2020-ban minden korábbi évet megdöntöttek olvasottsági rekordjaink!

Bár sokan nem tudtak eljutni Hévízre az előző évben, annál aktívabbak voltak a Hévíz-rajongók az online térben. Nem csak a „Hévíz Az Élet Forrása” Facebook posztjai voltak rendkívül népszerűek, de a YouTube-on az Instá-n és az I love Hévíz Blog oldalon is sokkal többen követték a hévízi híreket, eseményeket, like-olták a bejegyzéseket vagy épp vettek részt a játékokban.

2020-ban minden korábbi évet megdöntöttek olvasottsági rekordjaink!

VIDEÓK

2020-ban az alábbi videó volt az egyik legnépszerűbb, és mi tagadás, számunkra is kedves emlékeket őriz a közös, tavaszi kampányindító kisfilm, hiszen egy felejthetetlen közös forgatás emlékei kapcsolódnak hozzá, tele bizakodással, friss lendülettel, reménnyel.

A Hévíz Az Élet Forrása Facebook oldalunk követői sem unatkoztak a 2020-as évben, hiszen napról-napra elhalmoztuk őket információkkal, játékokkal, interaktív posztokkal. Ráadásul első ízben rendeztünk fotóversenyt a Facebook-on keresztül, ami megmutatta számunkra milyen sokan készítenek csodás és különleges képeket Hévízről.

Különösen kedveltek voltak idén élő videó bejelentkezéseink, hiszen az augusztusit 274.874-en, míg az őszi, egyik utolsó élő videónkat 197.904-en láttátok.

 

Fényképek

Természetesen sok népszerű fotót is megosztottunk, közülük is a favorit idén az alábbi kép lett, a Hévízi-tóról.

 

„Hévíz, ahogy Te láttad!” fotópályázatunk abszolút nyertese az alábbi fénykép lett, amit egy Bécsben élő, magyar blogger @ani.route készített, mikor Hévízen járt.

 

Kvízjáték

Novemberben, most első ízben, egy vicces kvízjátékkal igyekeztünk a Hévíz rajongók kedvében járni. Több százan töltötték ki, és kiderült, hogy a többség nagyon is szeret a meleg vízben „párolódni”.  A képre kattintva még most is lehet játszani.

Blog

Az I love Hévíz Blog oldalon 2020-ban a furcsaságok nyerték el a legnagyobb tetszést, így több mint 4000-en kattintottak az alábbi cikkre.

Instagram

És végül Hévíz hivatalos Instagram oldala se maradjon ki a felsorolásól. Bár a legjobban menő posztunk egy gyrocopterből készített videó lett a Hévízi-tóról, mert azt 1560-an megnézték, viszont mi most mégsem azt tesszük ide, hanem a mi nagy kedvencünket!

Ezzel a csodás képpel szeretnénk emlékezni 2020-ra, és ennek a képnek a varázslatával nyitjuk 2021-et!

 

Te is szeretnél naprakész lenni a hévízi hírekből, és minél több érdekességet megtudni a városról és környékéről?

Kövess minket!

Facebook | Blog | Instagram | YouTube

 

Kapcsolódó cikkek


TESZEDD! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért

TESZEDD! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért

2019. március 08. 11:49

Hévíz is akciócsoportot indít!

Őszi Tourinform nyitva tartás Hévízen!

Őszi Tourinform nyitva tartás Hévízen!

2018. szeptember 28. 10:20

A Nagyparkolóban található Hévíz Infopont szeptember 30-val bezárja a kapuit, viszont a központi Tourinform iroda heti hét napon továbbra is üzemel.

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

2018. október 01. 14:56

Októberben is rengeteg koncerttel várjuk a Hévízre látogató vendégeinket, melyek garantált szórakozást nyújtanak az őszi hidegben is!

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!