Brix Halvacsora a Dóka Éva Pincészet borkülönlegességeivel

Ízek és élmények a Brix Bistroban!

Időpont: 2022. május 06. 18 óra
Helyszín: Brix Bistro

 

Soron következő borkóstolós halvacsoránk hazai vizekre avagy borokra evez. Ezúttal a zalaszentgróti Dóka Éva Pincészet kiválóságai emelik az est fényét, Józsi Norbert Chef-ünk halkülönlegességeivel.


Az est zenei hangulatát a Tóth – Pasku duó fűszerezi meg, akik élőben zenélnek a BRIX Bistroban.


Menüsor:
Aperitif: Rosetto 2021
Citrusos-olajoshal / saláta / kenyér
(glutén, mustár, hal)
Nektár 2021
Medvehagymás harcsa-csorba
(laktóz, hal, zeller)
Vajhal /chiliszósz / tavaszi-tekercs
(hal, glutén, tojás, zeller, szója, szezám)
Robi a hegyről 2020
Tokhal / sós-túrógombóc / szőlős-káposzta / Chardonay-hab
(hal, laktóz, glutén, tojás, kén-dioxid)
Sárdoné 2020
Lávasüti /angolkrém / almasorbet
(glutén, tojás, laktóz)
Cabernet Franc 2018


Ár: 14.900,-Ft/fő


Asztalfoglalás:

https://bonvital.hu/brix-halvacsora/

Térkép


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!