Kereső

Kizárt szavak

  • a
  • az
  • egy
  • volt
  • van
  • lesz
  • hogyan
  • miért
  • mit
  • kit
  • rossz

Tiltott szavak

  • cialis
  • viagra
  • php
  • sql
  • html
  • https
  • http
  • chr
  • script
  • sex
  • porn
  • sexmassage
  • szex
  • pornó

Alternatív kifejezések

  • nyitvatartás=nyitva tartás
  • diszpécser nyitva tartás=nyitva tartás
  • diszpécserek nyitva tartás=nyitva tartás
  • diszpécserek nyitvatartás=nyitva tartás
  • diszpécser nyitvatartás=nyitva tartás
  • fedett fürdő nyitvatartás hévíz=fedett fürdő nyitva tartás
  • fedett fürdő nyitvatartása=fedett fürdő nyitva tartás
  • fedett gyógyfürdő nyitvatartás=fedett fürdő nyitva tartás
  • fedett gyógyfürdő nyitvatartás hévíz=fedett fürdő nyitva tartás
  • fedett gyógyfürdő nyitvatartása=fedett fürdő nyitva tartás
  • fürdő nyitvatartás=fürdő nyitva tartás
  • hévizi fedett gyógyfürdő nyitvatartása=fedett fürdő nyitva tartás
  • informacio nyitva=fürdő nyitva tartás
  • nyitvatartás a fürdőben=fürdő nyitva tartás
  • nyitvatartás a tófürdőben=fürdő nyitva tartás
  • postás üdülő=aquamarin hotel
Negyven magyar és szlovén vállalkozás közösen készül a nemzetközi fenntartható minősítés megszerzésére

Találati relevancia adatok

megtalálta: szöveg (1)  | összesen: 1 pont
Tárolt adatok:
cím: Negyven magyar és szlovén vállalkozás közösen készül a nemzetközi fenntartható minősítés megszerzésére
lead: Sajtóközlemény
tartalom: + 1 A CROSSDEST szlovén–magyar INTERREG projekt keretében összesen 20 magyar és 20 szlovén turisztikai vállalkozás kezdte meg a felkészülést a Good Travel Seal fenntarthatósági minősítés megszerzésére. A folyamat szakmai irányítását a Slovenia Green programért felelős Good Place végzi, magyar oldalon pedig az Innotime Hungary Kft. működik közre. A projektben lendvai és muraszombati turisztikai vállalkozások és attrakciók munkatársai személyes workshopok révén sajátíthatják el a szükséges ismereteket. Magyarországon a sárvári, hévízi és Balaton-felvidéki szolgáltatók személyes workshopokon és egyéni mentorprogram keretében vesznek részt a felkészítésben. A program különlegessége, hogy október végétől egy online e-learning platform is támogatja majd a negyven résztvevő vállalkozást. Az Innotime Hungary és a Good Place közös fejlesztése magyar, angol és szlovén nyelven is elérhető lesz, így biztosítva a rugalmas tanulási lehetőségeket. A projekt végén lehetőség nyílik a közös eszmecserére is, hiszen a résztvevők terepgyakorlat keretében ismerkedhetnek meg a határmenti fenntartható turisztikai jó gyakorlatokkal.   Bővebben a projektről: https://www.heviz.hu/hu/projektek/crossdest A projekt teljes költségvetése: 936 312,00 Euro ERDF támogatás összege: 585 685,20 Euro Partnerek: Hévízi Turisztikai Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Pannon Korlátolt Felelősségű Európai Területi Társulás Murska Sobota Fejlesztési Központ Lendvai Turisztikai és Fejlesztési Intézet Goodplace a fenntartható turizmus intézete Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Innotime Hungary Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
title: Negyven magyar és szlovén vállalkozás közösen készül a nemzetközi fenntartható minősítés megszerzésére
description: Sajtóközlemény
címkék:
fókusz kulcsszó:
szinoníma címkék:

782. Hévízi étterem a Gault&Millau ajánlottjai között

Utolsó módósítás: 2025. október. 01. 11:35

Újabb rangos elismerésben részesült Hévíz gasztronómiája: a Brix Bistro felkerült a nemzetközi hírű Gault&Millau idei ajánlott étteremlistájára. A neves gasztronómiai eseményen 380 magyarországi étterem közül választották ki azokat, amelyek kiemelkedő minőséget képviselnek – köztük a Brix Bistro is, amelyet Ács Ferenc Chef vezet.

