A tökéletes nyár nyomában - Európafit nyár 2019

Számos nyaralási tipp-tudnivaló és vélemény elmaradhatatlan eleme, hogy a nyaralás alatt az "énidőt" biztosítani kell a család minden tagja számára. Gyakori ugyanis, hogy a szülők "mosott rongyként" érnek haza, és jó esetben otthon, vagy a munkahelyükön pihenik ki az elutazásuk fáradalmait...

A tökéletes nyár nyomában - Európafit nyár 2019

Erre az apropóra építi a Hotel Európa fit az idei nyári kínálatát, ami számos újdonság mellett a vágyott énidőt helyezi a középpontba úgy, hogy a különböző generációnak szóló programokat azonos idősávba teszi. Így míg a kisebb korosztály az animátorok kíséretében a gyermekjátszóban vagy a wellness-ben önfeledten játszik, a nagyobbak angol foglalkozáson vagy programozó táborban vesznek részt, a felnőttek pedig Gasztroshown lesik el a legújabb főzési tippeket, miközben ismert médiaszereplőkkel beszélgethetnek kultúráról, színházról, vagy pszicho est program keretében beszélgetnek gyermeknevelésről, családi nehézségekről, egészségről...

A nyáron számos ismert színész és szakember kerül a vendégek elérhető közelébe a szervezők jóvoltából: Stohl András, Szulák Andrea, Náray Erika, Józan László, Nagy Sándor, Szendy Szilvia, Faragó András, Peller Anna és sokan mások, az esti interaktív beszélgetések vendégei: Dr. Kádár Annamária, Dr. Magyar Lóránt, Dr. Gőbel Orsolya, Bereczki Enikő, és más szakemberek, akik válaszolnak a szülők kérdéseire.

Az idei év az újdonságok nyara is az Európafitben, fókuszban a digitális gondolkodás, a gyermekek játékos, élményalapú oktatása a programozásra, a logika nyelvére. Logiscool programozó tábor számos témával, illetve családi robotépítő tábor is a repertoár része, a tinik legnagyobb örömére. A szálloda kínálatából elmaradhatatlan a GameRoom, ahol X-Box és PS4 játékok is rendelkezésre állnak, este pedig a GameRoom16+ keretén belül a felnőtteknek szóló kuriózum játékokat lehet kipróbálni...Természetesen a wellness, a sport, és az ínyenc gasztronómia is a nyaralás része kell, hogy legyen, ebben pedig az Európafit a vezető négycsillagos szállodák közé tartozik Magyarországon.

Kattintson a ide, hogy megismerje a Hotel Európa fit ajánlatait!

Kapcsolódó cikkek


Parkolófejlesztés indul Hévízen

Parkolófejlesztés indul Hévízen

2018. szeptember 24. 09:32

A belvárosi nagyparkoló teljes átépítésével, valamint a város főutcájának átalakításával jelentős parkolófejlesztés zajlik Hévízen.

Budapest Card a Hévíz Tourinformban!

Budapest Card a Hévíz Tourinformban!

2019. augusztus 06. 15:39

A több mint 30 ingyenes szolgáltatást és további 10% és 50% közötti kedvezményeket kínáló Budapest Card már Hévízen is elérhető.

Ismét csúcson a vendégéjszaka szám Hévízen

Ismét csúcson a vendégéjszaka szám Hévízen

2019. február 05. 12:06

Ismét növekedő vendégéjszaka számról adhat tájékoztatást Hévíz.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!