Gyógyhely ide, gyógyhely oda, a gyerekeknek élménymedence kell!

Közismert tény, hogy a Hévízi-tó vize gyógyvíz és azzal is sokan tisztában vannak, hogy a hévízi szállodákban sok helyen vannak gyógyvizes medencék. Viszont arról sem szabad megfeledkezni, hogy a gyógyvíz gyerekeknek, 12 éves kor alatt nem és még idősebbeknek is mértékkel ajánlott! Összegyűjtöttük ezért a legjobb gyermekmedencéket Hévízen!

Gyógyhely ide, gyógyhely oda, a gyerekeknek élménymedence kell!

Ha Ön szeretné élvezni a Hévízi Tófürdő kényeztető gyógyhatásait, nem kell feltétlenül lemondania az élményről ha gyerekekkel érkezik. A Hévízi-tó partján jelenleg is folyik a normál vizes gyermekmedence felújítása, fejlesztése, hogy az igazi strandszezon kezdetére új, látványos és élményekben gazdag pancsoló medencékkel várják a kisebbeket.

Segítség lehet a gyerekek partra csábításában, hogy a medencék közvetlen közelségében játszótér és büfé is található, így egy ízletes palacsinta vagy hűsítő jégkrém erejéig biztos kimásznak majd a vízből.

Már évek óta nagy tapasztalattal készülnek fel a szállodák a kisgyermekes családok vagy nagyobb családok fogadására. Ez nem csak a nyári programkínálatban, a felkészült animátorokban, foglalkozásokban, a gyerekek igényeire szabott szobákban és a gasztronómiai kínálatban érhető tetten, de egyre több a gyerekek számára kialakított kinti-benti vizes élményelem is.

A kínálatban találunk pancsoló medencéket a legkisebbek számára, kis mélységű élménymedencéket az óvodás korosztály szórakoztatására, de kamaszmedencét is, ahol a már nagyobbak élvezhetik a fürdőzés örömét. A korosztályokra szabott medencék változatosságára nagy hangsúlyt fektetnek a szállodák, hiszen nem csak a gyerekek vízbiztonsága de fürdőzési szokásai, igényei is nagyon különböznek eltérő életkorokban.

Az élményelemekből sosem elég. Csúszdák minden méretben, színben, formában, sodrófolyosó, vödörzuhany, gombazuhatag, vízsugárvetők, csobogóval ellátott mesefigurák. Mind-mind színesítik az önfeledt játék perceit.

Az sem mindegy persze, hogy a medencékhez, milyen extra baba- és gyerekbarát szolgáltatások társulnak, mint például nagyobb öltöző kabinok családok számára, pihenő szoba, pelenkázó helyiség, játszó kuckó, mozi kuckó, x-box terem, árnyékolt pancsoló, gyerek szaunák, sószoba. És persze az a kis extrák, amivel meseszerűvé varázsolják a hétköznapokat. Játékos figurák, mesebeli barátok, folytatások történetek.

Íme, akiket mi ajánlunk:

Még több érdekességet olvasna Hévízről? Kövessen minket saját csatornáink mindegyikén!

Facebook Blog Instagram Youtube

Kapcsolódó cikkek


Friss lendülettel várja vendégeit újra a Tourinform Iroda Hévízen!

Friss lendülettel várja vendégeit újra a Tourinform Iroda Hévízen!

2020. május 26. 14:14

Kerékpárt kölcsönözne, térképre van szüksége? Feltöltené HeBi kártyáját vagy szeretne még több információt kapni a helyi és környékbeli látnivalókról, programlehetőségekről, vagy csak arról, hogy mi van nyitva? Semmi akadálya!

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

2018. október 01. 14:56

Októberben is rengeteg koncerttel várjuk a Hévízre látogató vendégeinket, melyek garantált szórakozást nyújtanak az őszi hidegben is!

TESZEDD! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért

TESZEDD! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért

2019. március 08. 11:49

Hévíz is akciócsoportot indít!

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!