Steak workshop

2023. november 18. 13:00   -   2023. november 18. 17:00

Hévíz , Hévíz, Jókai u. 3., Hotel Európa fit

A korábbi sikeres workshopokat követően novemberben ismét ellátogat hozzánk Németh Zoli séf, és változatan tematikával a steak készítését tanítja meg a közönségnek. A helyek már most fogynak, érdemes előjelentkezni!

Steak workshop

A tökéletes steak titka

Felmerül a kérdés: milyen húst válasszunk, hogyan készítsük elő, és legfőképpen mennyi ideig süssük?
Az élménysütés során minden kérdésére választ kap, így többé Önnek sem fog gondot okozni az ízletes, szaftos steak elkészítése.

Zoli segítségével és iránymutatásával rib eye steaket sütnek a résztvevők steak burgonyával, bourbon mártással, friss salátával.
Kápráztassa el családját, barátait egy fantasztikus steak vacsorával!

Helyszín: Hotel Európa Fit****superior - Fitkitchen! A workshop exkluzív helyszínen, vadonatúj élménykonyhánkban zajlik. Bizonyára kísért már figyelemmel népszerű főzőversenyeket, garantáljuk, hogy a programon hasonló élményben lesz része.

Részvételi díj

A részvétel díja: 24 900 Ft/fő, időtartama: kb. 3 óra.

Előjelentkezési szándékát kérjük, jelezze alábbi elérhetőségeinken. A részvétel előzetes fizetéshez kötött. Lemondásra a workshopot megelőző 14 napig van lehetőség, ezt követően a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni.
A workshopon való részvétel nem szállodai tartózkodáshoz kötött, a program nem szállóvendégek részére is foglalható. A részvételi helyek korlátozott számban elérhetők, illetve a program megrendezése minimum és maximum létszámhoz kötött.

További részletek és jelentkezés:

Programkezdés: 13:00
A főzésre kényelmes ruhában érkezzen, a kezdés előtt negyed órával. A pultok elfoglalása, valamint az eszközökkel történő rövid ismerkedés után kezdetét veszi a főzés, séfjeink vezetésével és iránymutatásaival. Minden résztvevő egy adag ételt készít, amely a főzés végén (és közben) elfogyasztásra kerül. A program alatt korlátlan vízfogyasztást biztosítunk.

Térkép


GPS: 46.79177825142074 | 17.19007016031712

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!