A Hévíz Tourinform arculata is megújult!

Új arculata és lógója van a Tourinform hálózatnak, amelyet már a Hévíz Tourinform Iroda épületén is láthatnak a turisták és a helyi lakosok.

A Hévíz Tourinform arculata is megújult!

A modernebb megjelenés, meggyőző és hiteles módon kommunikálja Magyarország turisztikai lehetőségeit. A Tourinform Iroda tehát egyfajta bemutatóterem, ahol a vendég a helyi, térségi és nemzeti turisztikai kínálattal találkozik. A hévízi irodába betérő látogató egy olyan térbe érkezik, amely biztos pontként szolgál számukra akkor, ha utazásuk, kirándulásuk, esetleg ügyeik intézése közben elakadtak, vagy információra van szükségük.

A szolgáltatások közé tartozik még az elektromos és normál kerékpár bérbeadása, a Hévízen használható HEBI városi kerékpár kártya kiadása, a Hévíz Card értékesítése, amellyel számos kedvezmény vehető igénybe Hévízen és a térségben. A napokban indult a Budapest Card értékesítése is, így a magyar fővárosba kirándulók már Hévízen kifizethetik a kedvezményeket nyújtó kártyát.
A vendégek számos ajándéktárgy közül is válogathatnak a hévízi Tourinform irodában, melyek közül a legnépszerűbbek természetesen a hévízi iszapos termékek.

A Tourinform Irodák továbbra is a Magyar Turisztikai Ügynökség megbízható és hiteles információs rendszerének végpontjai, ahol információgyűjtés, vendégigény felmérés, valamint teljes körű, naprakész és átfogó információszolgáltatás zajlik.

Bővebb információ:
Hévíz TDM Egyesület
8380 HÉVÍZ, Rákóczi u. 2.
Tel.: +36/83/540-070
E-mail: heviz@tourinform.hu
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 9.00-17.00
Szombat - Vasárnap: 10.00-15.00

Címkék:

Kapcsolódó cikkek


Budapest Card a Hévíz Tourinformban!

Budapest Card a Hévíz Tourinformban!

2019. augusztus 06. 15:39

A több mint 30 ingyenes szolgáltatást és további 10% és 50% közötti kedvezményeket kínáló Budapest Card már Hévízen is elérhető.

Friss lendülettel várja vendégeit újra a Tourinform Iroda Hévízen!

Friss lendülettel várja vendégeit újra a Tourinform Iroda Hévízen!

2020. május 26. 14:14

Kerékpárt kölcsönözne, térképre van szüksége? Feltöltené HeBi kártyáját vagy szeretne még több információt kapni a helyi és környékbeli látnivalókról, programlehetőségekről, vagy csak arról, hogy mi van nyitva? Semmi akadálya!

Őszi Tourinform nyitva tartás Hévízen!

Őszi Tourinform nyitva tartás Hévízen!

2018. szeptember 28. 10:20

A Nagyparkolóban található Hévíz Infopont szeptember 30-val bezárja a kapuit, viszont a központi Tourinform iroda heti hét napon továbbra is üzemel.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!