Kenyérkészítő workshop

2023. október 17. 13:00   -   2023. október 17. 17:00

Hévíz , Hévíz, Jókai u. 3. , Hotel Európa fit

OKTÓBERBEN kenyérkészítő workshop Kelemen pék vezetésével! A helyek már most fogynak, érdemes előjelentkezni!

Kenyérkészítő workshop

őzni tudó és szerető, fejlődni vágyó Érdeklődőink számára elindítottuk minden hónapban megrendezésre kerülő tematikus Főzőiskolánkat.

Kovászos búzakenyér és fougasse sütés Kelemen Gáborral, a Kelemen Kenyere pékség pék-tulajdonosával

Napjainkban a kenyérsütés reneszánszát éli, szinte nincs, aki ne próbálkozott volna vele az elmúlt időszakban.
De igazán jó kenyeret nehéz készíteni, a kovásszal való bánást is el kell sajátítani. Kelemen pék jóízű, egészséges kenyerei egytől egyig minőségi búzából készülnek kovászos technológiával. S hogy mi a titok? Minőségi alapanyagok, jó technika és nagy adag türelem.

Helyszín: Hotel Európa Fit****superior - Fitkitchen! A workshop exkluzív helyszínen, vadonatúj élménykonyhánkban zajlik.

FitKitchen - az ennivalóan jó élmények helyszíne

Főzzön velünk! Bemutatjuk a régióban egyedülálló, vadonatúj élménytermékünket: a FitKitchent! Bizonyára kísért már figyelemmel népszerű főzőversenyeket, és reméljük, hogy hallott már korábbi "Kukta" programunkról, ahol népszerű hazai sztárok körében főztünk, ettünk, beszélgettünk. E két dolgot ötvözve hoztuk létre a FitKitchen termékünket, ahol a megszokott határtalan vendégszeretetünk mellé profi helyszínt is körítettünk.

Részvételi díj

A program részvétel díja: 24 900 Ft/fő, időtartama: kb. 4 óra.

A részvétel előzetes fizetéshez kötött. Lemondásra a workshopot megelőző 14 napig van lehetőség, ezt követően a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni.
A workshopon való részvétel nem szállodai tartózkodáshoz kötött, a program nem szállóvendégek részére is foglalható. A részvételi helyek korlátozott számban elérhetők, illetve a program megrendezése minimum és maximum létszámhoz kötött.

További részletek és jelentkezés:

Programkezdés: 13:00
A sütésre kényelmes ruhában érkezzen, a kezdés előtt negyed órával. A pultok elfoglalása, valamint az eszközökkel történő rövid ismerkedés után kezdetét veszi a sütés, Gábor pék iránymutatásával. Minden résztvevő kétféle kovászos kenyeret készít, amelyből egy a program alatt lesz megsütve. A másik kenyeret ajándék szakajtóban viszik haza a résztvevők, és az otthonukban megsüthetik. A résztvevők 2 kg minőségi liszttel is gazdagodnak Kelemen péktől. A program alatt korlátlan vízfogyasztás biztosított.

Térkép


GPS: 46.79177046911679 | 17.19007016031712

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!