Budapest Card a Hévíz Tourinformban!

A több mint 30 ingyenes szolgáltatást és további 10% és 50% közötti kedvezményeket kínáló Budapest Card már Hévízen is elérhető.

Budapest Card a Hévíz Tourinformban!

Az új termékcsalád 24, 48, 72, 96 és 120 órás változatban kapható, kiválasztást követően pedig a Tourinform Irodában előre kifizethető, így Budapesten már csak a kártyát kell átvenni a Budapestinfo Pointok valamelyikében, tehát a turista már az utazás előtt megtervezheti, felkészülhet a budapesti kirándulására.

A termékcsalád sikeres újdonsága, a Budapest Card 72h Plus, mely az általános kártyák szolgáltatásain felül 4 ingyenes szolgáltatással is rendelkezik. Emellett továbbra is forgalomba kerül a városkártya népszerű, fiataloknak (6-18 év) készült változata, a 72 órás Budapest Card Junior. 

A Budapest Carddal elmerülhetünk Budapest látványosságaiban, csodás attrakcióiban és páratlan hangulatában. Felfedezhetjük a forrongó budapesti gasztronómiát, bátran válogathatunk a minőségi éttermek széles választékából, ahol kedvezmény jár minden Budapest Carddal betérőnek. Kipróbálhatjuk a híres fürdőket, vagy csak gyönyörködhetünk a budapesti panorámában.

A kultúra szerelmeseinek az eddigi ingyenes múzeumi belépők mellett új, izgalmas programokat ajánl a Budapest Card: 50%-os kedvezmény jár a Szépművészeti Múzeum angol nyelvű, koncerttel egybekötött tárlatvezetésére, amely minden szombaton 15 órai kezdettel indul.

Családok, baráti társaságok számára is tartogat meglepetéseket a Budapet Card megújult kínálata. A Fővárosi Nagycirkusz előadásaira 25%, a Városmajori Szabadtéri Színpad fesztivál-programjaira pedig 20% kedvezmény jár a jegyek árából. A Superfly Extrém Trambulinparkban mindenki gyerekké válik egy kis időre. A felhőtlen ugrálást a városkártyának köszönhetően 10%-kal olcsóbban próbálhatjuk ki.

Végül, de nem utolsó sorban egy különleges ajánlat azoknak, akik a Budapest Card Plus-t választják: a sok ingyenes program és kedvezményes ajánlat mellett a Budavári Siklót is díjmentesen használhatják, akik ezt a városkártyát vásárolják meg.

Bővebb információ:

Hévíz TDM Egyesület
8380 HÉVÍZ, Rákóczi u. 2.
Tel.: +36/83/540-070
E-mail: heviz@tourinform.hu

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 9.00-17.00
Szombat - Vasárnap: 10.00-15.00

Címkék:

Kapcsolódó cikkek


Gőzerővel indulnak Hévíz új termálturisztikai együttműködései Kínában

Gőzerővel indulnak Hévíz új termálturisztikai együttműködései Kínában

2019. május 22. 10:36

Intenzív érdeklődés mutatkozik a nemzetközi szinten is elismert, egyedülálló szaktudásra az egészségturizmus területén.

Töltse E-bike-ját a hévízi Tourinform irodában!

Töltse E-bike-ját a hévízi Tourinform irodában!

2019. július 11. 10:51

A Balatoni Ebike Töltőhálózat új tagjaként, immáron a hévízi Tourinform irodában is lehetőség nyílik az elektromos kerékpárok töltésére.

Sikerrel lezárult a negyedik Minőségfejlesztési pályázat Hévízen!

Sikerrel lezárult a negyedik Minőségfejlesztési pályázat Hévízen!

2019. július 11. 11:00

A 113 nyertes összesen 14.739.735,- forintot használt fel az Önkormányzat által nyújtott 16.000.000.-Ft keretösszegből.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!