Az országos átlag feletti részvétel Hévízen

Magasan az országos átlag felett, a szavazásra jogosult lakosság 56,36 százaléka jelent meg vasárnap a szavazókörökben Hévízen.

Az országos átlag feletti részvétel Hévízen

A hévízi lakosság egyértelműen a kvótarendszer elutasítása mellett tette le a voksát, hiszen a nemek száma 98,17 százalékos arányban győzött ezen a szavazáson, az érvénytelen szavazatok az összes voks 6,19 százalékát tették ki.

  • Ezúton is szeretném megköszönni a hévízi polgároknak, hogy ilyen magas számban éltek a demokrácia adta jogukkal és lehetőségükkel, s elmentek a szavazni. Számomra egyértelműen látszik, hogy városunk lakói felelősen, megfontoltan, saját és gyermekeik jövőjét szem előtt tartva döntenek és élnek azokkal a lehetőségekkel, melyekkel egy demokratikus országban élni kell és lehet – jelezte a szavazás eredményeinek megismerése után Papp Gábor polgármester.

Mindezek mellett szeretném megköszönni a bizottságokban dolgozó hivatali és párt delegáltaknak a pontos és felelős munkáját, a precíz előkészítést és lebonyolítást. S nem utolsó sorban gratulálok mindazoknak a fiataloknak, akik most először élhettek és éltek is szavazati jogukkal. Bízom benne, hogy a jövőbeni döntéseik során is mindig lelkiismeretük és személyes meggyőződésük fogja vezérelni őket.

Kapcsolódó cikkek


Minőségfejlesztési Pályázat

Minőségfejlesztési Pályázat

2019. június 17. 14:11

Kiutalásra kerültek a köztes elszámolásba eső Pályázatok Hévízen!

Új kerékpárok a hévízi Tourinform Irodában

Új kerékpárok a hévízi Tourinform Irodában

2019. március 06. 10:36

A tavasszal együtt nem csak a jó idő érkezett meg Hévízre!

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

2018. október 01. 14:56

Októberben is rengeteg koncerttel várjuk a Hévízre látogató vendégeinket, melyek garantált szórakozást nyújtanak az őszi hidegben is!

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!