Az oxigén és a víz ereje

Különleges, komplex, hatékony, alternatív, hozzáértő – ezek a szavak jutottak eszembe mikor ma a hévízi KAQUN™ fürdőházban jártam.

Az oxigén és a víz ereje

12 éve a Nagyparkolóban működő fürdőház tavaly decemberben költözött új helyre a Vörösmarty utcába. A hely különlegessége, hogy hazánkban, sőt talán a világon is egyedülálló módon ötvözik az oxigénterápiás kezeléseket a szín-fény-hangterápiás kezelésekkel.

Lássuk először mit jelent a KAQUN™ technológia

Segítségével olyan egyedi molekulaszerkezetű víz állítható elő, mely stabil és kötött formában tartalmaz és tárol oxigént. Ez által többlet oxigén juttatható a szervezetbe, amelynek hatására a sejtek „megfiatalodnak”, az oxigénhiányos állapot megszűnik, javul a vér oxigénszállító kapacitása, csökken a kimerültség, szervezet működése, teljesítőképessége javul. Csökken a sebek, sérülések gyógyulási ideje, javul a bőr állapota, csökken a bőröregedés folyamata. Palackozott ivóvíz és kádfürdő formájával elérhető a fürdőházban. 

Komplex, kombinált terápia

Több KAQUN™ fürdő is található az országban, de miért különleges a hévízi? Az oxigénterápia mellett fény-, szín- és hangterápia is elérhető a házban. A terápia segítségével a napi stressz hatása csökkenthető, a szervezet öngyógyító mechanizmusai, energiái újra beindíthatók. Az immunrendszer működési szintje optimális szintre emelhető. Egy órás kádfürdővel olyan nagy mennyiség oxigén juttatható a szervezetbe a bőrön és a kapilláris ereken keresztül, mely más sporttevékenységgel vagy fokozott légzéssel sem érhető el.

Hogyan működik?

A terápia előtt ingyenes állapotfelméréssel kaphatunk képet az immundrendszerünk állapotáról, annak működési szintjéről, a stresszfaktorokról és a szervezetünk energetizáltságáról. A felmérés után terápiás javaslatot kapunk, ha szeretnék konzultálhatunk szakorvossal vagy természetgyógyásszal is. Egy hosszabb fürdőkúra 14 nap, melyhez kapcsolódhatnak a kiegészítő kezelések, melyek minden vendégnek egyénre szabottan ajánlanak. A fürdés speciális kádban történik, és egy alkalommal 60 percig tart, 38 °C-os oxigénben dús vízben, naponta maximum háromszor. A kúra és a kezelések mértékét a panaszok súlyossága szabja meg.

Kinek javasolt?

Alapvetően bárkinek, aki szeretné a stresszt csökkenteni és az immunrendszerét javítani, stabilizálni. De számos betegség: bőrproblémákkal küzdőknek, daganatos betegségek, mozgásszervi problémák esetén, légzőszervi elváltozásban szenvedőknek, stresszel járó szellemi munkát végzőknek, műtétek után.

 

További információ:

8380 Hévíz, Vörösmarty u. 78.
Telefon: +3670 363 4640
E-mail: kaqunheviz1@gmail.com

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!