A Hévízi Tourinform Irodába már megérkezett a Jézuska, és igazából Nektek hozott ajándékot!

Az idei évben a Hévízi Tourinform Irodát üzemelő Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. sikeresen pályázott irodafejlesztésére a Kisfaludy 2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. által kiírt pályázaton.

A Hévízi Tourinform Irodába már megérkezett a Jézuska, és igazából Nektek hozott ajándékot!

A turisztikai iroda teljes megújulását célzó pályázaton 24.897.225 Forintot nyert el a szervezet, a megvalósítására pedig részben a 2021. évben kerül majd sor.

Miért és mit kapunk?

A vendégeket kiszolgáló bútorok megújításán kívül a projekt segítségével többek között bővítjük a Tourinform iroda kölcsönzési szolgáltatásait is, így saját tulajdonban lévő kerékpárpark áll majd rendelkezésre. 2021. évtől; trekking-, city- és gyermekkerékpárok, valamint a város és régió megismerésére kiválóan alkalmas új e-bike-ok és e-rollerek adnak majd lehetőséget. Ez utóbbiak, tehát az elektromos rollerek, összesen 5 db, érkeztek meg ezen a héten Hévízre! Alig várjuk, hogy kipróbálhassátok őket és ti is élvezzétek a rollerezés élményt a környéken. Kollégáink már le is tesztelték a járgányokat.

A tapasztalat!

Az elektromos rollerek két fokozatban - normál és sport - 15 vagy 25 km/h maximális sebességre képesek. Egy feltöltéssel 20 km-es hatótávolsággal rendelkeznek – tehát egy Hévíz-Keszthely oda-vissza még épp belefér, továbbá motor- és tárcsafék, első-hátsó és féklámpa, csengő és egy egyszerű tempomat biztosítja a gyors, kényelmes és biztonságos közlekedést. Szóval elég menők!

Kollégáink készítettek is pár képet, ha már bejárták a belvárost.

Tavaszig minden új jármű megérkezik majd a Hévízi Tourinform Irodába, így bármikor is kezdődik a 2021-es szezon, mi felkészülve várunk minden kedves régi és új vendéget!

Bővebb információk!

www.heviz.hu | heviz@tourinform.hu
Tourinform Iroda Hévíz
Tel: +36 83 540 131
8380 Hévíz, Rákóczi u. 2.

Még több érdekességet olvasna Hévízről? Kövessen minket saját csatornáink mindegyikén!

Facebook | Blog | Instagram | YouTube

Címkék:

Kapcsolódó cikkek


Top látnivalók és családi programtippek - Új, ingyenes kiadvány a Hévízi Tourinform Irodában

Top látnivalók és családi programtippek - Új, ingyenes kiadvány a Hévízi Tourinform Irodában

2020. augusztus 14. 08:32

Nem csak a világon egyedülálló Hévízi-tó és a klasszikus hévízi gyógyászat miatt érdemes Hévízen tölteni a nyaralást. Hévíz és környéke tele élményígéretekkel. Aki egyszer már járt a környéken, tudja, hogy évszakról-évszakra tele van programlehetőségekkel, amiket most össze is gyűjtöttek egy ingyenes kiadványba.

Új elnök a Hévíz TDM Egyesület élén

Új elnök a Hévíz TDM Egyesület élén

2020. március 11. 16:08

2020. február 18-án tartotta közgyűlését a Hévíz TDM Egyesület.

Elérhető a 2020-as Minőségfejlesztési Pályázat a hévízi magánszálláshelyeknek!

Elérhető a 2020-as Minőségfejlesztési Pályázat a hévízi magánszálláshelyeknek!

2019. december 02. 14:51

Ismét lehetősége nyílik a hévízi magánszállásoknak minőségfejlesztés megvalósítására Hévíz Város Önkormányzata finanszírozásában és a Hévíz TDM Egyesület lebonyolításában zajló pályázat keretein belül. Az erről szóló határozatot a képviselő-testület 2019. november 28-án fogadta el.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!