A tökéletes nyár nyomában - Európafit nyár 2019

Számos nyaralási tipp-tudnivaló és vélemény elmaradhatatlan eleme, hogy a nyaralás alatt az "énidőt" biztosítani kell a család minden tagja számára. Gyakori ugyanis, hogy a szülők "mosott rongyként" érnek haza, és jó esetben otthon, vagy a munkahelyükön pihenik ki az elutazásuk fáradalmait...

A tökéletes nyár nyomában - Európafit nyár 2019

Erre az apropóra építi a Hotel Európa fit az idei nyári kínálatát, ami számos újdonság mellett a vágyott énidőt helyezi a középpontba úgy, hogy a különböző generációnak szóló programokat azonos idősávba teszi. Így míg a kisebb korosztály az animátorok kíséretében a gyermekjátszóban vagy a wellness-ben önfeledten játszik, a nagyobbak angol foglalkozáson vagy programozó táborban vesznek részt, a felnőttek pedig Gasztroshown lesik el a legújabb főzési tippeket, miközben ismert médiaszereplőkkel beszélgethetnek kultúráról, színházról, vagy pszicho est program keretében beszélgetnek gyermeknevelésről, családi nehézségekről, egészségről...

A nyáron számos ismert színész és szakember kerül a vendégek elérhető közelébe a szervezők jóvoltából: Stohl András, Szulák Andrea, Náray Erika, Józan László, Nagy Sándor, Szendy Szilvia, Faragó András, Peller Anna és sokan mások, az esti interaktív beszélgetések vendégei: Dr. Kádár Annamária, Dr. Magyar Lóránt, Dr. Gőbel Orsolya, Bereczki Enikő, és más szakemberek, akik válaszolnak a szülők kérdéseire.

Az idei év az újdonságok nyara is az Európafitben, fókuszban a digitális gondolkodás, a gyermekek játékos, élményalapú oktatása a programozásra, a logika nyelvére. Logiscool programozó tábor számos témával, illetve családi robotépítő tábor is a repertoár része, a tinik legnagyobb örömére. A szálloda kínálatából elmaradhatatlan a GameRoom, ahol X-Box és PS4 játékok is rendelkezésre állnak, este pedig a GameRoom16+ keretén belül a felnőtteknek szóló kuriózum játékokat lehet kipróbálni...Természetesen a wellness, a sport, és az ínyenc gasztronómia is a nyaralás része kell, hogy legyen, ebben pedig az Európafit a vezető négycsillagos szállodák közé tartozik Magyarországon.

Kattintson a ide, hogy megismerje a Hotel Európa fit ajánlatait!

Kapcsolódó cikkek


Töltse E-bike-ját a hévízi Tourinform irodában!

Töltse E-bike-ját a hévízi Tourinform irodában!

2019. július 11. 10:51

A Balatoni Ebike Töltőhálózat új tagjaként, immáron a hévízi Tourinform irodában is lehetőség nyílik az elektromos kerékpárok töltésére.

Határon átnyúló együttműködés az egészségért

Határon átnyúló együttműködés az egészségért

2018. szeptember 24. 09:24

Magyarország Zágrábi Nagykövetségének szervezésében, a rijekai Magyar Kulturális Napok rendezvénysorozat előfutáraként, üzletember találkozónk vett rész Hévíz 2018. szeptember 20-án.

Lezárult a 2019-es Minőségfejlesztési pályázat beadási szakasza

Lezárult a 2019-es Minőségfejlesztési pályázat beadási szakasza

2019. március 04. 14:04

A hévízi magánszálláshelyeknek újra alkalmuk nyílik a célzottminőségi fejlesztésére. Ehhez 2019. február 28-ig kellet benyújtaniuk pályázataikat a Hévíz TDM Egyesülethez. A pályázat finanszírozását Hévíz Város Önkormányzata biztosítja a 2018. évben befizetett idegenforgalmi adóból, amelynek kerete 16.000.000 forint.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!