Egy fesztivál múlt és jelen határán

Sokszor eszünkbe jut - főleg ha egy kicsit gyermeklelkű felnőttek vagyunk -, hogy jó lenne egy másik korban élni, vagy legalább kipróbálni, hogy milyen is lehetett a múltban, milyen lehetett az akkori ruhákban.

Egy fesztivál múlt és jelen határán

Nálunk Hévízen, nem csak a farsang ad lehetőséget az ilyen kalandozásra, hanem az a pár napos rendezvénysorozat is, amivel 8 éve teremtettünk hagyományt április végén.

A szervezők, akkor még talán nem is sejtették, hogy mára már ez lesz városunk legjellegzetesebb fesztiválja. Miről másról lenne szó, mint az idén 8. Boldog Békeidők rendezvénysorozatról.

A közelgő 4 napos hétvégén várhatóan nem csak a csodálatos nyárias idő, a csábító hosszú hétvégi pihenés és a varázslatosan sok színes tulipán vonz majd sokakat Hévízre, hanem a látványos békeidős felvonulásra, és az azt követő programokra is sokan lesznek kíváncsiak.

Ön látta már a programot? Megnézegette már a blogon a cikket, amiben kedvenc eddigi jelmezeinket válogattuk össze?

A program évről évre több résztvevőt és persze nézőt vonz. Az útvonal mindig hasonló, a Hévízi Tourinform Iroda (Rákóczi u. 2.) előtt indul a menet, és persze a dr. Schulhof Vilmos sétányon végig haladva a Deák téren ér véget. Közben pedig az elengedhetetlen századelőt idéző menet zene és csodás táncosok biztosítják a jó hangulatot.

A hétvégi programnak azonban, bár kétségtelenül leglátványosabb, ugyanakkor csak kis része maga a felvonulás.

Hallott már az Édes ízek, pikáns legendák programról? vagy Ön sem szeretné kihagyni a Budapest Regtime Band ingyenes koncertjét? Netán a Budapest – Párizs – New York Zenés-táncos show érdekli?

Mindezeket a programokat és még számos más érdekességet, Paprika Jancsi Csúzlizdáját, verklimuzsikát, Molyoldát, gasztronómiai- és kézműves vásárt is talál Hévízen, ha ezen a hétvégén nálunk jár!

Kattintson ide a plakátért!

Kapcsolódó cikkek


Új kerékpárok a hévízi Tourinform Irodában

Új kerékpárok a hévízi Tourinform Irodában

2019. március 06. 10:36

A tavasszal együtt nem csak a jó idő érkezett meg Hévízre!

TESZEDD! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért

TESZEDD! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért

2019. március 08. 11:49

Hévíz is akciócsoportot indít!

Lezárult a 2019-es Minőségfejlesztési pályázat beadási szakasza

Lezárult a 2019-es Minőségfejlesztési pályázat beadási szakasza

2019. március 04. 14:04

A hévízi magánszálláshelyeknek újra alkalmuk nyílik a célzottminőségi fejlesztésére. Ehhez 2019. február 28-ig kellet benyújtaniuk pályázataikat a Hévíz TDM Egyesülethez. A pályázat finanszírozását Hévíz Város Önkormányzata biztosítja a 2018. évben befizetett idegenforgalmi adóból, amelynek kerete 16.000.000 forint.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!