Hévízi étterem a Gault&Millau ajánlottjai között

Találati relevancia adatok

megtalálta: szöveg (1)  | összesen: 1 pont
Tárolt adatok:
cím: Hévízi étterem a Gault&Millau ajánlottjai között
lead: Újabb rangos elismerésben részesült Hévíz gasztronómiája: a Brix Bistro felkerült a nemzetközi hírű Gault&Millau idei ajánlott étteremlistájára. A neves gasztronómiai eseményen 380 magyarországi étterem közül választották ki azokat, amelyek kiemelkedő minőséget képviselnek – köztük a Brix Bistro is, amelyet Ács Ferenc Chef vezet.
tartalom: + 1 Ferenc az év közepén vette át az étterem konyhájának irányítását, és rövid idő alatt bizonyította szakmai elhivatottságát. Konyhai filozófiáját a folyamatos megújulás, a maximalizmus és a helyi termelőktől származó friss alapanyagok iránti ragaszkodás jellemzi. Nála „kétszer ugyanaz” nem kerülhet fel az étlapra, minden fogás egyedi élményt nyújt. A Gault&Millau ajánlás nem csupán az étterem, hanem egész Hévíz gasztronómiai kínálatának rangját emeli, hiszen hozzájárul ahhoz, hogy a város ne csak a gyógyfürdőjéről, hanem a minőségi kulináris élményekről is ismertté váljon.  Tudj meg többet az eseményről: Gault&Millau Hungary – Brix Bistro   [galeria]
title: Hévízi étterem a Gault&Millau ajánlottjai között
description: Újabb rangos elismerésben részesült Hévíz gasztronómiája: a Brix Bistro felkerült a nemzetközi hírű Gault&Millau idei ajánlott étteremlistájára. A neves gasztronómiai eseményen 380 magyarországi étterem közül választották ki azokat, amelyek kiemelkedő minőséget képviselnek – köztük a Brix Bistro is, amelyet Ács Ferenc Chef vezet.
címkék:
fókusz kulcsszó:
szinoníma címkék:

783. Már lehet nevezni a következő HEVIZIBIVALY Duatlon versenyre

Utolsó módósítás: 2025. október. 21. 13:26

Evezés, futás full biogázzal a Hévíz-patakon és a mellett. A táv ugyanaz, a hangulat garantált!

Már lehet nevezni a következő HEVIZIBIVALY Duatlon versenyre

Találati relevancia adatok

megtalálta: szöveg (1)  | összesen: 1 pont
Tárolt adatok:
cím: Már lehet nevezni a következő HEVIZIBIVALY Duatlon versenyre
lead: Evezés, futás full biogázzal a Hévíz-patakon és a mellett. A táv ugyanaz, a hangulat garantált!
tartalom: + 1 Megnyitottuk a nevezést a jövő év egyik legizgalmasabb téli kihívására: jön a Hévízibivaly Duatlon 5.0! Ha van benned kitartás, erő és egy kis bivalyös őrület, akkor itt a helyed – de ne késlekedj, mert a résztvevők száma maximum 250 fő! A kihívás A jól ismert, ikonikus pályán idén is 10 km evezés és 10 km futás vár a versenyzőkre, méghozzá full „biogázzal”, a festői Hévíz-patak mentén – oda és vissza! A februári hideg, a természet csendje és a forró hangulat garantáltan próbára teszi az izmokat és az elszántságot egyaránt. Időpont 2026. február 28. Hévíz–Fenékpuszta, Hévíz-patak Nevezési határidő 2026. február 19. Meglepetés a hűséges bivalyoknak Azoknak, akik már ötödik alkalommal állnak rajthoz, idén meglepetés ajándékkal készülünk! És hogy még édesebb legyen a győzelem: a 2025-ben első helyezést elérők számára a nevezés ingyenes! Készülj fel, mert: Itt nem csak az izmok, hanem a kitartás is számít.Itt nem csak futsz és evezel, hanem BIVALYERŐRE kapsz!Itt minden egyes résztvevő egy igazi hős. Nevezés és részletek Minden, amit a versenyről tudni érdemes! Infók, táv, videó! És ne feledd: A BIVALYERŐ legyen veled!   Folyamatosan frissülő információk a verseny Facebook oldalán: @Hevizibivaly Duatlon  
title: Már lehet nevezni a következő HEVIZIBIVALY Duatlon versenyre
description: Evezés, futás full biogázzal a Hévíz-patakon és a mellett. A táv ugyanaz, a hangulat garantált!
címkék:
fókusz kulcsszó:
szinoníma címkék:

784. „Hévíz Zöld Úton – a fenntarthatósági tippek képekben”

Utolsó módósítás: 2025. október. 22. 14:34

Hévíz Város Önkormányzata és a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. közös szemléletformáló anyagot készített a fenntarthatóság jegyében.

„Hévíz Zöld Úton – a fenntarthatósági tippek képekben”

Találati relevancia adatok

megtalálta: szöveg (1)  | összesen: 1 pont
Tárolt adatok:
cím: „Hévíz Zöld Úton – a fenntarthatósági tippek képekben”
lead: Hévíz Város Önkormányzata és a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. közös szemléletformáló anyagot készített a fenntarthatóság jegyében.
tartalom: + 1 Újabb lépés a zöld jövő felé: elkészült a Hévíz Zöld Úton! című szemléletformáló kiadvány, amely hat tematikus ábrán keresztül mutatja be, hogyan tehetünk mindannyian a környezetünk megóvásáért. A modern, letisztult grafikai sorozat hat témát dolgoz fel: energiatudatos otthon, vízvédelem, zöld közlekedés, tudatos vásárlás, természetvédelem és közösségi szemléletformálás. Az illusztrációk célja, hogy egyszerű, hétköznapi példákon keresztül mutassuk meg: a fenntarthatóság nem bonyolult, csupán odafigyelés kérdése. Tudj meg többet Hévíz zöld törekvéseiről itt: www.heviz.hu/hu/landing/zold-heviz Egy fenntartható Hévízért – közösen tehetünk a jövőnkért!                
title: „Hévíz Zöld Úton – a fenntarthatósági tippek képekben”
description: Hévíz Város Önkormányzata és a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. közös szemléletformáló anyagot készített a fenntarthatóság jegyében.
címkék:
fókusz kulcsszó:
szinoníma címkék:

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!