Gyereknapi program szombaton Hévízen

Játékos kihívások, meseséta és gyerekprogramok várják a családokat 10.00 és 17.00 között, szombaton, Hévízen.

Gyereknapi program szombaton Hévízen

Játékos kihívások a belvárosban

10.00 - 13.00 között játékos kihívásokon lehet részt venni Hévíz belvárosában és a Termelői Piacon. A játék során lesz kép kirakós játék, horgászat a szökőkútból, kakukktojás vagy méhecske keresés is a gyerekeknek. A játékhoz kis pecsétgyűjtő füzeteket osztogatnak a hévízi Tourinform Irodában, melyekre egészen 13.00 óráig lehet gyűjtögetni a pecséteket a 10 állomáshelyen. 

5 összegyűjtött pecsét után fagyikupon jár a gyerekeknek, 8 összegyűjtött pecsét után pedig nem csak fagylalttal kedveskedünk, hanem részt lehet venni a nyereményjáték sorsoláson is, ahol az alábbi ajándékokat sorsoljuk ki:

  • Sweet Point családi utalvány 10.000 Forint értékben
  • Sissy Kávézó és Fagylaltozó 6.000 Forint értékű utalvány
  • 3 db Hévízi Mesék mesekönyv
  • 1 db Hévízi Ovis Mesék mesekönyv
  • 2 db Bubbles Club ajándékcsomag az Ensana Thermal Hotels jóvoltából
  • 3 db kulacs a Hotel Európa fit jóvoltából

Mit kell tenned pontosan?

A Tourinformban kapott pecsételő füzetedre írd fel a telefonszámod, teljesíts minél több feladatot és 13:30-ig hozd vissza azt a Tourinform Irodába, ahol egyrészt megkaphatod a garantált ajándékod és a fagylaltkupont, a füzetke leadásával pedig részt veszel a 13:45-kor kezdődő ajándéksorsoláson. A nyertesek akár a helyszínen át is vehetik ajándékaikat.

ngyenes kerékpár és e-roller

A Hévízi Tourinform Irodában (Rákóczi utca 2.) 9-16 óra között a 6-14 éves gyermekek ingyen kipróbálhatják a kerékpárokat vagy az e-rollereket. Az ingyenes bérléshez bejelentkezés szükséges, jelentkezzen be ONLINE vagy telefonon (+36 83 540 131). A gyermekek az e-rollereket csak felügyelettel használhatják a felnőtteknek kedvezményesen 750 Ft/óra biztosítunk kerékpárt.

A bérléshez kérjük hozza magával a személyi igazolványát és a lefoglalt időpontban érkezzen pontosan.

Délutáni gyerekprogramok

14.00 és 17.00 között ugrálóvárral, fajátékokkal, játszóházzal és kreatív foglalkozásokkal várunk kicsiket és nagyokat a Deák téren.

Meseséta

A meseséta során megismerhetitek a tótündérének titkait, megtudhatjátok, kik élnek a tó mély vízében, és kik a tündérek barátai. A tótündéreket ugyan senki nem látja, ám mégis mindenki nap mint nap találkozik a pink, lila, kék és fehér fátyolruhába öltözött, tavon ringatózó tündérekkel. A tótündérek csak akkor repülnek a víz fölé, amikor a tó titokzatos párafelhő mögé bújik, és a köd elfedi a kíváncsi fürdőzők elől titkukat. A 14.00 órakor és a 16.00 órakor induló ingyenes meseséta program során kiderítjük, miként kerültek a tavirózsák a tó vizébe, sőt tündérrózsa vadászatra is indulunk a gyerekekkel. A nagyjából 1 órás programra a Tourinform Irodában vagy az idegenvezetőnél (Csorja Krisztina: +36 20 470 7058) vagy online kell jelentkezni szombaton 13.30-ig. A túrák korlátozott résztvevővel, családok számára ingyenesen indulnak a Tourinform Iroda elől.

Játékszabályzat ide kattintva érhető el!

Bővebb információk!

www.heviz.hu | heviz@tourinform.hu
Tourinform Iroda Hévíz
Tel: +36 83 540 131
8380 Hévíz, Rákóczi u. 2.

Még több érdekességet olvasna Hévízről? Kövessen minket saját csatornáink mindegyikén!

Facebook | Blog | Instagram | YouTube

 

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!