A legjobb strandok Hévíz környékén!

A legjobb strandok Hévíz környékén!

Strand a Hévízi-tó partján

A Hévízi-tó elsősorban termálvizes tó, melyben a fürdés gyerekek számára nem ajánlott, ugyanakkor a vendégigényeknek megfelelően tó partján kialakításra került egy több mélységű, normál, de temperált medence, szélvitorlákkal az erős napsütés ellen és vizes élményelemekkel az önfeledt pancsolás érdekében.

Nagy strandok sok játékelemmel és programokkal a Balaton nyugati csücskében

A Keszthelyi városi strand a Keszthelyi öbölben a hajókötő mellett található. Érdekessége a strandon található Balaton alakú úszómedence és a Boldog Békeidőket idéző, nagyon fotogén Szigetfürdő. Nyári estéken a strand területén könnyűzenei koncertek is zajlanak.

A Diási Játékstrand Gyenesdiáson évről-évre elnyeri a Balaton legjobb gyerekbarát strandja címet. Kialakításában, az élményelemekben, programlehetőségekben bővelkedő stand méltán a gyerekes családok legkedveltebb strandja a Balatonnál.

Sok-sok évtizede töretlen a Vonyarcvashegyi Lido Strand népszerűsége. A nagy fákkal teli, hosszú partszakasszal rendelkező strand legnagyobb különlegessége a fiatalok körében igen kedvelt vízisípálya.

Balatongyöröki strand 120 méter hosszú homokos partszakasz a homokvárépítő picúrok paradicsoma. A stand területén nem csak óráscsúszda a vízijárművek széles választéka is kibérelhető. 2018-ban a Balaton Legzöldebb Strandja díjat nyerte el.

Családbarát kisebb, csendesebb strandok

Azok számára, akik nem bánják, hogy a strandolás élménye nem egészül ki animációs programokkal, különleges csúszdákkal, élményelemekkel, korosztályspecifikus játszóterekkel és nagy büfé választékkal, számukra a Keszthelyi Libás Strand és a Gyenesi Lidóstrand lehet az ideális választás.

Kutyás strand Keszthelyen

Aki házi kedvencével szeretne strandra menni, bátran válassza a Keszthelyi kutyás strandot! Itt garantáltan kutyabarát környezetben lehet élvezni a nyári strandolás élményét.

Aki Hévízen keres olyan helyet, ahol a kutya is csobbanhat, számára a Hévíz Patakot ajánljuk. Akár egy könnyű esti sétával is összeköthető a kutyafürdetés. A patakban ráadásul a kutyus is átélheti a gyógyvíz kellemesen üdítő meleg vizét.

Élményfürdők Kehidán és Zalakaroson

Akik nyaralásuk idején szeretnének élményfürdőbe is ellátogatni, nekik a Kehida Thermál Gyógy- és Élményfürdőt vagy a Zalakarosi Fürdőt ajánljuk. Mindkét fürdő rendelkezik kül- és beltéri medencékkel, meleg és gyógyvizes medencékkel, úszómedencékkel valamint csúszdaparkkal is. Minkét fürdő 20 percen belül elérhető Hévízről!

 

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!