Gyógyhely ide, gyógyhely oda, a gyerekeknek élménymedence kell!

Közismert tény, hogy a Hévízi-tó vize gyógyvíz és azzal is sokan tisztában vannak, hogy a hévízi szállodákban sok helyen vannak gyógyvizes medencék. Viszont arról sem szabad megfeledkezni, hogy a gyógyvíz gyerekeknek, 12 éves kor alatt nem és még idősebbeknek is mértékkel ajánlott! Összegyűjtöttük ezért a legjobb gyermekmedencéket Hévízen!

Gyógyhely ide, gyógyhely oda, a gyerekeknek élménymedence kell!

Ha Ön szeretné élvezni a Hévízi Tófürdő kényeztető gyógyhatásait, nem kell feltétlenül lemondania az élményről ha gyerekekkel érkezik. A Hévízi-tó partján jelenleg is folyik a normál vizes gyermekmedence felújítása, fejlesztése, hogy az igazi strandszezon kezdetére új, látványos és élményekben gazdag pancsoló medencékkel várják a kisebbeket.

Segítség lehet a gyerekek partra csábításában, hogy a medencék közvetlen közelségében játszótér és büfé is található, így egy ízletes palacsinta vagy hűsítő jégkrém erejéig biztos kimásznak majd a vízből.

Már évek óta nagy tapasztalattal készülnek fel a szállodák a kisgyermekes családok vagy nagyobb családok fogadására. Ez nem csak a nyári programkínálatban, a felkészült animátorokban, foglalkozásokban, a gyerekek igényeire szabott szobákban és a gasztronómiai kínálatban érhető tetten, de egyre több a gyerekek számára kialakított kinti-benti vizes élményelem is.

A kínálatban találunk pancsoló medencéket a legkisebbek számára, kis mélységű élménymedencéket az óvodás korosztály szórakoztatására, de kamaszmedencét is, ahol a már nagyobbak élvezhetik a fürdőzés örömét. A korosztályokra szabott medencék változatosságára nagy hangsúlyt fektetnek a szállodák, hiszen nem csak a gyerekek vízbiztonsága de fürdőzési szokásai, igényei is nagyon különböznek eltérő életkorokban.

Az élményelemekből sosem elég. Csúszdák minden méretben, színben, formában, sodrófolyosó, vödörzuhany, gombazuhatag, vízsugárvetők, csobogóval ellátott mesefigurák. Mind-mind színesítik az önfeledt játék perceit.

Az sem mindegy persze, hogy a medencékhez, milyen extra baba- és gyerekbarát szolgáltatások társulnak, mint például nagyobb öltöző kabinok családok számára, pihenő szoba, pelenkázó helyiség, játszó kuckó, mozi kuckó, x-box terem, árnyékolt pancsoló, gyerek szaunák, sószoba. És persze az a kis extrák, amivel meseszerűvé varázsolják a hétköznapokat. Játékos figurák, mesebeli barátok, folytatások történetek.

Íme, akiket mi ajánlunk:

Még több érdekességet olvasna Hévízről? Kövessen minket saját csatornáink mindegyikén!

Facebook Blog Instagram Youtube

Kapcsolódó cikkek


Ismét csúcson a vendégéjszaka szám Hévízen

Ismét csúcson a vendégéjszaka szám Hévízen

2019. február 05. 12:06

Ismét növekedő vendégéjszaka számról adhat tájékoztatást Hévíz.

Szúnyoggyérítési munkálatok

Szúnyoggyérítési munkálatok

2019. június 17. 12:36

Közérdekű közlemény

Már csak 10 napig adható be a 2020-as Minőségfejlesztési Pályázat

Már csak 10 napig adható be a 2020-as Minőségfejlesztési Pályázat

2020. február 18. 11:37

A hévízi magánszállások Minőségfejlesztési Pályázatai sorra érkeznek a Hévíz TDM Egyesületéhez, amelynek a beadási határideje 2020. február 28.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!