Boldog Békeidők Hévízen immár 11. alkalommal!

11. alkalommal várjuk vendégeinket egy fergeteges időutazásra Hévízen! Élj át a Boldog Békeidők fürdőhangulatát és színesítse pihenését zenés programokkal, kabaré esttel Hévízen!

Boldog Békeidők Hévízen immár 11. alkalommal!

Hévíz városa idén is megidézi a fürdő aranykorát. A hagyományos április végi rendezvényen idén sem maradhat el a kosztümös felvonulás és a koncertek, majd május 1-éj a szokásoknak megfelelően a városnapi ünnepségekre és kitüntetések átadására kerül majd sor.

Lássuk a programot!

Péntektől hétfőig, minden délután gasztronómia és kézműves kirakodóvásár várja a járókelőket a Rákóczi utcában, a Deák térre pedig a Légvárvarázs Játszópark költözik be a legkisebbek örömére.

április 28. - péntek

14:00 Kosztümös vezetett városnézésre várjuk a vendégeket. A városnézésre már érdemes felhúzni a kikölcsönzött korabeli kosztümöket, hiszen aki így érkezik, számára ingyenes a vezetett séta. A program a Tourinform Iroda elől indul, regisztrálni pedig a Tourinform Irodában vagy a túravezetőnél lehetséges a +36 20 470 7058-as telefonszámon.

19:00 órakor a hévízi protestáns templomban népdalkoncert veszi kezdetét. A koncert ingyenes! (Hévíz, Helikon u. 2.)

április 29. - szombat

15:00 gyülekező a Városháza előtti téren

16:00 XI. Boldog Békeidők felvonulás: útvonal: Városháza - Kossuth L. utca - Park utca - "felső" Véderdő sétány - Festetics tér - Rákóczi utca

16:45-től a felvonulók bemutatkoznak a Rákóczi utcában felállított színpadon, majd a kosztümös vendégekkel lehet közös fotókat készíteni. A belvárosban több helyszínen fotópontokat várják a járókelőket és a felvonulókat.

18:00 Happy Dixieland Band koncertje

20:00 Gájer Bálint Voice & Piano koncertje várja a vendégeket

április 30. - vasárnap

14:00 Geobotanikai sétára várják a vendégeket. Aki kosztümben érkezik meglepetés ajándékot kap a túravezetőtől. Találkozási pont Tourinform Iroda előtt, előregisztrálni a Tourinform Irodában vagy a túravezetőnél van lehetőség: +36 30 414 9009

18:30 Koncertek a Rákóczi utcai színpadon! Fellépnek: BB Duó, Thrills Acoustic Duo és Szabó Siklódi Lia

19:00 Kabaré Est a Hévízi Tófürdő partján!

Hangulatos boldog békeidőket idéző vacsorával egybekötött kabaré est szórakoztatja a vendégeket a Hévízi Tófürdő partján. A terített asztaloknál tányérszervízes vacsora mellett lehet majd élvezni az Amargant Színház társulatának kabaré műsorát. Kapunyitás 18:30-kor a Festetics tér felőli kapunál, vacsora 19:00-kor, kabaré műsor kezdete 20:00. A műsor rossz idő esetén sem marad el, ez esetben a Hévízgyógyfürdő Szent András Reumakórház impozáns Kultúrtermében kerül megrendezésre. A kabaré estre a Hévízi Tófürdő Schulhof Vilmos sétány felőli főpénztárában lehet jegyeket vásárolni április 17-től, korlátozott számban. Jegyek ára: 9800 Ft

 

május 1.

11:00 Városnapi Ünnepség a Városháza előtt

Beszédet mond Papp Gábor, Hévíz Város polgármestere és átadásra kerülnek a városi kitüntetések.

 

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!