05.10. és 05. 21. között

2021. április 28. 14:08

Hévíz Város Önkormányzat Gazdasági Műszaki Ellátó Szervezete értesíti Hévíz város lakosságát, hogy a ROVÉRT Kft. Hévíz város közterületein növényvédelmi munkálatokat végez.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!