A honlap tökéletes működésének érdekében a Heviz.hu cookie-kat, vagyis sütiket használ. Adja meg preferenciáit! A Heviz.hu ezeket az olvasói élmény javítására használja valamint azért, hogy biztonságos bejelentkezést tegyen lehetővé, a munkamenet menedzsmentjét monitorozhassa, optimalizálja a honlap működését, személyre szabja a tartalmat és statisztikát készítsen. Tiszteletben tartjuk a választott preferenciáit.
Kattintson a „Jóváhagyás és továbblépés a Heviz.hu standardok beállításához”-ra, hogy jóváhagyja a sütiket a honlapra történő továbblépéshez vagy klikkeljen a „Süti beállítások”-ra bővebb leírásért, vagy a sütik személyre szabásához.
Kérjük, válassza ki, hogy a jelen oldal Funkcionális és/vagy Hirdetési cookie-kat használjon, az alábbiak szerint:
Szükséges cookie-k
Ezek a sütik a Heviz.hu weboldal alapfunkcióinak ellátásához szükségesek. Ezek a lehetőségek a süti preferenciákhoz, a terhelésmegosztáshoz, a munkamenet menedzsmenthez kellenek.
Funkcionális cookie-k
A sütik a Heviz.hu felületen a felhasználó igényeinek megjegyzésére szolgálnak, segíti a jobb felhasználhatóságot, lehetővé teszi a vásárlást a weblapon. Kijelentkezés és bejelentkezéshez szükséges sütik tárolása.
Sütik személyre szabása (javasolt beállítás)
További kiadóktól (Facebook, Google) származó, marketing és statisztikai jellegű sütik tárolása.
Működési engedélyek
Sütik beleegyező nyilatkozatait és blokkolását teszi lehetővé az adatvédelem érdekében
• cookie_level : a suti elfogadás szintje
• cookie_policy : a suti kezelést elfogadta
Biztonságos bejelentkezést tesz lehetővé a honlapon keresztül
• swgycms_ubid_webpage : a belépett felhasználó egyedi azonosítója
A vásárlói kosár tartalmának megjegyzése különböző látogatások között is
• kosar_azonosito : webshophoz tárolt a kosár eghyedi azonosítókódja
Lehetőség közösségi oldalon történő közzétételre
Heviz.hu oldal tartalom és marketing személyre szabásának engedélyezése érdeklődés szerint, a Heviz.hu-ról, illetve egyéb kiadókról
tartalom:+ 1 Bistro élmény A Brix Bistro séfjének, kollégáinak és szakmai partnereinek nem titkolt célja, hogy a hévízi és a környékbeli közönséget egy új, a modern kulináris trendeket követő gasztronómiával ismertesse meg. Mindezt egy olyan újszerű design-nal megálmodott és a legújabb irányzatoknak megfelelő környezetben teszik, amely a népszerű turisztikai célpontban eddig nem volt jelen. A Brix séfje kizárólag a kiváló minőségű szezonális és legkedveltebb alapanyagokat használja, igyekszik az új gasztronómiai trendeknek megfelelő fogásokkal megismertetni vendégeit, de az eddig megszokott ételeket is kreatívan, kifinomult igényességgel tálalja. Bistro-nk a tradicionálisan magyar, hagyományos alapanyagok tiszteletben tartása mellett folyamatosan törekszik az új, meghökkentő összetevők és kombinációk kipróbálására is.