Gyógyhely ide, gyógyhely oda, a gyerekeknek élménymedence kell!

Közismert tény, hogy a Hévízi-tó vize gyógyvíz és azzal is sokan tisztában vannak, hogy a hévízi szállodákban sok helyen vannak gyógyvizes medencék. Viszont arról sem szabad megfeledkezni, hogy a gyógyvíz gyerekeknek, 12 éves kor alatt nem és még idősebbeknek is mértékkel ajánlott! Összegyűjtöttük ezért a legjobb gyermekmedencéket Hévízen!

Gyógyhely ide, gyógyhely oda, a gyerekeknek élménymedence kell!

Ha Ön szeretné élvezni a Hévízi Tófürdő kényeztető gyógyhatásait, nem kell feltétlenül lemondania az élményről ha gyerekekkel érkezik. A Hévízi-tó partján jelenleg is folyik a normál vizes gyermekmedence felújítása, fejlesztése, hogy az igazi strandszezon kezdetére új, látványos és élményekben gazdag pancsoló medencékkel várják a kisebbeket.

Segítség lehet a gyerekek partra csábításában, hogy a medencék közvetlen közelségében játszótér és büfé is található, így egy ízletes palacsinta vagy hűsítő jégkrém erejéig biztos kimásznak majd a vízből.

Már évek óta nagy tapasztalattal készülnek fel a szállodák a kisgyermekes családok vagy nagyobb családok fogadására. Ez nem csak a nyári programkínálatban, a felkészült animátorokban, foglalkozásokban, a gyerekek igényeire szabott szobákban és a gasztronómiai kínálatban érhető tetten, de egyre több a gyerekek számára kialakított kinti-benti vizes élményelem is.

A kínálatban találunk pancsoló medencéket a legkisebbek számára, kis mélységű élménymedencéket az óvodás korosztály szórakoztatására, de kamaszmedencét is, ahol a már nagyobbak élvezhetik a fürdőzés örömét. A korosztályokra szabott medencék változatosságára nagy hangsúlyt fektetnek a szállodák, hiszen nem csak a gyerekek vízbiztonsága de fürdőzési szokásai, igényei is nagyon különböznek eltérő életkorokban.

Az élményelemekből sosem elég. Csúszdák minden méretben, színben, formában, sodrófolyosó, vödörzuhany, gombazuhatag, vízsugárvetők, csobogóval ellátott mesefigurák. Mind-mind színesítik az önfeledt játék perceit.

Az sem mindegy persze, hogy a medencékhez, milyen extra baba- és gyerekbarát szolgáltatások társulnak, mint például nagyobb öltöző kabinok családok számára, pihenő szoba, pelenkázó helyiség, játszó kuckó, mozi kuckó, x-box terem, árnyékolt pancsoló, gyerek szaunák, sószoba. És persze az a kis extrák, amivel meseszerűvé varázsolják a hétköznapokat. Játékos figurák, mesebeli barátok, folytatások történetek.

Íme, akiket mi ajánlunk:

Még több érdekességet olvasna Hévízről? Kövessen minket saját csatornáink mindegyikén!

Facebook Blog Instagram Youtube

Kapcsolódó cikkek


Hősképzés a hévízi Tourinform Irodában

Hősképzés a hévízi Tourinform Irodában

2019. február 20. 11:31

Újraélesztő tréning az Országos Mentőszolgálat szakértőivel

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

2018. október 01. 14:56

Októberben is rengeteg koncerttel várjuk a Hévízre látogató vendégeinket, melyek garantált szórakozást nyújtanak az őszi hidegben is!

Új ingyenes Tréning indul Hévízen!

Új ingyenes Tréning indul Hévízen!

2018. szeptember 22. 10:08

Hogyan építsünk weboldalt, web áruházat programozói tudás nélkül ma a világ legkorszerűbb platformján? A Word Press képzésen ezt is megtudja!

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!