Gyógyászati konferencia

A Vedi Tour Utazási Iroda gyógyászati konferenciát szervezett Hévízen.

Gyógyászati konferencia

Cégük az orosz nyelvterületekről hoz vendégeket Hévízre, s ezzel a rendezvénnyel is Magyarország, illetve Hévíz népszerűsítése a céljuk. Ezúttal mintegy 60, a gyógyturizmusban tevékenykedő partnerüket hívták meg a környező országokból. Mint az utazási iroda vezetője hangsúlyozta: nem véletlenül lett ez a konferencia helyszíne, hiszen Hévíz maga a gyógyászat, melyet minél szélesebb körben meg kell ismertetni az egész világon.
"A konferencia címe: "Gyógyászat és Spa Európában". Fő célunk, hogy Magyarországot és Hévízt minél alaposabban megismerjék különböző prezentációk és workshopok által. A végén pedig egy kvízjátékot is tartunk a hallottakról" - mondta el Irina Fedina a Vedi Tour Group vezérigazgatója.

A rendezvénynek a Danubius Health Spa Resort adott helyet. Az igazgató elmondása szerint ez a cég szállodájuk egyik legjelentősebb partnere, így örömmel vették a szervezés lehetőségét, s remélik, a jövőben is vendégként köszönthetik majd a most jelenlévő szakembereket és azok ügyfeleit. "Számunkra a legfontosabb jelen pillanatban a német piacon kívül az orosz piac, így ebből kiindulva egyértelműen sok lehetőség van számunkra. Bár ezen az eseményen főleg a Vedi Tour külföldi partnerei vesznek részt Szlovákiából, Csehországból, Szlovéniából és Magyarországról. Főleg szállodák, illetve egyéb szolgáltatói a Vedi Tournak" - fogalmazott Mácsai Péter szállodaigazgató.

A jelenlévőket Papp Gábor polgármester is köszöntötte. Mint mondta: ezek a rendezvények számos lehetőséget rejtenek magukban a város számára, akár új piacok megnyitásáról legyen szó, akár szakmai kapcsolatok kialakításáról. Így Hévízen egyértelműen cél a konferenciaturizmus erősítése is. "Látható - úgy gondolom - mind a város működésében, mind a különböző turisztikai szervezeteink működésében, hogy számtalan study tour érkezik hozzánk, és sok konferenciát szervezünk a világ minden tájáról; hamarosan egy izraeli study tour érkezik Hévízre, éppen azért, hogy több lábon álljunk. A tavalyi évben egymillió-hetvenháromezer vendégéjszakát tudott felmutatni Hévíz, ezt a szintet tartanunk kell, ehhez pedig az ilyen jellegű megbeszélések, konferenciák, study tour-ok szükségesek" - hangsúlyozta a polgármester.

Kanizsa Tv/Városháza

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!