Harsányi Levente: „Az én edzőtáborom, Hévíz!”

Harsányi Leventét humoros, profi műsorvezetőként ismeri a közönség, újabban viszont sportolóként is megméretteti magát.

Harsányi Levente: „Az én edzőtáborom, Hévíz!”

Élete első triatlon versenyére készülve Hévíz is fontos helyszín volt.


-Egy hévízi kitérővel tettem teljessé az egész évemet, készülök egy nagyon komoly sport megmérettetésre, ez egy országos triatlon verseny, melyre Hévízen találtam meg az én felkészülésemet, ez az én edzőtáborom, Hévíz. – kezdi Levente – a Hunguest Hotel Heliosban lehet pihenni, itt a kirándult vállamon is tudtak segíteni egy speciális FDM terápiát alkalmaztak rajtam és persze biciklizni is itt tudtam nyugodt körülmények között.


Harsányi Leventének, aki a napjait nagyon sok ember bűvkörében éli, nagyon jót tett, hogy a sok-sok edzés mellett, lazítani is tudott egy kicsit


Ki tudtam magam pihenni és fel tudtam készülni a következő edzésekre. Aztán persze nyilván az este is az enyém volt, finom koktélokat kóstoltam, mert fontos a folyadék bevitel - mosolyog a műsorvezető - ha valakinek olyan problémája van, ami nekem is volt, hogy például fájt a vállam, akkor lejön Hévízre és szakemberek orvosolják azonnal és vissza tud térni akár a sporthoz vagy épp az üzleti életbe. Nekem ez a pár nap a felkészülésem és a pihenésem szempontjából is kiváló volt.


Ha valakinek kevés volna csak a földről nézni Hévíz szépségeit, akár fel is repülhet egy gyrocopterrel vagy hőlégballonnal.


- Felszálltam egy gépre, ami nem helikopter és nem repülő, gyrocopternek hívják. A tériszonyomat is meggyógyította. Felrepültünk a magasba és megnéztük a gyönyörű hévízi panorámát. Azt hiszem, teljesen feltöltődtem. – összegzi élményeit Harsányi Levente.

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!