Csobbanj bele az Európai Sporthétbe a Tófürdőn!

2021. szeptember 23. és szeptember 30. között változatos programokkal várja vendégeit a Hévízi Tófürdő az Európai Sporthét keretein belül.

Csobbanj bele az Európai Sporthétbe a Tófürdőn!

 

Az Európai Sporthét az Európai Bizottság kezdeményezésére született meg, melynek célja, hogy egész Európán belül népszerűsítsük a mozgást és az egészséges életmódot. A program lényege: ha egy héten keresztül folyamatosan mozgunk, akkor már csak egy lépés választ el attól, hogy az év többi részében is beiktassuk a mozgást a mindennapjainkba.

 

Milyen sportlehetőségek lesznek?

Idén már hetedszerre kerül megrendezésre az Európai Sporthét, melyhez az idei évben Hévíz is csatlakozott, így szeptember utolsó hetében rengeteg program és értékes nyeremény várja azokat, akik ellátogatnak a Tófürdőre. A lelki és a testi megújulást keresőket jóga, kneipp torna, vízitorna és Nordic Walking túra várja hétfőtől vasárnapig, míg akik a megelőzésre fektetik a hangsúlyt, azoknak díjmentes testösszetétel-vizsgálatra is lehetőségük nyílik.

A sporthét programjai teljesen ingyenesek, azonban a testösszetétel mérésre előzetes időpont megváltása javasolt.  A programok látogatása csak Tófürdő jeggyel lehetséges (kivétel: Nordic Walking).

A mozgásprogramok részletes időpontjai ide kattintva elérhetőek.

A Sporthét fénypontja a szeptember 24-ei éjszakai Holdfényfürdő lesz. Őszi ételkülönlegességek, élőzene és rengeteg más meglepetés vár mindenkit, aki ki szeretné próbálni, hogy milyen érzés éjszaka fürdőzni a Hévízi-tóban.

 

 

A mozgással nemcsak fittebb leszel, hanem még ajándékot is nyerhetsz!

Természetesen a kemény munka nem marad jutalom nélkül, ugyanis azokat, akik a Sporthét bármelyik programján részt vesznek értékes nyeremények várják. Gyere és mozogj Te is velünk és nyerj értékes ajándékokat!

Ne hagyd ki Te sem a Sporthetet a Tófürdőn, csobbanj és mozogj Európa legnagyobb termáltavánál!

#beActive





További információk:
Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház
spaheviz@spaheviz.hu
06 83 501 700

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!