A műtét utáni rehabilitációs kezelések nem álltak le

Elsődleges ellátásra szoruló betegeket fogad csak a Reumakórház

A műtét utáni rehabilitációs kezelések nem álltak le

Hévízen, a Szent András Reumakórházban az elsődleges, sürgősségi rehabilitációs kezelések továbbra is folynak, mivel a súlyos műtéteken átesett betegek felépülését segítő kezelések nélkülözhetetlenek. – tudtuk meg Dr. Kvarda Attila főigazgató úrtól.

A látogatási tilalom betartásával és fokozott higiéniás intézkedések mellett folynak a kúrák az NEAK (volt OEP) beutaltak számára, a dolgozók és a betegek biztonságát maximálisan szem előtt tartva. A már megkezdett gyógykúrák a kezelési tervek alapján változatlanul folynak és új elsődleges ellátásra szoruló betegeket is felvesz az intézmény. A nem sürgősségi kezeléseket azonban későbbi időpontra ütemezik át.

A Fedett Fürdő épületében működő szakrendelések elkülönítve fogadják a fekvő és járóbeteg forgalmat. A fekvőbetegek naponta 13.00 óráig veszik igénybe a kezeléseket, míg a járóbetegek 13.00 óra után. Az elkülönített használat a Fedett Fürdő gyógyvizes medencéit is érinti, ahol 80 főben maximalizálták az egy időben bent tartózkodók számát.

A Hévízi Tófürdő március 18-tól ideiglenesen felfüggesztette az üzemelést.

 

Bővebb információ:

www.spaheviz.hu

Beteg előjegyzés:

Tel.: +36 83 343 481

E-mail: elojegyzes@spaheviz.hu

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!