Ensana élményest és könyvbemutató Jakupcsek Gabriellával

2023. szeptember 16. 17:00   -   2023. szeptember 16. 19:00

Hévíz , Kossuth Lajos utca 9-11., Ensana Thermal Hévíz

Töltsön el barátaival egy élménydús napot a Thermal Hévíz szállodában.

Ensana élményest és könyvbemutató Jakupcsek Gabriellával

Az élményest első részében Endrei Judit és Jakupcsek Gabriella arról beszélgetnek, hogyan éljünk meg nőként és bármilyen életkorban a fontos pillanatokat, majd Gabi új könyvének bemutatójára kerül sor.


Miről szól a könyv? A könyvajánlóért görgess lejjebb!
1 db jegy tartalma:
• talkshow Endrei Judittal és vendégével, Jakupcsek Gabriellával
• részvétel az alábbi extra programokon

A belépőjegy ára 4 900 Ft
Jegyvásárlás az alábbi linken lehetséges: https://grandiozus.com/.../ensana_elmenyest_es...
A belépőjegy az alábbi extra programokon való részvételt is tartalmazza:
- 15.00-16.00: Kakukkfű Porta gyógynövényes előadás, amelyen megismerhetjük a gyógynövények immunrendszerre gyakorolt pozitív hatását és hétköznapjainkba való beillesztésének lehetőségét.
- 19.00 órától: A nap tökéletes zárásaként perdüljünk táncra a szálloda Ciklámen bárjának élőzenés estjén, ahol minden korosztály igényeit figyelembe véve retro zenék, valamit friss hazai és külföldi slágerek is szerepelnek a repertoárban
Kellemes kikapcsolódást kívánunk!


További információ:
06 30 896 9627
heviz@hu.ensanahotels.com


A napos B oldal - Jakupcsek Gabriella


"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani"
G. B. Shaw.
Hidd el nekem, tényleg van élet a negyven után! Elmúltam hatvan, szóval csak tudom. Persze nem mondom, hogy az elmúlt két évtized sétagalopp lett volna. És a következők is bőven tartogathatnak nehézségeket, mégis azt mondom, a B oldal igenis lehet napos.
Hőhullámok, váratlanul felszaladó kilók, pánikroham a próbafülkében, helló helyett csókolom, egyre több fiatalabb és egyre kevesebb idősebb kolléganő a munkahelyen. Ugye ismerős?
Sok a kérdőjel, és a legtöbb épp önmagaddal kapcsolatos. Ez a könyv azért született, mert azt hiszem, tudom, mit érzel, tudom, min mész keresztül. És bár varázsló én sem vagyok, mégis szerettem volna melléd állni, és elmesélni, hogy mik az én személyes tapasztalataim a változókorról és a fiatalság talán mégsem annyira fájó elmúlásáról.
Segítségemre volt több nagyszerű szakember, akik fontos gondolatokat, tanácsokat fogalmaznak meg többek között a párkapcsolat, a karrier, az egészségmegőrzés, szépség és öltözködés témájában.
Velük együtt szeretném megmutatni: igenis tudsz teljes és tartalmas életet élni ötven-, hatvan-, hetven-évesen is, sőt. Támogatlak benne, hogy találd meg a szépséget a mindennapokban és magadban is.
Gondolkodjunk közösen az életstratégiádon, hogy el tudd fogadni, mi több, hasznodra tudd fordítani az évek múlását. Mindehhez legyen a mottónk, amely sok mindenen átsegít: Önismeret és derű!
Tarts velem a napos B oldalra!
Szeretettel várlak,
Jakupcsek Gabriella

 

Térkép


GPS: 46.786869035308534 | 17.187087189734385

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!