Folytatódik a minőségfejlesztés a hévízi magánszálláshelyeken!

A tavalyi nagy sikerű kezdés után idén még többen, még nagyobb értékű támogatásra pályáztak a Hévíz TDM Egyesülethez.

Folytatódik a minőségfejlesztés a hévízi magánszálláshelyeken!

A 2016-ban először meghirdetett minőségfejlesztési pályázattal nagyszerű lehetőséget kaptak a hévízi magánszálláshelyek a vendégek komfortnövelésének és a vendégházak versenyképességének javítására. Az önkormányzat az idei évre is biztosította a 16.000.000 forint összegű fedezetet a beérkezett idegenforgalmi adókból, és az intenzitás mértéke sem változott, 100%-os maradt a támogatás. Összesen 11.806.795,- Ft értékben érkeztek be pályázatok, ami 36%-os növekedés az első évhez képest.

A Hévíz TDM Egyesülethez február végéig 107 db pályázat érkezett be, amelyből végül 100 db-ot bíráltak el pozitívan. Az érvénytelen pályázatok a tulajdoni viszonyok, vagy a minimális forgalom tekintetében nem feleltek meg a felhívás feltételeinek, így azok benyújtói nem részesülhettek támogatásban.

A pályázatok március 31-ig elbírálása kerültek, az értesítőket a napokban kapták kézhez a pályázók. Jelenleg a támogatási szerződések aláírása folyik, sokan azonban már elkezdték a fejlesztések megvalósítását is, hogy a tavaszi szezonban már a vendégek is élvezhessék az eredményét.

A cél természetesen idén is a minőségi szolgáltatást növelő vásárlások, beruházások támogatása, a vendégek kényelmének a növelése. Emiatt is fordítható a támogatás a „Koronás minősítés” megszerzésére, ami a Hévízi Szobakiadók Szövetsége szerint is garantálná a minőségi szolgáltatást a magánházak esetében. A lebonyolítás és a teljes elszámolás a Hévíz TDM Egyesület szakmai segítségével nyár végéig fejeződik be.

A pályázati nyertesekről és a pályázatról további információk a www.heviz.hu honlapon, a Tourinform Irodában (8380 HÉVÍZ, Rákóczi u. 2.), valamint a következő elérhetőségeken kaphatók: Tel.: +36/83/540-070, E-mail: info@hevizmarketing.hu.

Kapcsolódó cikkek


TESZEDD! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért

TESZEDD! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért

2019. március 08. 11:49

Hévíz is akciócsoportot indít!

Határon átnyúló együttműködés az egészségért

Határon átnyúló együttműködés az egészségért

2018. szeptember 24. 09:24

Magyarország Zágrábi Nagykövetségének szervezésében, a rijekai Magyar Kulturális Napok rendezvénysorozat előfutáraként, üzletember találkozónk vett rész Hévíz 2018. szeptember 20-án.

Őszi Tourinform nyitva tartás Hévízen!

Őszi Tourinform nyitva tartás Hévízen!

2018. szeptember 28. 10:20

A Nagyparkolóban található Hévíz Infopont szeptember 30-val bezárja a kapuit, viszont a központi Tourinform iroda heti hét napon továbbra is üzemel.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!