A műtét utáni rehabilitációs kezelések nem álltak le

Elsődleges ellátásra szoruló betegeket fogad csak a Reumakórház

A műtét utáni rehabilitációs kezelések nem álltak le

Hévízen, a Szent András Reumakórházban az elsődleges, sürgősségi rehabilitációs kezelések továbbra is folynak, mivel a súlyos műtéteken átesett betegek felépülését segítő kezelések nélkülözhetetlenek. – tudtuk meg Dr. Kvarda Attila főigazgató úrtól.

A látogatási tilalom betartásával és fokozott higiéniás intézkedések mellett folynak a kúrák az NEAK (volt OEP) beutaltak számára, a dolgozók és a betegek biztonságát maximálisan szem előtt tartva. A már megkezdett gyógykúrák a kezelési tervek alapján változatlanul folynak és új elsődleges ellátásra szoruló betegeket is felvesz az intézmény. A nem sürgősségi kezeléseket azonban későbbi időpontra ütemezik át.

A Fedett Fürdő épületében működő szakrendelések elkülönítve fogadják a fekvő és járóbeteg forgalmat. A fekvőbetegek naponta 13.00 óráig veszik igénybe a kezeléseket, míg a járóbetegek 13.00 óra után. Az elkülönített használat a Fedett Fürdő gyógyvizes medencéit is érinti, ahol 80 főben maximalizálták az egy időben bent tartózkodók számát.

A Hévízi Tófürdő március 18-tól ideiglenesen felfüggesztette az üzemelést.

 

Bővebb információ:

www.spaheviz.hu

Beteg előjegyzés:

Tel.: +36 83 343 481

E-mail: elojegyzes@spaheviz.hu

Kapcsolódó cikkek


Lezárult a 2019-es Minőségfejlesztési pályázat beadási szakasza

Lezárult a 2019-es Minőségfejlesztési pályázat beadási szakasza

2019. március 04. 14:04

A hévízi magánszálláshelyeknek újra alkalmuk nyílik a célzottminőségi fejlesztésére. Ehhez 2019. február 28-ig kellet benyújtaniuk pályázataikat a Hévíz TDM Egyesülethez. A pályázat finanszírozását Hévíz Város Önkormányzata biztosítja a 2018. évben befizetett idegenforgalmi adóból, amelynek kerete 16.000.000 forint.

Őszi Tourinform nyitva tartás Hévízen!

Őszi Tourinform nyitva tartás Hévízen!

2018. szeptember 28. 10:20

A Nagyparkolóban található Hévíz Infopont szeptember 30-val bezárja a kapuit, viszont a központi Tourinform iroda heti hét napon továbbra is üzemel.

Új ingyenes Tréning indul Hévízen!

Új ingyenes Tréning indul Hévízen!

2018. szeptember 22. 10:08

Hogyan építsünk weboldalt, web áruházat programozói tudás nélkül ma a világ legkorszerűbb platformján? A Word Press képzésen ezt is megtudja!

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!