Gyógyászati konferencia

A Vedi Tour Utazási Iroda gyógyászati konferenciát szervezett Hévízen.

Gyógyászati konferencia

Cégük az orosz nyelvterületekről hoz vendégeket Hévízre, s ezzel a rendezvénnyel is Magyarország, illetve Hévíz népszerűsítése a céljuk. Ezúttal mintegy 60, a gyógyturizmusban tevékenykedő partnerüket hívták meg a környező országokból. Mint az utazási iroda vezetője hangsúlyozta: nem véletlenül lett ez a konferencia helyszíne, hiszen Hévíz maga a gyógyászat, melyet minél szélesebb körben meg kell ismertetni az egész világon.
"A konferencia címe: "Gyógyászat és Spa Európában". Fő célunk, hogy Magyarországot és Hévízt minél alaposabban megismerjék különböző prezentációk és workshopok által. A végén pedig egy kvízjátékot is tartunk a hallottakról" - mondta el Irina Fedina a Vedi Tour Group vezérigazgatója.

A rendezvénynek a Danubius Health Spa Resort adott helyet. Az igazgató elmondása szerint ez a cég szállodájuk egyik legjelentősebb partnere, így örömmel vették a szervezés lehetőségét, s remélik, a jövőben is vendégként köszönthetik majd a most jelenlévő szakembereket és azok ügyfeleit. "Számunkra a legfontosabb jelen pillanatban a német piacon kívül az orosz piac, így ebből kiindulva egyértelműen sok lehetőség van számunkra. Bár ezen az eseményen főleg a Vedi Tour külföldi partnerei vesznek részt Szlovákiából, Csehországból, Szlovéniából és Magyarországról. Főleg szállodák, illetve egyéb szolgáltatói a Vedi Tournak" - fogalmazott Mácsai Péter szállodaigazgató.

A jelenlévőket Papp Gábor polgármester is köszöntötte. Mint mondta: ezek a rendezvények számos lehetőséget rejtenek magukban a város számára, akár új piacok megnyitásáról legyen szó, akár szakmai kapcsolatok kialakításáról. Így Hévízen egyértelműen cél a konferenciaturizmus erősítése is. "Látható - úgy gondolom - mind a város működésében, mind a különböző turisztikai szervezeteink működésében, hogy számtalan study tour érkezik hozzánk, és sok konferenciát szervezünk a világ minden tájáról; hamarosan egy izraeli study tour érkezik Hévízre, éppen azért, hogy több lábon álljunk. A tavalyi évben egymillió-hetvenháromezer vendégéjszakát tudott felmutatni Hévíz, ezt a szintet tartanunk kell, ehhez pedig az ilyen jellegű megbeszélések, konferenciák, study tour-ok szükségesek" - hangsúlyozta a polgármester.

Kanizsa Tv/Városháza

Kapcsolódó cikkek


Elnökségi tag választás a Hévíz TDM Egyesületnél!

Elnökségi tag választás a Hévíz TDM Egyesületnél!

2019. április 08. 10:32

Nyugdíjba vonult a Hévíz TDM Egyesület egy zászlós tagja, Töreky Tamás, akinek munkáját hálásan köszönte az Egyesület Elnöksége, egyúttal szeretettel búcsúztak Tőle.

Lezárult a 2019-es Minőségfejlesztési pályázat beadási szakasza

Lezárult a 2019-es Minőségfejlesztési pályázat beadási szakasza

2019. március 04. 14:04

A hévízi magánszálláshelyeknek újra alkalmuk nyílik a célzottminőségi fejlesztésére. Ehhez 2019. február 28-ig kellet benyújtaniuk pályázataikat a Hévíz TDM Egyesülethez. A pályázat finanszírozását Hévíz Város Önkormányzata biztosítja a 2018. évben befizetett idegenforgalmi adóból, amelynek kerete 16.000.000 forint.

Határon átnyúló együttműködés az egészségért

Határon átnyúló együttműködés az egészségért

2018. szeptember 24. 09:24

Magyarország Zágrábi Nagykövetségének szervezésében, a rijekai Magyar Kulturális Napok rendezvénysorozat előfutáraként, üzletember találkozónk vett rész Hévíz 2018. szeptember 20-án.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!