A tökéletes nyár nyomában - Európafit nyár 2019

Számos nyaralási tipp-tudnivaló és vélemény elmaradhatatlan eleme, hogy a nyaralás alatt az "énidőt" biztosítani kell a család minden tagja számára. Gyakori ugyanis, hogy a szülők "mosott rongyként" érnek haza, és jó esetben otthon, vagy a munkahelyükön pihenik ki az elutazásuk fáradalmait...

A tökéletes nyár nyomában - Európafit nyár 2019

Erre az apropóra építi a Hotel Európa fit az idei nyári kínálatát, ami számos újdonság mellett a vágyott énidőt helyezi a középpontba úgy, hogy a különböző generációnak szóló programokat azonos idősávba teszi. Így míg a kisebb korosztály az animátorok kíséretében a gyermekjátszóban vagy a wellness-ben önfeledten játszik, a nagyobbak angol foglalkozáson vagy programozó táborban vesznek részt, a felnőttek pedig Gasztroshown lesik el a legújabb főzési tippeket, miközben ismert médiaszereplőkkel beszélgethetnek kultúráról, színházról, vagy pszicho est program keretében beszélgetnek gyermeknevelésről, családi nehézségekről, egészségről...

A nyáron számos ismert színész és szakember kerül a vendégek elérhető közelébe a szervezők jóvoltából: Stohl András, Szulák Andrea, Náray Erika, Józan László, Nagy Sándor, Szendy Szilvia, Faragó András, Peller Anna és sokan mások, az esti interaktív beszélgetések vendégei: Dr. Kádár Annamária, Dr. Magyar Lóránt, Dr. Gőbel Orsolya, Bereczki Enikő, és más szakemberek, akik válaszolnak a szülők kérdéseire.

Az idei év az újdonságok nyara is az Európafitben, fókuszban a digitális gondolkodás, a gyermekek játékos, élményalapú oktatása a programozásra, a logika nyelvére. Logiscool programozó tábor számos témával, illetve családi robotépítő tábor is a repertoár része, a tinik legnagyobb örömére. A szálloda kínálatából elmaradhatatlan a GameRoom, ahol X-Box és PS4 játékok is rendelkezésre állnak, este pedig a GameRoom16+ keretén belül a felnőtteknek szóló kuriózum játékokat lehet kipróbálni...Természetesen a wellness, a sport, és az ínyenc gasztronómia is a nyaralás része kell, hogy legyen, ebben pedig az Európafit a vezető négycsillagos szállodák közé tartozik Magyarországon.

Kattintson a ide, hogy megismerje a Hotel Európa fit ajánlatait!

Kapcsolódó cikkek


Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

2018. október 01. 14:56

Októberben is rengeteg koncerttel várjuk a Hévízre látogató vendégeinket, melyek garantált szórakozást nyújtanak az őszi hidegben is!

Hévíz közel 1,5 milliárd forintos költségvetési hiánnyal számol az idei évre, de a fejlesztések folytatódnak

Hévíz közel 1,5 milliárd forintos költségvetési hiánnyal számol az idei évre, de a fejlesztések folytatódnak

2020. április 28. 09:33

A vendégeknek április 26-tól nem kell idegenforgalmi adót fizetniük ez év december végéig, a döntést a kormány hozta meg a közelmúltban. A 2018. évi ifa utáni állami adótámogatások sem járnak április 22-től a településeknek, ezek az összegek az állami járványügyi védekezés támogatását szolgálják.

Sikerrel lezárult a negyedik Minőségfejlesztési pályázat Hévízen!

Sikerrel lezárult a negyedik Minőségfejlesztési pályázat Hévízen!

2019. július 11. 11:00

A 113 nyertes összesen 14.739.735,- forintot használt fel az Önkormányzat által nyújtott 16.000.000.-Ft keretösszegből.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!