Fáj a háta, a dereka? Reumás panaszokkal küzd?

A megoldás: Hévíz!

Miért válassza a Hévízi Tradicionális Kúra kezeléseit?

  • Mert több, mint 220 éves orvosi tapasztalatra épül, és hatása tudományosan bizonyított!
  • Mert egyénre szabott!
  • Mert akár OEP támogatottan is igénybe veheti!
  • Mert nem csak pillanatnyi javulást eredményeznek, hanem hónapokra megakadályozzák a fájdalmak kiújulását.
  • Mert évi több, mint 1 millió vendég nem tévedhet!

Élje át Ön is a csodálatos gyógyulást!

"Nekem Hévíz az életemet jelenti. Hogy miért? Mert megmentette azt. Szívműtéten átesett ember vagyok, aki még járóképtelenné is vált. Ezekhez Addison-kór, pajzsmirigy alulműködés is társul. Kegyetlen betegségek, ugyanis a nátrium és kalcium kimegy a szervezetből, összeomlik a keringés, és megszűnsz élni. Nos, én imádok élni! Nyolc éve lejárok Hévízre és teljesen rendbe jöttem, ugyan is a szervezetem felveszi a vízből a szükséges nátrium és kalcium mennyiséget. Minden alkalommal mintha kicseréltek volna, amikor haza kell jönnöm. Boldog vagyok, hogy tudok járni, minden segítség nélkül. Nagyon, de nagyon kedvesek a hévízi emberek, az a hely maga a csoda." - Katona Lászlóné

Tudjon meg még többet a hévízi kúráról!

Rengeteg kedvezményes őszi-téli gyógykúraajánlat, magánházaktól a szállodákig!
Ne maradjon le! Foglaljon most!

1,2,4,5,6,7, 15, 16, 17, 20,21, 22, 23,24, 26, 40, 41, 42

Töltődjön fel!

Egy Hévízen eltöltött üdülés kiváló alkalom arra, hogy a tóban való fürdés mellett kipróbáljunk néhány különleges wellness kezelést, mint a speciális szauna felöntések, a gyógynövényes masszázsok vagy a keleti mozgásformák. Egy ilyen alkalom során éppen olyan fontos a test és lélek harmóniájának megtalálása, mint az aktív vagy passzív mozgásformák vagy az egészséges táplálkozás.
Még többet a feltöltődésről >>>

Gyógyuljon meg!

Évi egymillió látogató, 80%-os törzsvendég arány, gyógyultak ezrei Hévízen, mindez nem véletlen! Régóta ismert, hogy a Hévízi-tó vize számos panaszra gyógyír, és az itt végzett kúráknak rengetegen köszönhetik gyógyulásukat.  Hévíz neve egybefonódik a gyógyulással és az egészségmegőrzéssel. A több mint 200 évre visszanyúló gyógyászati hagyományok alapozták meg azokat a mai is használt módszereket.
Még többet a gyógyulásról >>>

Fedezze fel!

Akár hétvégi rövid kikapcsolódásra érkezik, akár hosszabb időtartamú gyógykúrára, a szórakoztató programokon, az aktív túrákon való részvételre, a környékbeli látnivalók megtekintésére mindig hagyjon időt magának. A gyalogtúra nem igényel felkészülést vagy sporteszközöket. A természetbe vágyó kirándulók akár egyénileg is felfedezhetik az erdőkben gazdag környéket.
Még több felfedezni való >>>

 

Hívjon/Írjon!
Tel.: +36 83 540 131
E-mail: heviz@tourinform.hu

 

1-25   26-50   51-75   76-100   101-125   126-150 >>
  • Hírlevél
  • Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!