Active

A wellness életformának fontos részét képezi az aktív, többnyire szabadban végzett időtöltés.

Hévízen és környékén Önnek számos lehetősége adódik arra, hogy szabadidejében sportoljon, felfedezze a környéket.

A különlegesen szép kisváros dimbes-dombos utcái, a tavat szegélyező váderdő és virágos sétányok, várost körülölelő túraútvonalak, kerékpárutak jó kiindulásai lehetnek egy kis szabadan végzett mozgásnak, felfrissülésnek.

A szállodák úszómedencéi valamint a teniszpályák kiváló lehetőséget nyújtanak az aktív pihenéshez. Sok helyen van lehetőség jogára, közös tornára, akár vízitornára is. A direkt sportprogramokon kívül ajánljuk figyelmébe az olyan érdekes programok kipróbálását, mint például a hőlégballonozás, gyrocopterezés vagy Dottózás az Egregyi borozósorra, ahol kellemes környezetben tölthető egy tipikus, magyaros vacsora.

A High-tech Sportok Bázisán megismerkedhet egy forradalmi járgánnyal, a segway-jel is. Próbálja ki az alapozó tréninget, vagy a kezdőknek ajánlott túrák valamelyikét. Ez az extrém sporteszköz minden bizonylattal le fogja nyűgözni az egész családot, korosztálytól függetlenül.

Zalacsányban a golf szerelmesei hódolhatnak a játék örömének, míg a Keszthelyi-hegységben számos kilátó, túra útvonal, várrom várja a látogatókat, nem túl nehéz tereppel, de annál szebb Balatoni panorámával. 

A szabadban végzett, különleges sportról akár még télen sem kell lemondani, hiszen novembertől február végéig szervezett kenu és SUP túrákon lehet részt venni a télen is gőzölgő Hévíz Patakon.