Gyerekkel tervezi a nyaralást? Mutatjuk mit ajánlunk a Balaton nyugati csücskében!

Május végéhez közeledünk, jelzi ezt a sok várható Gyereknapi program is, és bár az időjárás nem mindig mutatja felénk jobbik arcát, azért a naptárba pillantva láthatjuk, hogy óhatatlanul kúszik felénk a nyár, és a gyerekes családok számára a nyári szünet. Amellett, hogy komoly feladat megszervezni nyárra a melyik héten, milyen tábor, melyik nagymama logisztikai feladatot, a családi nyaralást sem árt fixálni, hiszen aki előre gondolkodik, kedvezményesen foglalhat.

Gyerekkel tervezi a nyaralást? Mutatjuk mit ajánlunk a Balaton nyugati csücskében!

Érthető módon Hévízről elsőre nem egy gyerekparadicsom jut eszünkbe, de ez a cikk arról szól, hogy miért látogat évről-évre egyre több család mégis Hévízre a nyári szünetben.

Bár a város első sorban világhírű gyógytaváról ismert, a városi látnivalókon túl, mint római kor romkert, kalandpark, dottózás, élménymedencék, segway túrák, a családbarát szállodák, és minősített magánszálláshelyek miatt, Hévíz tökéletes bázispont akár esik, akár ragyog a nap a Nyugat-Balatoni térség kalandos felfedezéséhez.

Arról, hogy mi az a 10+1 tipp, amit mindenképp érdemes gyerekekkel kipróbálni ha Ön Hévízen jár egy korábbi cikkünkben részletesen is olvashat.

Most azt gyűjtöttük össze, hogy milyen programokat kínálnak a szálláshelyek, ha Ön családdal érkezik!

Énidő az egész családnak – programok XXI. századra szabva a Hotel Európa fit-ben!

A Hotel Európa fit úgy állította össze nyári programjait, hogy egy gyerekekkel töltött nyaralás után a szülőknek is kipihenten utazhassanak haza. Így a számos új programlehetőség mellett az „énidőt” helyezi a középpontba. Míg a legkisebb korosztállyal a nyár folyamán folyamatosan animátorok foglalkoznak, addig a nagyobbak angol foglalkozásokon a felnőttek pedig gasztroshown vehetnek részt. A hotelben sztárokkal is találkozhat a legkülönbözőbb rendezvényeken, itt lesz Stohl András, Szulák Andrea, Náray Erika, Peller Anna, Dr. Kádár Annamária és még sokan mások. A legnagyobb érdeklődésre azonban az idei újdonság kapcsán számítanak, hiszen a hotel Logiscool programozó tábort hirdetett a programozás, robitika, digitális tudás szerelmeseinek.

Ennivaló nyár a Kolping Hotel Spa & Family Resortban

Önnek nyaralás, a gyerekeknek utazás Bobóországba! Ez azt, amit a Kolping Hotel személyzete és 10 hektáros parkja kínál ezen a nyáron. Az „Ennivaló nyár” program pedig minden pillanatában a gyerekgasztronómiára fókuszál. Lesz ’sütiszörny’ keresés, ’csokifaló’ cserkészés, ’gyümölcsbingó’. Közös főzősuli, palacsintatekerő verseny, bekukkantás a konyhára a kulisszák mögé, gasztrotúra helyi termelőkkel, kézműves foglalkozás étel témában, ráadásul még a medencében is óriás étel formájú matracokkal lehet együtt pancsolni. És még valami a szülők örömére! A vacsora után minden üres tányér ajándékot ér! Mert igenis lehet játszani az étellel!

Önfeledt nyár a családdal? Engedd meg magadnak a NaturMed Hotel Carbonában!

Nyári pihenése idején sokáig lustálkodna, vagy egész nap a medenceparton lógatná a lábát, vagy csak nassolna ebéd helyett? Jöjjön el Hévízre a NaturMed Hotel Carbonába, és végre nyaraljon úgy, hogy az a család minden tagjának kikapcsolódás legyen! A napot kezdheti akár egy ágyba hozott reggelivel, és míg a gyerekek a Törpe Klubban kézműveskednek, Ön akár egy kis wellnessre is leugorhat. A beltéri és kültéri medencékben mindegy hány éves, milyen meleg vízre vágyik, és milyen az időjárás, biztosan jól érzi majd magát. A hotel több mint 20 mozgásprogramot kínál felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt, e mellett lesznek gyerekszauna programok és nyári koktélok a legkisebbekre tervezve.

All inclusive élmények az egész családnak a Danubius Health Spa Resort Aquaban!

A háromgenerációs pihenés titka egyszerű: miközben a gyógyvízben pihennek a nagyszülők, addig a szülők a wellness örömeit élvezik, a gyerekek pedig önfeledten játszanak az animátorokkal.

Az Aqua szálloda idén ünnepli 35. születésnapját. A jubileumi év keretében számos izgalmas programlehetőséggel várnak minden vendéget, kicsiket és nagyobbakat egyaránt. A Bubbles Club animátorai szakértelmükkel egy pillanat alatt összekovácsolják a különféle korú és nemzetiségű gyerekeket, akik önfeledten élvezhetik a kézműves foglalkozásokat, a vízi játékokat, a kincskeresést, sportversenyeket vagy az arcfestést, esténként pedig a táncos lábúak mini discoban rophatják. Gyermekkel pihenő családoknál sokszor okoz gondot, hogy mit és mikor eszünk. Az Aquában erre sem lesz gondunk! Az all inclusive ellátásnak köszönhetően minden napszakban van mit harapni: délelőtt gyümölcsöt, 100%-os, extra cukormentes üdítőt, délután sütit, fagylaltot vagy épp kukoricát nassolhatunk. Az egészségtudatos étkezést pedig egészséges- és bio alapanyagokkal és ételallergiások részére készített fogásokkal a Danubius Healthy Choice kínálata biztosítja.

Ha pedig már kifogyott a hévízi látnivalókból és programokból, unja az élménymedence melletti passzív pihenést, sport és kreatív foglalkozásokat  vagy sztárfellépőket, induljon Hévízről túrázni, várromokat látogatni, balatoni hajókázásra vagy strandolni, mert csupán 25-30 perc alatt elérhet a Kis-Balatoni bivalyrezervátumig, a sümegi vagy szigligeti várig, felfedezheti Keszthely csodáit vagy akár a Tapolcai Tavas-barlangba is átugorhat csónakázni.

Pihenjen az egész család önfeledten, mert megérdemli!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!