Szombaton 16:30-kor egy izgalmas pódiumbeszélgetésre invitálunk, ahol Endrei Judit kérdezi Mautner Zsófit az aktuális gasztro trendekről, Zsófi életének kalandos fordulatairól és az eddig megjelent könyveiről.
A beszélgetést követően Tavirózsa éttermünkben egy ínycsiklandó büfévacsora várja a résztvevőket. Kóstold meg Mautner Zsófi kedvenc fogásait, amelyeket „A falusi konyhám” c. könyve ihletett.
A kínálatban az alábbi ételeket keresd:
Sült zöldspárga epersalátával és kecskesajttal
Marhapofa citrusos sárgarépakrémmel és zöldfűszersalátával
Lisztmentes csokoládétorta kávéhabbal
Sült zöldspárga epersalátával és kecskesajttal
Marhapofa citrusos sárgarépakrémmel és zöldfűszersalátával
Lisztmentes csokoládétorta kávéhabbal
Az eseményre a részvételi helyek száma korlátozott, hogy minden résztvevő számára biztosíthassuk a személyre szabott figyelmet. Ha szeretnél részt venni, kérjük, jelentkezz minél hamarabb.
Jegyvásárlás: https://grandiozus.com/.../podiumbeszelgetes_mautner...
Időpont:
2025. május 17. 16:30-tól pódiumbeszélgetés, majd 18.00 órától büfévacsora
2025. május 17. 16:30-tól pódiumbeszélgetés, majd 18.00 órától büfévacsora
Helyszín:
Ensana Thermal Hévíz szálloda, Shakespeare terem, majd Tavirózsa étterem
Ensana Thermal Hévíz szálloda, Shakespeare terem, majd Tavirózsa étterem
A jegy ára: 11.000 Ft +12% szervízdíj személyenként. Az ár tartalmazza a pódiumbeszélgetésen való részvételt, valamint a büfévacsora kínálatából korlátlan fogyasztást. Az italok a helyszínen extrán fizetendőek.
Szeretettel várunk,
az Ensana Thermal Hévíz csapata
az Ensana Thermal Hévíz csapata