Az év gyógyfürdője díjat nyert a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház

Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház a világon egyedülálló természeti kinccsel rendelkező Intézmény, mely a több száz éves orvosszakmai háttérrel és a természetes gyógytényezőkkel továbbra is meghatározó szerepet tölt be az egészségturisztikai piacon.

Az év gyógyfürdője díjat nyert a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház

Mindezt bizonyítja, hogy az elmúlt évek során már számos kitüntetést tudhat magénak az intézmény, melynek sora idén is egy újabb elismeréssel bővült.

Az Utazó magazin a hagyományaihoz híven idén is meghirdette az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatóit díjazó közönségszavazását olvasói, testvérportáluk Az Üzlet.hu olvasói, valamint a határon túli magyar médiumok körében. Az olvasók és a turisztikai szakemberek szavazatai alapján hirdették ki az idei év nyerteseit.

A legtöbb szavazatot a fürdők között a Hévízgyógyfürdő és Szent András Kórház kapta, így Az év Gyógyfürdője címet elnyerte.

A díjat Dr. Holléné Dr. Mándó Zsuzsanna Intézményvezető Főigazgató vette át Potápi Árpád János Nemzetpolitikai Államtitkártól 2021.07.21-én Budapesten.

 

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!