Tavaszi élményfőzés Veganeetával

2025. március 22. 12:00

Hévíz , Kossuth Lajos utca 9., Ensana Thermal Hévíz

Egészséges, mégis finom? Lehetséges! Veganeeta-tól most megtanulhatod, hogyan készíts növényi alapanyagokból isteni fogásokat gyorsan és egyszerűen. Garantáltan jó hangulat és finom ízek várnak!

Tavaszi élményfőzés Veganeetával
A 3 órás főzőkurzuson egy tavaszi alapanyagokkal készült, igazi testet-lelket feltöltő menüsort készítünk, majd fogyasztunk el közösen.
- Előétel: tavaszi tekercs
- Leves: paradicsomkrémleves, pirított édesköménnyel, friss bazsalikommal
- Főétel: serpenyős, pirított édeskömény steak citrusos lencsével és mandulával
- Desszert: vegán sajttorta sós karamellel
A kurzus alatt ráadásul szuper tippeket is kapunk, amit az otthoni főzőrutinunkban könnyedén be tudunk építeni.
A főzőkurzusra a részvételi helyek száma korlátozott, hogy minden résztvevő számára biztosíthassuk a személyre szabott figyelmet és a kellő időt a tanuláshoz. Ha szeretnél részt venni, kérjük, jelentkezz minél hamarabb, maximum 14 főt tudunk fogadni.
 
A jegy ára: 20.900 Ft személyenként. Az ár tartalmazza a főzőkurzuson való részvételt, a felhasznált alapanyagokat és a következő alkoholmentes italokat (gyümölcslé, limonádé, víz, kávé, tea).
 
Időpont:
2025. március 22. 12 órától kb. 15 óráig (közös ebéddel együtt)
Helyszín:
Ensana Thermal Hévíz szálloda, Tavirózsa étterem
Ha pedig tovább folytatnád a beszélgetést Veganeeta-val a kiegyensúlyozott és fenntartható táplálkozásról, akkor szeretettel meghívunk a délutáni pódiumbeszélgetésre is.
16.30-kor kezdünk a szálloda Shakespeare szalonjában.
 
Szeretettel várunk,
Veganeeta és az Ensana Thermal Hévíz csapata

 

Térkép


útvonaltervezés

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!