Hello America workshop

2024. október 05. 10:00   -   2024. október 05. 14:00

Hévíz , Jókai Mór utca 3. , Hotel Európa fit

a FitKitchen kínálatában Engedje be Amerika ízeit a konyhájába!

Hello America workshop

Amerikában csak a gyorséttermek mennek! Igaz lenne? Korántsem! Az amerikai konyha a sztereotípiákkal ellentétben izgalmas s tele van finomabbnál-finomabb fogásokkal. Az ígéretek földje megannyi kultúrának adott otthon, melyek a hosszú évszázadok során egymásba fonódva színesítették a hagyományos amerikai ízeket.

A workshopon bevezetjük Önöket a "comfort food"-ok világában, a tárlatvezetőnk pedig Gumhert András, szállodánk executive séfje!

Menü:
Csirkés burrito - házi tortillával
Mac & Cheese
Chili Con Carne
Kétszersült burgonya

Helyszín: Hotel Európa Fit****superior - FitKitchen élménykonyha

 

A workshopot tartja: Gumhert András executive séf

András a főzés iránti hatalmas szenvedélyével és szakértelmével vezeti négycsillagos superior szállodánk konyháját. Az amerikai konyhakultúra iránti szeretete mindig is különleges szerepet játszott az életében. Szállodánk ételkínálatában gyakran jelennek meg a jellegzetes amerikai ízek, de az otthoni receptekben is szívesen adaptálja őket. A mindennapi konyhafőnöki teendők mellett András kreativitása FitKitchen élménykonyhánkban is szárnyalhat. Az elmúlt években számos, szuper hangulatú workshop házigazdájaként találkozhattak vele a résztvevők. Az október 5-i főzés alkalmával újabb remek lehetőség nyílik megismerni Séfünk receptjeit és konyhatrükkjeit, amerikai ízekbe csomagolva.

 

Comfort food, azaz az otthon ízei...

...egy amerikainak...de most Önök is belekóstolhatnak! Az angol nyelvben comfort foodnak nevezzük azokat az ételeket, amelyek a családra emlékeztetnek. Ezeknek az ételeknek mind az íze, mind az illata mindig ugyanolyan finomak és jólesőek, mintha csak otthon készültek volna. Ilyen például a Mac & Cheese, amely egy rendkívül sokoldalú, jól variálható mégis egyszerű étel, amely mai napig a gyermekek és a felnőttek kedvence. A csirkés burrito származása Mexikó, viszont a fűszeres étel mai napig Amerika egyik legkedveltebb étele, titka a tortilla minőségében rejlik, mely a workshop folyamán sajátkezűleg készül Séfünk receptje alapján. A mexikói-amerikai ízek mezsgyéjén járva nem hagyhatjuk ki a Chili Con Carnet sem, a pikáns főételben visszaköszön a koriander kivételes ízvilága és a chilis limeos pikantéria. És hogy mi tudna ennél "amerikaibb" lenni? Hát a kétszersült burgonya, ami valljuk be, minden főételhez tökéletes kísérőnek bizonyul!

 

A program részvételi díja: 24 900 Ft/fő, időtartama: kb. 4 óra.

A részvétel előzetes fizetéshez kötött. A részvételi díjat kérjük 48 órán belül kiegyenlíteni.
A workshopon való részvétel nem szállodai tartózkodáshoz kötött, a program nem szállóvendégek részére is foglalható. A részvételi helyek korlátozott számban elérhetők, illetve a program megrendezése minimum és maximum létszámhoz kötött.

További részletek és jelentkezés:

Programkezdés: 10:00
A főzésre kényelmes ruhában érkezzen, a kezdés előtt negyed órával. A pultok elfoglalása, valamint az eszközökkel történő rövid ismerkedés után kezdetét veszi a főzés, a séf vezetésével és iránymutatásaival. Minden résztvevő egy adag ételt készít, amely a főzés végén (és közben) elfogyasztásra kerül. A program alatt korlátlan vízfogyasztás biztosított.

Térkép


útvonaltervezés

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!