Kovácsné kivan

2023. október 28. 17:00   -   2023. október 28. 18:30

Hévíz , Hévíz, Kossuth Lajos u. 9., Ensana Thermal Hévíz

Könyvbemutató Rácz Zsuzsával

Kovácsné kivan

Kovácsné kivan. Avagy mi történik, ha Terézanyut megállítják?
Kéki Kata, a szabadlelkű szingli rendes nő lesz. Férjhez megy, szül, és akkor… Mi van!?
A szülővé válás az élet legnagyobb kiváltsága - mondja mindenki. Sőt, el is várja: légy boldog szuperanyu és szuperapu!
De Kovácsné gyakran zombianyu.
Rácz Zsuzsa új könyvében kíméletlenül és viccesen döntögeti a tabukat. Ezúttal a kisgyermekes lét mókuskerekéről ír elképesztő őszinteséggel - éppen úgy, ahogyan Terézanyu mesélt az úgynevezett szingli létről.
“A legtöbbünk életét fenekestül felforgatja a gyerekszületés, még akkor is, ha nagyon - tényleg nagyon - akartuk azt a gyereket és egyenletesen lélegeztünk a szülésfelkészítőkön. Aztán szerdáról csütörtökre beüt az a földrengés szerű változás, ami után az ember nem tudja angyali mosollyal ringatni a babáját” - mondja Rácz Zsuzsa, aki szerint a teljes zűrzavar és káosz mellett az anyák döntő többsége egyedül marad ezzel az érzéssel.
“A kisgyerekes lét olyan, mint a karantén: egybefolynak a nappalok és az éjszakák, 0-24 órában szolgálatot teljesítesz, szerencsés esetben a tettestársaddal. A szülés után már nem lesz ugyanolyan a kapcsolatotok, ahogyan te magad sem. Kipukkasztom a rózsaszín lufit, szerintem az önreflexió az új kockahas, pláne a férfiak esetében, és sosem késő megtanulni röhögni magunkon. Kezdjetek el velem sírva röhögni!”

Gyere, és légy részese egy sírva nevetős, interaktív beszélgetésnek a Kovácsné kivan című könyv szerzőjével, ahol kendőzetlenül kimondjuk majd, mi minden történik velünk a gyermek(ek) születése után.

A beszélgetés után a helyszínen meg is vásárolhatjátok a könyvet, amit Zsuzsával dedikáltathatsz.

Várunk szeretettel szállodánk Shakespeare termében!

A rendezvényre a belépés ingyenes.

Térkép


GPS: 46.786881074862876 | 17.187013605428913

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!