Borünnep ötödször

Tegnap kezdetét vette városunkban a borünnep, immáron az ötödik.Az augusztus 17-21, közötti időszakban számos koncerttel, remek gasztronómiai kínálattal, és természetesen a főszereplővel, azaz borral várja Hévíz a látogatókat.

Borünnep ötödször

A rendezvény ideje alatt a Deák téren a helyiek színeiben jelen vannak a Balaton-felvidéki és a Zalai borrégió képviselői, valamint a meghívott borászatok: Villa Sandi co & Prosecco (nemzetközi stand - Olaszország), Balla Géza Pincészet Határon túli borászat, Borbély Családi Pincészet Badacsony, Laposa Pincészet – Badacsony, Pastor Pince – Szekszárd, Twickel Szőlőbirtok – Szekszárd, Vesztergombi Pincészet – Szekszárd, Gere Pincészet – Villány, Sauska Pincészet – Villány, Tokaj, Thummerer Pincészet – Eger, Royal Tokaji Borház – Tokaj, Mokos Pincészet – Palkonya.

A V. Hévízi Borünnep idén is helyet ad a nemzetközi standnak, a tavalyi sikerre tekintettel.  Meghívott vendégünk ezúttal Olaszország. A helyszínen kizárólag Villa Sandi & Co Prosecco termékek fogyaszthatók majd, teret nyitva ezáltal a fiatalabb, divatosabb borfogyasztóknak is. A prosecco Észak-Olaszország emblematikus itala, mely mára egyet jelent az észak-olasz életérzés kifejezésével. Kiváló nyári frissítő, mely könnyen párosítható szinte minden fogáshoz.

A rendezvényen továbbá megkóstolhatják a Mokos Pince különleges és minőségi tételeit.

Az öt napos rendezvénysorozatnak az egyik leglátványosabb kísérőeleme a kézműves vásár, ahol a régi magyar mesterségeket népi iparművészek és a népművészet ifjú meseterei elevenítik fel. Helyszíni bemutatójukon bárki ellesheti, hogyan kell csipkét verni, szőni, kovácsolni, csuhé- vagy népviseletes babát készíteni, szalmát fonni vagy az egyedülálló kékfestő motívumokat elkészíteni.

Minden nap 16.00 – 20.00 óra között, a Galéria Átriumában felállított népi játszótérre várunk minden gyermeket, aki önfeledt játékra vágyik.

Műsoraink az idei évben két helyszínre tagolódnak. A korábbi évekhez képest több szerep jut a kisszínpadnak, ami a Festetics téren, a vendégborászatok előtt lesz felállítva.

Fellépők a kisszínpadon (minden nap 18:00 és 22:30 órakor lesz itt műsor): Voga Viki, Absolute Accoustic, Happy Dixieland Band, Soul Fool Band, Zolbert, BuSKAnjo, Keszthelyi Jazz Műhely, Micheller Myrtill, Pingiczer Szilárd és a Szabó Leslie Band.

Fellépők a nagyszínpadon (minden nap 20:00 órakor) A víg özvegy nagyoperett, Budapest Jazz Orchestra és sztárvendégei, SARAGOSSA BANDNEOTON FAMÍLIA,

Garami Funky Staff Veres Mónika NIKA és Abebe Dániel BEBE közreműködésével.

Várunk mindenkit szeretettel!

Kapcsolódó cikkek


Minőségfejlesztési Pályázat

Minőségfejlesztési Pályázat

2019. június 17. 14:11

Kiutalásra kerültek a köztes elszámolásba eső Pályázatok Hévízen!

Gőzerővel indulnak Hévíz új termálturisztikai együttműködései Kínában

Gőzerővel indulnak Hévíz új termálturisztikai együttműködései Kínában

2019. május 22. 10:36

Intenzív érdeklődés mutatkozik a nemzetközi szinten is elismert, egyedülálló szaktudásra az egészségturizmus területén.

Ismét csúcson a vendégéjszaka szám Hévízen

Ismét csúcson a vendégéjszaka szám Hévízen

2019. február 05. 12:06

Ismét növekedő vendégéjszaka számról adhat tájékoztatást Hévíz.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!