Borünnep ötödször

Tegnap kezdetét vette városunkban a borünnep, immáron az ötödik.Az augusztus 17-21, közötti időszakban számos koncerttel, remek gasztronómiai kínálattal, és természetesen a főszereplővel, azaz borral várja Hévíz a látogatókat.

Borünnep ötödször

A rendezvény ideje alatt a Deák téren a helyiek színeiben jelen vannak a Balaton-felvidéki és a Zalai borrégió képviselői, valamint a meghívott borászatok: Villa Sandi co & Prosecco (nemzetközi stand - Olaszország), Balla Géza Pincészet Határon túli borászat, Borbély Családi Pincészet Badacsony, Laposa Pincészet – Badacsony, Pastor Pince – Szekszárd, Twickel Szőlőbirtok – Szekszárd, Vesztergombi Pincészet – Szekszárd, Gere Pincészet – Villány, Sauska Pincészet – Villány, Tokaj, Thummerer Pincészet – Eger, Royal Tokaji Borház – Tokaj, Mokos Pincészet – Palkonya.

A V. Hévízi Borünnep idén is helyet ad a nemzetközi standnak, a tavalyi sikerre tekintettel.  Meghívott vendégünk ezúttal Olaszország. A helyszínen kizárólag Villa Sandi & Co Prosecco termékek fogyaszthatók majd, teret nyitva ezáltal a fiatalabb, divatosabb borfogyasztóknak is. A prosecco Észak-Olaszország emblematikus itala, mely mára egyet jelent az észak-olasz életérzés kifejezésével. Kiváló nyári frissítő, mely könnyen párosítható szinte minden fogáshoz.

A rendezvényen továbbá megkóstolhatják a Mokos Pince különleges és minőségi tételeit.

Az öt napos rendezvénysorozatnak az egyik leglátványosabb kísérőeleme a kézműves vásár, ahol a régi magyar mesterségeket népi iparművészek és a népművészet ifjú meseterei elevenítik fel. Helyszíni bemutatójukon bárki ellesheti, hogyan kell csipkét verni, szőni, kovácsolni, csuhé- vagy népviseletes babát készíteni, szalmát fonni vagy az egyedülálló kékfestő motívumokat elkészíteni.

Minden nap 16.00 – 20.00 óra között, a Galéria Átriumában felállított népi játszótérre várunk minden gyermeket, aki önfeledt játékra vágyik.

Műsoraink az idei évben két helyszínre tagolódnak. A korábbi évekhez képest több szerep jut a kisszínpadnak, ami a Festetics téren, a vendégborászatok előtt lesz felállítva.

Fellépők a kisszínpadon (minden nap 18:00 és 22:30 órakor lesz itt műsor): Voga Viki, Absolute Accoustic, Happy Dixieland Band, Soul Fool Band, Zolbert, BuSKAnjo, Keszthelyi Jazz Műhely, Micheller Myrtill, Pingiczer Szilárd és a Szabó Leslie Band.

Fellépők a nagyszínpadon (minden nap 20:00 órakor) A víg özvegy nagyoperett, Budapest Jazz Orchestra és sztárvendégei, SARAGOSSA BANDNEOTON FAMÍLIA,

Garami Funky Staff Veres Mónika NIKA és Abebe Dániel BEBE közreműködésével.

Várunk mindenkit szeretettel!

Kapcsolódó cikkek


Új ingyenes Tréning indul Hévízen!

Új ingyenes Tréning indul Hévízen!

2018. szeptember 22. 10:08

Hogyan építsünk weboldalt, web áruházat programozói tudás nélkül ma a világ legkorszerűbb platformján? A Word Press képzésen ezt is megtudja!

Lezárult a 2019-es Minőségfejlesztési pályázat beadási szakasza

Lezárult a 2019-es Minőségfejlesztési pályázat beadási szakasza

2019. március 04. 14:04

A hévízi magánszálláshelyeknek újra alkalmuk nyílik a célzottminőségi fejlesztésére. Ehhez 2019. február 28-ig kellet benyújtaniuk pályázataikat a Hévíz TDM Egyesülethez. A pályázat finanszírozását Hévíz Város Önkormányzata biztosítja a 2018. évben befizetett idegenforgalmi adóból, amelynek kerete 16.000.000 forint.

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

2018. október 01. 14:56

Októberben is rengeteg koncerttel várjuk a Hévízre látogató vendégeinket, melyek garantált szórakozást nyújtanak az őszi hidegben is!

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!