2020-ban minden korábbi évet megdöntöttek olvasottsági rekordjaink!

Bár sokan nem tudtak eljutni Hévízre az előző évben, annál aktívabbak voltak a Hévíz-rajongók az online térben. Nem csak a „Hévíz Az Élet Forrása” Facebook posztjai voltak rendkívül népszerűek, de a YouTube-on az Instá-n és az I love Hévíz Blog oldalon is sokkal többen követték a hévízi híreket, eseményeket, like-olták a bejegyzéseket vagy épp vettek részt a játékokban.

2020-ban minden korábbi évet megdöntöttek olvasottsági rekordjaink!

VIDEÓK

2020-ban az alábbi videó volt az egyik legnépszerűbb, és mi tagadás, számunkra is kedves emlékeket őriz a közös, tavaszi kampányindító kisfilm, hiszen egy felejthetetlen közös forgatás emlékei kapcsolódnak hozzá, tele bizakodással, friss lendülettel, reménnyel.

A Hévíz Az Élet Forrása Facebook oldalunk követői sem unatkoztak a 2020-as évben, hiszen napról-napra elhalmoztuk őket információkkal, játékokkal, interaktív posztokkal. Ráadásul első ízben rendeztünk fotóversenyt a Facebook-on keresztül, ami megmutatta számunkra milyen sokan készítenek csodás és különleges képeket Hévízről.

Különösen kedveltek voltak idén élő videó bejelentkezéseink, hiszen az augusztusit 274.874-en, míg az őszi, egyik utolsó élő videónkat 197.904-en láttátok.

 

Fényképek

Természetesen sok népszerű fotót is megosztottunk, közülük is a favorit idén az alábbi kép lett, a Hévízi-tóról.

 

„Hévíz, ahogy Te láttad!” fotópályázatunk abszolút nyertese az alábbi fénykép lett, amit egy Bécsben élő, magyar blogger @ani.route készített, mikor Hévízen járt.

 

Kvízjáték

Novemberben, most első ízben, egy vicces kvízjátékkal igyekeztünk a Hévíz rajongók kedvében járni. Több százan töltötték ki, és kiderült, hogy a többség nagyon is szeret a meleg vízben „párolódni”.  A képre kattintva még most is lehet játszani.

Blog

Az I love Hévíz Blog oldalon 2020-ban a furcsaságok nyerték el a legnagyobb tetszést, így több mint 4000-en kattintottak az alábbi cikkre.

Instagram

És végül Hévíz hivatalos Instagram oldala se maradjon ki a felsorolásól. Bár a legjobban menő posztunk egy gyrocopterből készített videó lett a Hévízi-tóról, mert azt 1560-an megnézték, viszont mi most mégsem azt tesszük ide, hanem a mi nagy kedvencünket!

Ezzel a csodás képpel szeretnénk emlékezni 2020-ra, és ennek a képnek a varázslatával nyitjuk 2021-et!

 

Te is szeretnél naprakész lenni a hévízi hírekből, és minél több érdekességet megtudni a városról és környékéről?

Kövess minket!

Facebook | Blog | Instagram | YouTube

 

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!