A Kolping Hotel az Év szállodája!

Nem csupán egy újabb díjat tehet a polcra az alsópáhoki Kolping Hotel, hanem a szakma legnagyobb elismerését vehette át a szállodások különleges ünnepén 2017. február 24-én.

A Kolping Hotel az Év szállodája!

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége ismét meghirdette pályázatát az Év Szállodája díj elnyerésére. Az eredményhirdetésre 2017. február 24-én került sor a Corinthia Hotel Budapest szálloda báltermében, díjátadó gála keretében. Az est házigazdái: Náray Erika művésznő és Könnyid László, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége alelnöke, a szakmai zsűri vezetője.

Az elismerést egy minden részletre kiterjedő megmérettetést követően nyerte el a szálloda. A szakmai zsűri alapos vizsgálatnak vetette alá.

  • Megvizsgáltak minden számot, adatot, értéket, értékelték a szakmai hátteret.
  • Vendégként meglátogatták a szállodát inkognitóban, és figyeltek, jegyzeteltek.
  • Értékelték a személyzet képzettségét, kedvességét.
  • Megnézték, hogy az interneten milyen a híre a szállodának: facebook, tripadvisor, booking.com – valós vendégek, valódi véleményei alapján leszűrték a tapasztalatokat.
  • Megvizsgálták, hogy a szálloda milyen jótékony célokat támogat, milyen szerepet játszik a társadalmi felelősségvállalásban.
  • Mindezt összesítették, és ebből született meg a végeredmény.

Könnyid László nyitóbeszédében elmondta, hogy ez a verseny a minőségről és a csapatmunkáról szól. Az alelnök a szakma Oscar-díjának nevezte a versenyt, és kiemelte, hogy a kiírásra színes, lényegre törő pályázatok érkeztek, amelyekből átjött a büszkeség, a szálloda és a saját brand ismerete, szeretete.
És akik most igazán büszkék lehetnek a teljesítményükre:

  • Az Év szállodája: 3 csillagos kategóriában – The Three Corners Hotel Art
  • Az Év szállodája: 4 csillagos kategóriában, vidéken: Kolping Hotel Spa and Family Resort Alsópáhok
  • Az Év szállodája: 4 csillagos kategóriában, Budapesten: Buda Castle Fashion Hotel
  • Az Év szállodája: 5 csillagos kategóriában: Spirit Hotel Sárvár

A Corinthia Budapest szállodában megtartott díjátadón különdíjakat is átadtak: a legdinamikusabb szállodai teljesítmény-növekedésért a gödöllői Erzsébet Királyné Szálloda, az innovációért a vonyarcvashegyi Zenit Hotel Balaton, a legjobb személyzeti politikáért a Radisson Blu Béke Hotel Budapest vehette át az elismerést, a Főnix díjat az ibis Styles Budapest City kapta, Az év tematikus szállodája pedig a Buddha Bar Hotel Budapest Klotild Palace lett.

A Kolping Hotel vezetősége ezúton köszöni a támogató tulajdonosi hátteret, és gratulál a szálloda valamennyi munkatársának az elért eredményhez. A pályázat beadása csak az utolsó lépcsőfok volt. Ahhoz, hogy jó anyag születhessen, jó alapanyagra, dolgos hétköznapokra és szorgos kezekre volt szükség az év 365 napján.

Különösen nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy először indultunk a pályázaton, és az élen végezhettünk. A szálloda 20 éves jubileumi évének méltó zárása, hogy a 2016-os évben végzett munkánkkal a szakma elismerését is kivívtuk. A cím egyben kihívás is, hogy figyelmünk egy pillanatra se lankadjon, és hasonló lendülettel folytassuk!

Kapcsolódó cikkek


Friss lendülettel várja vendégeit újra a Tourinform Iroda Hévízen!

Friss lendülettel várja vendégeit újra a Tourinform Iroda Hévízen!

2020. május 26. 14:14

Kerékpárt kölcsönözne, térképre van szüksége? Feltöltené HeBi kártyáját vagy szeretne még több információt kapni a helyi és környékbeli látnivalókról, programlehetőségekről, vagy csak arról, hogy mi van nyitva? Semmi akadálya!

Töltse E-bike-ját a hévízi Tourinform irodában!

Töltse E-bike-ját a hévízi Tourinform irodában!

2019. július 11. 10:51

A Balatoni Ebike Töltőhálózat új tagjaként, immáron a hévízi Tourinform irodában is lehetőség nyílik az elektromos kerékpárok töltésére.

Lezárult a 2019-es Minőségfejlesztési pályázat beadási szakasza

Lezárult a 2019-es Minőségfejlesztési pályázat beadási szakasza

2019. március 04. 14:04

A hévízi magánszálláshelyeknek újra alkalmuk nyílik a célzottminőségi fejlesztésére. Ehhez 2019. február 28-ig kellet benyújtaniuk pályázataikat a Hévíz TDM Egyesülethez. A pályázat finanszírozását Hévíz Város Önkormányzata biztosítja a 2018. évben befizetett idegenforgalmi adóból, amelynek kerete 16.000.000 forint.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!