FitKitchen! Így szervezünk neked saját főzőshowt Hévízen.

A sütés-főzés számodra kikapcsolódás? Épp ellenkezőleg, távol áll tőled minden konyhai fortély? Imádod a gasztroműsorokat és te magad is kipróbálnál új fogásokat? Vagy csak egy szuper programot keresel a ’csapatodnak’? Szerezz magad mellé néhány barátot, családtagot vagy kollégát, és mi megmutatjuk, hogy varázsolják Gumhert Andrásék a főzést a legjobb szórakozássá.

FitKitchen! Így szervezünk neked saját főzőshowt Hévízen.

A Hotel Európa Fit****superior új szintre emelte gasztronómia programjainak színvonalát. A már több éve működő főzőiskola eddig csak szállóvendégek számára volt elérhető, ám tavaly óta újabbnál-újabb ötletekkel igyekeznek feldobni a kínálatot. Szerveztek már több exluzív vacsoraestet sztárséfekkel, bevezették Sunday Brunch programjukat, most pedig megnyílt a FitKitchen. És mindez már külsős vendégek számára is elérhető!

A FitKitchen 2022. január 22-i megnyitóján mi is ott voltunk, főztünk is, ettünk is és közben nagyon jól éreztük magunkat!

Mi a cél? A cél, hogy havonta egyszer, Gumhert András séfnek és az egész „körítésnek” köszönhetően úgy érezhetjük majd magunkat, mintha egy gasztroműsorba csöppentünk volna. Míg a séf magyaráz és mutatja mit tegyünk, mi magunk is elkészítjük a különleges fogásokat. Mi a tét? A végén mindenki megeszi, ami főzött. Persze nem kell aggódni. A lényeg átélni a közös alkotás örömét. Nem lesznek teljesíthetetlen kihívások és időre készítendő mesterfogások. Senkinek sem kell félnie, hogy a végén kiszavazzák vagy netán éhen marad. Lesznek viszont praktikus tanácsok, új alapanyagok, nem szokványos ételek és az elmaradhatatlan konyhai sztorik, és hangulat.

Az állandó, szervezett FitKitchen estek mellett baráti társaságok, csapatépítő tréningek előtt is nyitva áll a jelentkezés lehetősége és ehhez a szállásfoglalás sem előfeltétel. Bár, miért mondanánk le ennek a fantasztikus hotelnek és kiváló wellness részlegének egyéb kényeztető szolgáltatásairól?

A helyszín, ahol várnak vadiúj, prémium minőségű konyhai eszközökkel van felszerelve, és 6-18 fő számára nyújt kikapcsolódást. Választhatunk előre meghatározott tematikák közül, mint pl: zalai finomságok, édes cukrászsütemények, mentes ételek vagy az amerikai konyha rejtelmei, de nyitottak a hozott ötletekre is, így a társaság akár saját szája-íze szerint szabhatja meg a kereteket.

A FitKitchen remek ötlet. Jól kombinálja a főzős vetélkedők és a hagyományos receptműsorok tematikát. A pultok mögött nem csak részesei vagyunk az alkotó folyamatnak, de az ugyancsak sürgölődő séftől számos dolgot meg is tanulhatunk. Kezdőknek és haladóknak, rutinos háziasszonyoknak és „csak fogyasztóknak” egyaránt ajánlott.

Gyertek egyszer - vagy többször - el, próbáljátok ki, mert mi már leteszteltük és nagyon élveztük!

Még több információ, elérhetőség itt! vagy itt: pr@europafit.hu

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Hévízi Tourinform Iroda

Hévíz, Rákóczi u. 2.

Telefonszám: 06 83 540 131

E-mail: heviz@tourinform.hu

Facebook | Instagram | Blog

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!