Budapest Card a Hévíz Tourinformban!

A több mint 30 ingyenes szolgáltatást és további 10% és 50% közötti kedvezményeket kínáló Budapest Card már Hévízen is elérhető.

Budapest Card a Hévíz Tourinformban!

Az új termékcsalád 24, 48, 72, 96 és 120 órás változatban kapható, kiválasztást követően pedig a Tourinform Irodában előre kifizethető, így Budapesten már csak a kártyát kell átvenni a Budapestinfo Pointok valamelyikében, tehát a turista már az utazás előtt megtervezheti, felkészülhet a budapesti kirándulására.

A termékcsalád sikeres újdonsága, a Budapest Card 72h Plus, mely az általános kártyák szolgáltatásain felül 4 ingyenes szolgáltatással is rendelkezik. Emellett továbbra is forgalomba kerül a városkártya népszerű, fiataloknak (6-18 év) készült változata, a 72 órás Budapest Card Junior. 

A Budapest Carddal elmerülhetünk Budapest látványosságaiban, csodás attrakcióiban és páratlan hangulatában. Felfedezhetjük a forrongó budapesti gasztronómiát, bátran válogathatunk a minőségi éttermek széles választékából, ahol kedvezmény jár minden Budapest Carddal betérőnek. Kipróbálhatjuk a híres fürdőket, vagy csak gyönyörködhetünk a budapesti panorámában.

A kultúra szerelmeseinek az eddigi ingyenes múzeumi belépők mellett új, izgalmas programokat ajánl a Budapest Card: 50%-os kedvezmény jár a Szépművészeti Múzeum angol nyelvű, koncerttel egybekötött tárlatvezetésére, amely minden szombaton 15 órai kezdettel indul.

Családok, baráti társaságok számára is tartogat meglepetéseket a Budapet Card megújult kínálata. A Fővárosi Nagycirkusz előadásaira 25%, a Városmajori Szabadtéri Színpad fesztivál-programjaira pedig 20% kedvezmény jár a jegyek árából. A Superfly Extrém Trambulinparkban mindenki gyerekké válik egy kis időre. A felhőtlen ugrálást a városkártyának köszönhetően 10%-kal olcsóbban próbálhatjuk ki.

Végül, de nem utolsó sorban egy különleges ajánlat azoknak, akik a Budapest Card Plus-t választják: a sok ingyenes program és kedvezményes ajánlat mellett a Budavári Siklót is díjmentesen használhatják, akik ezt a városkártyát vásárolják meg.

Bővebb információ:

Hévíz TDM Egyesület
8380 HÉVÍZ, Rákóczi u. 2.
Tel.: +36/83/540-070
E-mail: heviz@tourinform.hu

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 9.00-17.00
Szombat - Vasárnap: 10.00-15.00

Címkék:

Kapcsolódó cikkek


A Hévíz Tourinform arculata is megújult!

A Hévíz Tourinform arculata is megújult!

2019. augusztus 08. 08:00

Új arculata és lógója van a Tourinform hálózatnak, amelyet már a Hévíz Tourinform Iroda épületén is láthatnak a turisták és a helyi lakosok.

Őszi Tourinform nyitva tartás Hévízen!

Őszi Tourinform nyitva tartás Hévízen!

2018. szeptember 28. 10:20

A Nagyparkolóban található Hévíz Infopont szeptember 30-val bezárja a kapuit, viszont a központi Tourinform iroda heti hét napon továbbra is üzemel.

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

2018. október 01. 14:56

Októberben is rengeteg koncerttel várjuk a Hévízre látogató vendégeinket, melyek garantált szórakozást nyújtanak az őszi hidegben is!

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!