A tökéletes nyár nyomában - Európafit nyár 2019

Számos nyaralási tipp-tudnivaló és vélemény elmaradhatatlan eleme, hogy a nyaralás alatt az "énidőt" biztosítani kell a család minden tagja számára. Gyakori ugyanis, hogy a szülők "mosott rongyként" érnek haza, és jó esetben otthon, vagy a munkahelyükön pihenik ki az elutazásuk fáradalmait...

A tökéletes nyár nyomában - Európafit nyár 2019

Erre az apropóra építi a Hotel Európa fit az idei nyári kínálatát, ami számos újdonság mellett a vágyott énidőt helyezi a középpontba úgy, hogy a különböző generációnak szóló programokat azonos idősávba teszi. Így míg a kisebb korosztály az animátorok kíséretében a gyermekjátszóban vagy a wellness-ben önfeledten játszik, a nagyobbak angol foglalkozáson vagy programozó táborban vesznek részt, a felnőttek pedig Gasztroshown lesik el a legújabb főzési tippeket, miközben ismert médiaszereplőkkel beszélgethetnek kultúráról, színházról, vagy pszicho est program keretében beszélgetnek gyermeknevelésről, családi nehézségekről, egészségről...

A nyáron számos ismert színész és szakember kerül a vendégek elérhető közelébe a szervezők jóvoltából: Stohl András, Szulák Andrea, Náray Erika, Józan László, Nagy Sándor, Szendy Szilvia, Faragó András, Peller Anna és sokan mások, az esti interaktív beszélgetések vendégei: Dr. Kádár Annamária, Dr. Magyar Lóránt, Dr. Gőbel Orsolya, Bereczki Enikő, és más szakemberek, akik válaszolnak a szülők kérdéseire.

Az idei év az újdonságok nyara is az Európafitben, fókuszban a digitális gondolkodás, a gyermekek játékos, élményalapú oktatása a programozásra, a logika nyelvére. Logiscool programozó tábor számos témával, illetve családi robotépítő tábor is a repertoár része, a tinik legnagyobb örömére. A szálloda kínálatából elmaradhatatlan a GameRoom, ahol X-Box és PS4 játékok is rendelkezésre állnak, este pedig a GameRoom16+ keretén belül a felnőtteknek szóló kuriózum játékokat lehet kipróbálni...Természetesen a wellness, a sport, és az ínyenc gasztronómia is a nyaralás része kell, hogy legyen, ebben pedig az Európafit a vezető négycsillagos szállodák közé tartozik Magyarországon.

Kattintson a ide, hogy megismerje a Hotel Európa fit ajánlatait!

Kapcsolódó cikkek


TESZEDD! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért

TESZEDD! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért

2019. március 08. 11:49

Hévíz is akciócsoportot indít!

Új ingyenes Tréning indul Hévízen!

Új ingyenes Tréning indul Hévízen!

2018. szeptember 22. 10:08

Hogyan építsünk weboldalt, web áruházat programozói tudás nélkül ma a világ legkorszerűbb platformján? A Word Press képzésen ezt is megtudja!

A Hévíz Tourinform arculata is megújult!

A Hévíz Tourinform arculata is megújult!

2019. augusztus 08. 08:00

Új arculata és lógója van a Tourinform hálózatnak, amelyet már a Hévíz Tourinform Iroda épületén is láthatnak a turisták és a helyi lakosok.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!